Sage The Bambino Plus

 out of 5 stars

Sage The Bambino Plus, opnår en samlet score på baseret på forbruger- og ekspertanmeldelser.

4.6

4.6 out of 5 stars

Sage The Bambino Plus, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 720 forbruger- og ekspertanmeldelser.

Drømmer du om at lave den perfekte espresso og kunne imponere venner og bekendte, så er Sage The Bambino Plus, et godt valg, da den har fuldautomatiske mælkeskummer gør det let som en leg.

Sage The Bambino Plus, giver en velsmagende kaffe hver gang, da trykket øges langsomt og dermed trækkes alle smagene ensartet ud.

Den automatiske dyse giver mulighed for at temperatur og tekstur, ned til mindste detalje så du kan sætte dit helt eget præg på smagsoplevelsen.

Sage The Bambino Plus, er en både let og hurtig at bruge, da den blot har en opvarmningstid på 3 sekunder og dermed kan du hurtigt få serveret en god og lækker epsresso.


TEST KILDER

KildeBedømmelse
Elgiganten.dk4.6 out of 5 stars 4.6 (168)
Kitchenone.dk5 out of 5 stars 5.0 (2)
Amazon.co.uk4.6 out of 5 stars 4.6 (320)
Coffeeness.de4 out of 5 stars 4.0 (47)
Johnlewis.com4.6 out of 5 stars 4.6 (183)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (720)

UDTALELSER

“Lækkert og gedigen kvalitet, meget nem at bruge. Laver super god kaffe, har svært ved at se, hvorfor man skal købe de store modeller, når man kan få denne lille model.” – Elgiganten.dk

“Købte en ref. Sage Bambino Plus som min første espresso maskine. Jeg fik at vide den ville være en god start, hvilket jeg kan bekræfte.
Super tilfreds og produktet virker som det skal.” – kaffepro.dk

“Jeg elsker bare denne maskine. Smuk, laver perfekt kaffe og skummer mælk som de store maskiner på en cafe. Jeg plejede at arbejde som barista, så dette er ikke min første mælkeskummende oplevelse, men jeg er sikker på, at alle kan klare det med lidt øvelse.” – Amazon.comTEST KILDER


UDVALGTE ANMELDELSER

* De udvalgte anmeldelser kan indeholde oversatte tekster.