Guide til at finde den bedste Ansigtsscrub til mænd [2019]

Som mand vil man gerne se godt ud og føle sig veltilpas. Har du mange urenheder i ansigtet, så kunne det være en god ide at anskaffe dig en god ansigtsscrub som kan fjerne de døde hudceller og efterlade huden flottere og mere ren. Her ser du 10 af de bedste ansigtsscrubs til mænd, rangeret udfra hvilke der er bedst i test.

Njord Scrub – Weekly Facial Exfoliator (150 ml)

Bedømmelse: 5.0
Pris: 139 Kr. // Made4men.dk
Fragt: 39 kr.

Njord Scrub er en ansigtsscrub med små mikrokorn og exfolierende partikler, som når du masser scrubben ind i huden fjerne døde hudceller og urenheder.

Njord Exfoliator er dansk designet og lavet på dansk jord, den er velegnet til de danske vejrforhold og den typiske danske hudtype. I og med den er lavet i Danmark kan du også være sikker på at købe høj kvalitet og at den lever op til alle etiske retningslinjer.

Hvis du barbere dig med skrabber så er denne scrub også rigtig god som en pre-shave. Ved at massere den på skægget, løfter den hårene ved roden og gør barbering nemmere og mere smooth.

For at opnå den bedste effekt er det vigtigt at du starter med at vaske dine hænder. Fugt dit ansigt med lidt lunkent vand, masser Njord Scrub exfoliator ind i ansigtet eller skægget, skyld efter med koldt vand.

Undgå så vidt muligt at komme for tæt på øjnene. Vær også opmærksom på at den kan bruges af alle slags hudtyper, dog ikke dig med særlig sensitiv hud.

Den kan bruges dagligt men optimalt er 1-2 gange om ugen. For at bevare fugtigheden og smidigheden i huden, bør der bruges en god ansigtscreme efterfølgende.


JorgObé Refreshing Scrub Mask (100 ml)

Bedømmelse: 4.8
Pris: 198 Kr. // Made4men.dk
Fragt: 39 kr.

Er du typen som lider af fedtet og uren hud, så kan denne JorgObé hjælpe med at fjerne døde hudceller og tilstoppede porer.

JorgObé Refreshing Scrub Mask, er som navnet antyder både en scrub og en ansigtsmaske i en, perfekt tilat passe på din hud og pleje den.

Den er bygget på en perfekt formel af Salicylic acid, zink og niancinamide som sammen mindsker risikoen for fremtidige udbrud og fjerner urenheder.

Den indeholder ligeledes Shea butter, så hvis du ofte har tør eller irriteret hud, så vil shea butteren med sin berigende omega 6, trænge ind i huden og gøre den mere smidig.

Start med at rengøre huden med lidt lunken vand i ansigtet, med cirkulerende bevægelser masseres cremen ind i huden, lad cremen sidde i små 10-15 minutter, skyld efter med varmt vand. Bør anvendes 1-2 gange ugentligt for bedst virkning.


DERMALOGICA Skin Prep Scrub 75 ml.

Bedømmelse: 4.8
Pris: 261 Kr. // Billigvoks.dk
Fragt: 30 kr.

Demalogica skin prep er en scrub som effektivt fjerner døde hudceller, exfoliere huden og efterlader den silkeblød.

Den indeholder agurk og arnica som har en opfriskende og udglattende effekt på huden. Ligeledes indeholer den aloe vera som virker lindrende. Den er fri for parabener, parfume og kunstige farvestoffer.

Peelingen går ind og sliber det øverste og fedtede lag væk, du vil opleve at din hud igen ser sund og velplejet ud.

Så hvis din hud i ansigtet trænger til god pleje og en mild peeling, så er denne scrub fra Dermalogica det rette valg for dig.

Start med at afrense huden i ansigtet så godt som muligt. Derefter masseres denne scrub ind i huden og på området ved halsen, området ved øjnene bør undgås. Vask efter med varmt vand.

Det anbefales at den bruges 3 gange om ugen og du afslutter med at komme en god ansigtscreme på for at bibehole fugtigheden.


BIOTHERM HOMME Facial Exfoliator 150 ml.

Bedømmelse: 4.7
Pris: 179 Kr. // Billigvoks.dk
Fragt: 30 kr.

Her har du en mild ansigtsscrub fra Biotherm, den er effektiv til at fjerne døde hudceller, exfoliere huden og til at fjerne snavs. Du vil opleve at huden bliver mere glat, blød og behagelig at røre ved.

Der er ingen tilsatte parabener i exfolieringen, den er derimod fyldt med en masse naturlig næring som fugter og plejer huden under brug.

Det første du bør gøre er at rense og vaske huden grundigt, herefter kommer du exfolieringen på huden og massere den grundigt ind. Vask af med lidt varmt vand og kom bagefter din foretrukne dagcreme på for at beholde fugten.

Den kan bruges dagligt, men for bedste resultat opfordres det at man bruger den 1-2 gange om ugen.


L’Oreal Men Expert Pure Power Anti-Blackhead Scrub (150 ml)

Bedømmelse: 4.3
Pris: 79,95 Kr. // Made4men.dk
Fragt: 39 kr.

L’Oreal er kendte for at lave alverdens produkter indenfor personlig pleje, det er alt indenfor hudpleje og cremer make up, mascara og så til diverse shampooer.

Serien Men Expert er til mænd i alle aldre og ligger sig i den lidt mere billige ende af ansigtsscrubs, du kan ofte også finde disse produkter i diverse supermarkeder.

Denne ansigtsscrub er effektiv til fjerne det øverste lag af snavs og fedt samt døde hudceller i ansigtet.

