DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS

 out of 5 stars

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS, opnår en samlet score på baseret på forbruger- og ekspertanmeldelser.

4.6

4.6 out of 5 stars

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 97 forbruger- og ekspertanmeldelser.

Er du til velsmag og perfektion, så er DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS et enestående mesterværk af en espressomaskine som kombinerer temperatur, funktionalitet og mælkeskum til nye højder.

På dette intuitive og letanvendelige display kan du let vælge lige netop den kaffe du ønsker, ikke nok med det så medfølger der en app så du kan lave dine egne personlige opskrifter og finde inspiration til mange nye i appen.

DeLonghi Prima Donna Elite ECAM 650.75 MS kan brygge to kopper af gangen og der er indbygget kaffekværn, aromakontrol og mælkebeholder. Espressomaskinen er en fuldautomatisk espressomaskine og kan klare hele processen, fra at male bønnerne til at brygge kaffen, ved blot et tryk på en knap.

Der er også indbygget et automatisk renseprogram som gør det nemt at få renset og vedligeholdet maskinen efter brug, så du ikke skal bruge for meget tid på det selv, det gør hele oplevelsen med at lave lækker kaffe til sig selv og sine bekendte til en leg.


TEST KILDER

KildeBedømmelse
Pricerunner.dk4.6 out of 5 stars 4.6 (87)
Shopping.coop.dk4.5 out of 5 stars 4.5 (2)
Power.dk4.8 out of 5 stars 4.8 (5)
Ebay.com4 out of 5 stars 4.0 (2)
Trustedreviews.com4 out of 5 stars 4.0 (1)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (97)

UDTALELSER

“Super glad for den og super godt produkt” – KitchenOne.dk

“Vi købte vores automatiserede DeLonghi kaffe
maskine i juli 2017, og det er det bedste køb, jeg nogensinde har gjort. Den brygger en lækker kop kaffe og de forskellige indstillinger er nemme at bruge. Mælkeskummeren gør et godt stykke arbejde og er nem at rengøre! DeLonghi…Jeg giver dig en masse!” – Cdon.dk

“Denne kaffemaskine lover maksimal nydelse, uanset hvad der vælges. Warentest Foundation kom også til denne konklusion i sit aktuelle nummer. Vi har ikke købt maskinen her, men jeg vil alligevel gerne anbefale dig den. På trods af den høje pris er den absolut prisen værd! Super bearbejdning, enkel forklaring på håndteringen samt nem rengøring af elementerne, hvilket gjorde meget ud af hende alene. Vi er helt begejstrede!” – Amazon.deTEST KILDER


UDVALGTE ANMELDELSER

* De udvalgte anmeldelser kan indeholde oversatte tekster.