Philips HR1916/70 Centrifugal juicer

 out of 5 stars

Philips HR1916/70 Centrifugal juicer, opnår en samlet score på baseret på forbruger- og ekspertanmeldelser.

Det er de færreste af os, der får nok frugt og grønt i løbet af en helt almindelig dag. Ofte fordi det er besværligt, vi gider ikke at bruge store maskiner, som tager alt for lang tid at rengøre og vedligeholde.

Men med Philips HR1916/70 Centrifugal juicer, får du en saftpresser hvor det ikke kan blive meget nemmere med rengøringen. Selve sien der er inde i maskinen er glat og kan derfor let rengøres med en fugtig køkkensvamp.

Ikke nok med det, så har den en funktion, kaldet PreClean, hvor man kan komme et glas vand ned i maskinen, herefter trykker du blot på en knap og så spuller den sig selv, så den er ren og saften igen kan løbe frit.

En af de ting, der ofte kan være besværlige med saftpressere og andre juicemaskiner er at frugtkødet blivet kastet rundt i maskinen og mange dele skal rengøres efter brug. Men med Philips HR1916/70, ender det hele i beholderen.

Når du har lavet dig et lækkert glas juice og glas er fyldt, så er det ganske normalt der vil falde et par dråber efter du har fjernet glaset. Her har den en drypstop, som opfanger dråberne, den er nem at rengøre og kan blandt andet gå direkte i opvaskemaskinen.

Den er bygget med en kraftig motor på 900 W og XXL-påfyldningstragt, som sørge for at alt kan presses. Det er end ikke noget problem med hele friske æbler.

  • Kan gå direkte i opvaskemaskinen
  • Kraftig motor på 900 W
  • Kande og opskriftshæfte medfølger
  • QuickClean, rengøring på 1 min.
  • Skridsikre fødder
  • 2 års verdensomspændende reklamationsret
  • Stor beholder på 2,1 liter til frugtkød
  • Ledningslængde på 1 meter

Forbruger- og ekspertanmeldelser

KildeBedømmelse
Amazon.de4.3 out of 5 stars 4.3 (236)
Pricerunner.dk4.6 out of 5 stars 4.6 (144)
Elgiganten.dk4.7 out of 5 stars 4.7 (28)
Bol.com4.7 out of 5 stars 4.7 (23)
Amazon.es4.4 out of 5 stars 4.4 (211)
Samlet:4.4 out of 5 stars 4.4 (642)

TEST KILDER


UDVALGTE ANMELDELSER

* De udvalgte anmeldelser kan indeholde oversatte tekster.