KENWOOD JMP601SI PUREJUICE SLOW JUICER

 out of 5 stars

KENWOOD JMP601SI PUREJUICE SLOW JUICER, opnår en samlet score på baseret på forbruger- og ekspertanmeldelser.

Denne saftpresser laver ikke kun lækker og frisk juice, hvor du kan få dækket dit behov for at få en masse frugt og grønt ind i systemet.

Den kan ligeledes lave en lækker sorbet is, det er især lækkert på en varm sommerdag, hvor solen står højt på himlen. Du presser blot frugten og kommer beholderen i fryseren og nogle timer senere er der sorbet.

Kenwood Jmp601si, er udstyret med drypstop, det vil sige at du kan lave din juice, hælde det hele på glas og dreje knappen med drypstop og så kan du lade resten blive i maskinen til senere.

Kanden til friskpresset juice er på 1 liter, der er dermed rig mulighed for at lave en stor kande til hele familien. Kanden til frugtkød er på 1,3 liter og samler alt affaldet op.

Den er udstyret med 3 forskellige hastigheder, den langsomste indstillinger er til dig som ønsker at få presset alle vitaminerne ud, den udtrækker op til 80% af alt saft og du får en unik smag og farve i din juice.

Kenwood Jmp601si er let at rengøre og vedligeholde. Der medfølger desuden en rensebørste som gør det nemt at fjerne fibre og frugtkød.

KildeBedømmelse
Amazon.it4.5 out of 5 stars 4.5 (1529)
Pricerunner.dk4.8 out of 5 stars 4.8 (6)
Amazon.co.uk4.5 out of 5 stars 4.5 (2)
Eprice.it5 out of 5 stars 5.0 (5)
Amazon.fr4.1 out of 5 stars 4.1 (48)
Samlet:4.5 out of 5 stars 4.5 (1590)
  • Motor på 150 W
  • Slow juicer
  • kan lave sorbet is
  • Nem at rengøre
  • 3 Hastighedsindstillinger
  • Kande på 1 liter

TEST KILDER


UDVALGTE ANMELDELSER

* De udvalgte anmeldelser kan indeholde oversatte tekster.