DeLonghi ECAM 44.660.B

 out of 5 stars

DeLonghi ECAM 44.660.B, opnår en samlet score på baseret på forbruger- og ekspertanmeldelser.

4.6

4.6 out of 5 stars

DeLonghi ECAM 44.660.B, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 2.338 forbruger- og ekspertanmeldelser.

DeLonghi ECAM 44.660.B er en kraftig espressomaskine som har en effekt på hele 1450 watt. Du kan anvende både hele og formalede bønner og du kan være sikker på en kontinuerlig drift uanset om der brygges en eller to kopper lækker kaffe.

Med denne espressomaskine kan du tilbyder dine gæster alt hvad de ønsker, på det smarte display slår du blot ind hvad du ønsker og maskinen går derefter i gang.

Selvom du er helt ny indenfor kaffebrygning, så vil du med denne maskine i dit arsenal kunne imponere dine gæster. Den er nem og bruge og du kan være sikker på et godt og velsmagende resultat hver gang.

Du får en masse muligheder for at kunne male og kværne bønnerne som du ønsker samt at brygge kaffen med præcision.

Med DeLonghi ECAM 44.660.B får du også nem og enkel rengøring og vedligeholdelse, når kaffen er færdig kan du med et tryk på en knap få espressomaskinen til at rengøre sig selv, ligesom du også kan indstille den til at afkalke.


TEST KILDER

KildeBedømmelse
Prisjagt.dk4.1 out of 5 stars 4.1 (5)
Pricerunner.dk4.6 out of 5 stars 4.6 (353)
Delonghi.com4.5 out of 5 stars 4.5 (600)
Amazon.com4.6 out of 5 stars 4.6 (1377)
Ebay.com4.5 out of 5 stars 4.5 (3)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (2338)

UDVALGTE ANMELDELSER

“Super lækker maskine – dette er den anden identiske maskine vi har haft – den anden blev slidt op – men det var vigtigt at vi fik den samme da den laver utrolig god kaffe og kan brygge alle de kendte kaffetyper – maskinen producerer også utrolig god skum og mælk og er nem at bruge” – KitchenOne.dk

“Jeg er glad for denne maskine. Den skummer mælken fint og er meget nem at betjene. Den er desuden nem at rengøre og afkalke.
Den brygger velsmagende kaffe.” – Whiteaway.com

“God kaffe og aldrig mere instant kaffe. Købte maskinen for godt 2 måneder siden og den har i den grad indfriet vores forventninger. Den brygger fantastisk god kaffe og har allerede afprøvet mange forskellige kaffebønner. Maskinen er meget let at bruge og mælkeskummeren laver en perfekt latte eller cappuccino.” – Skousen.dk

“Vidunderlig kaffe. Forstår ikke de forskellige anmeldelser, der siger, at kaffen er for kold. Selv i standardmellemtemperaturen er det rygende varmt for os. Cappuccinoerne er fantastiske.” – Amazon.comTEST KILDER


UDVALGTE ANMELDELSER

* De udvalgte anmeldelser kan indeholde oversatte tekster.