Bedre nætter giver et bedre liv uden stress og mere frihed

At sove er vigtigt. Det ved enhver, men vidste du hvor vigtigt det faktisk er? At sove bare en time mindre om dagen end du har brug for, kan give alvorlige sygdomme. Se bare her på netdoktor.dk der skriver om søvn.

Netop derfor er det også vigtigt at du ligger godt når du sover og det er ikke bare for at du det rart. Det er for at kroppen kan slappe helt af og ikke mindst din hjerne der kører på overdrive hvis du ligger og vender og drejer dig.

Du har sikkert selv prøvet det. Du har en pude der ikke vil ligge rigtigt. En dyne der er for varm eller en seng der ikke lige passer til din ryg. Det gør at du har svært ved at falde i søvn og ofte ender det med at du træt og uklar til dagens gøremål.

Sådan skal det ikke være. Du skal helst – også som voksen have 8 timer og en god rytme er det vigtige element. Det vigtigste er dog at når du kommer i seng så skal du føle dig tryg, omsluttet og tilpas, så du slipper tankerne fordi du glæder dig til at sove.

En god søvn giver nemlig hjernen fri og din krop kan restituere og rette alle de ting du har pålagt den i løbet af dagen. Uden søvn kan du ikke fungerer. Det er faktisk lige så vigtigt som at spise mad.

Hos Bolex.dk, der er et af Danmarks videnscentre for boligejere, har de dedikeret et helt område til søvn, senge og soveværelset. Det er altså et super vigtigt område og her kan du læse dig til alt om senge, madrasser, puder og indretning af det perfekte soveværelse.

Du kan finde senge og madrasser efter størrelse og du kan læse om de enkelte produkter og deres egenskaber. Det bedste er at de samarbejder med nogle af de dygtigste i verden inden for senge og søvn og derfor kan de også hjælpe dig.

Du kan derfor være sikker på at de produkter du ser og måske ender med at købe er produkter som gennemtestede af fagfolk og ikke mindst at de er behagelige at ligge i.

En seng er både smuk og funktionel hvis du har den rigtige

Soveværelset er et privat område, men det sker at gæster tager et kig ind på vej til badeværelset. Det gør de for at se om det er lige som deres, der trænger eller om du er opgraderet til det du har brug for.

Et soveværelse med en stor elevations- eller kontinentalseng fremstår bare bedre  og smukkere end en flad seng fra Jysk med en madras på.

Et smukt sengetæppe kan afslutte det hele. Derudover vil lamper, skabe og belysning generelt skabe det perfekte rum at sove i.

Så både ud fra et sundhedsmæssigt aspekt, men sandelig også ud fra et sanseligt og indretningsmæssigt aspekt, er det vigtigt at du har det rette i hjemme.

Sov godt, sov længe og vågn med færre smerter og et smil på læben.

Similar Posts