Jo mere du plejer din hud og jo mere du fjerne de døde hudceller aktivt, jo mindre er chancerne for at du får bumser og andre urenheder i huden.

Scrubben masseres ind efter at have fugten huden, lad den sidde et par minutter og vask den så af med lidt varmt vand, efterfølgende kommer du lidt fugtighedscreme i ansigtet. Bør anvendes 1-3 gange om ugen for bedst virkning.


L’Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub (150 ml)

Bedømmelse: 4.2
Pris: 74,95 Kr. // Made4men.dk
Fragt: 39 kr.

Som den rigtige mand du er vil du også gerne gøre dit bedste for at opnå en flot, glat og ren hud. Det kan dog være nemmere sagt end gjort og mange, især unge mænd kæmper dagligt med fedtet og uren hud iform af bumser og acne.

Her får du en sæbe som renser i dybden og exfoliere huden. Den er specielt lavet til mænd med fedtet og uren hud, den går ind og åbner porerne og bekæmper hudorme. Den giver endvidere fugt til huden under hele processen.

Hvis du starter din morgen med at bruge denne sæbe, så vil du opleve at din hud bliver mere mat og naturlig at se på, på den måde får du et mere friskt og rent look.

L’Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub kan anvendes af alle slags hudtyper, men hvis du lider af fedtet hud er den specielt god til dig.

Den er dermatologisk testet og indeholder eksfolierende mikro-perler, hvilket gør hudens naturlige modstandskraft bedre og samtidig mindsker den risikoen for irriteret hud.


RazorPit Face Scrub 150 ml

Bedømmelse: 4.2
Pris: 89 Kr. // Nicehair.dk
Fragt: 29 kr.

RazorPit Face Scrub indeholder blide korn som nænsomt og effektivt eksfoliere huden og fjerner døde hudceller. Den er specielt designet til den moderne mand som ønsker at holde hans hud fri fra snavs og fedtrester.

Den er desuden optimal at bruge inden barbering, da den løfter hårene ved roden hvilket giver en tættere og mere behagelig barbering.

Hvis du har meget sensitiv hud, så er denne ansigtsscrub ikke det oplagte valg, udover det kan den bruges af alle andre hudtyper.

For optimal effekt bør du starte med at rense dine hænder så der ikke er bakterier eller snavs på dem. Vask ansigtet med lidt lunkent vand, kom lidt af produktet i hænderne og masser det ind i huden og skægget, undgå området omkring øjnene. Skyld grundigt efter med kold vand og luk for porerne.

Den kan bruges dagligt hvis du bruger den til barbering, ellers anbefales det at du bruger den 1-2 gange om ugen. Hvis du har brugt den til barbering, så husk at kom lidt aftershave på efter barberingen. Har du brugt den som scrub og fjernet snavs og døde hudceller, så kom lidt dagcreme på efter brug.


The Bluebeards Revenge Face Scrub 100 ml

Bedømmelse: 4
Pris: 103,20 Kr. // Nicehair.dk
Fragt: 29 kr.

Arbejder du udenfor eller på anden vis ofte er udsat for meget sol, så er denne ansigtsscrub fra The Bluebeards den rette for dig.

den indeholer knuste olivensten og ektrakt fra ingefær, hvilket giver en antiseptisk effekt og beskytter mod miljømæssige påvirkninger og dræber de bakterier der sidder uden på huden.

The Bluebeards Revenge Face Scrub renser huden udenpå, exfoliere huden og fjerner døde hudceller så huden igen fremstår mat, glat og blød.

Hvis du er en mand som ellers ikke gør ret meget for din hud, så vil du med denne ansigtsscrub et par gange om ugen kunne se store fremskridt og din hud blive væsentligt mere ren at se på.


CLINIQUE FOR MEN Exfoliating Tonic 200 ml.

Bedømmelse: 4
Pris: 157,50 Kr. // Billigvoks.dk
Fragt: 30 kr.

CLINIQUE FOR MEN Exfoliating Tonic er en mild tonic som nænsomt exfoliere huden og fjerner døde hudceller og urenheder fra overfladen.

Hvis du har normal til tør hud så er denne ansigtsscrub det helt rette valg for dig. Efter du har kommet det på og afsluttet med en god dagcreme vil du opleve at huden er glattere end nogensinde, mere blød og mere behagelig.

Den er fri for parabener og lever op til alle de bedste standarder for god hudpleje. Du vil hurtigt opleve at din hud er flottere og mere ren end nogensinde før.

For at opnå bedste resultat kommer du en lille mængde Clinique For Men Exfoliating Lotion på en vatrondel og massere den langsomt ind i huden. Afslut med at bruge en fugtighedscreme for at vedholde den store mængde fugt i huden.


Clearasil Ultra Rapid Action Scrub (150 ml)

Bedømmelse: 3.5
Pris: 99 Kr. // Made4men.dk
Fragt: 29 kr.

Clearasil Ultra Rapid Action Scrub er lavet på et patenteret systemet som hjælper med at regulere hudens egen olie produktion.

Denne ansigtsscrub indeholder små exfolierende korn som renser og fjerner døde hudceller samt snavs og fedt fra hudens øverste lag.

Clearasil Ultra Rapid Action Scrub er lavet særligt til dig som dagligt har store problemer med bumser, acne, uren hud og fedtet hud.

Produktet kan bruges dagligt, det anbefales at du først skyller ansigtet, derefter kommer du lidt af produktet i håndfladerne, masser den nænsomt ind i ansigtet, undgå at komme for tæt på øjnene. Skyl efter med koldt vand og luk porerne.


Similar Posts