Vi har analyseret de 16 bedste hårolier

Leder du efter en god hårolie som kan få dit krussede og tørre hår til at blive glansfuldt og levende igen, så har vi lavet denne oversigt over de bedste hårolier ifølge eksperter og forbrugere.

HURTIG OPSUMMERING

  • Vi har analyseret mere end 16 hårolier, fordelt på 37220 anmeldelser fra 80 unikke og troværdige kilder.
  • Den gennemsnitlige score blandt de 16 hårolier er på 4.62. Mens den gennemsnitlig pris er på 137 kr.
  • Testens bedste hårolie er Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 25 Ml, med en score på 4.8.
  • Testens dårligst ratede hårolie er Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil 75 Ml, med en score på 4.4.

Hvordan vurderer vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne dig et overblik. Læs mere om processen her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel – Læs mere.


1. Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 25 Ml

Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 25 Ml

4.8

4.8 out of 5 stars

586 anmeldelser

Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 25 Ml, opnår en samlet score på 4.8 baseret på 586 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Er du også vild med Moroccanoil? Så er du ikke den eneste. I årevis har kvinder verden over svoret til denne ultrasimple og tidløse hårolie, som giver dit hår styrke og glans – uden at fedte. 

Olien har naturligvis som sin hovedingrediens den plejende arganolie, som den også er navngivet efter. Men den indeholder også et antal af andre sunde ingredienser, som gør at den ikke kun blødgør dit hår, men også beskytter det mod solens skadelige UV-stråler og eliminerer krus. Olien er desuden smart på den måde, at den forkorter føntørringstiden. Og så kan den anvendes til alle hårtyper. 

Brug: Fordel Arganolien jævnt i dit hår. Mængden er alt efter dit hårs længde, men olien er drøj i brug, og der skal ikke meget til. Efter at have påført produktet, kan du style håret som du vil.


2. Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose Hair Oil 100 Ml

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose Hair Oil 100 Ml

4.8

4.8 out of 5 stars

152 anmeldelser

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose Hair Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.8 baseret på 152 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Denne ekseptionelt lækre hårolie fra franske Kératesse er udviklet specielt til farvet hår. Ingredienslisten er komponeret således, at dit hår bevarer sin farves dybde længst muligt.

Olien er desuden vægtløs, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om at håret fedter eller tynges af produktet; tværtimod er Elixir Ultime L’Huile Rose med til at give dit hår lethed og volumen, samtidig med at den tilfører masser af glans og blødhed. Og så har den en fantastisk forførende duft. 

Elixir Ultime L’Huile Rose er varmebeskyttende. Den beskytter mod varme helt op til 230 grader og er derfor ideel når det kommer til at styling med føntørrer, krøllejern og andre varme remedier. 

Olien påføres i tørt eller fugtigt hår. Den skal ikke skylles ud. Indeholder de plejende olier argan olie, amla olie, marula olie og amelia olie.


3. Kérastase Elixir Ultime L’Huile Orginale Hair Oil 100 Ml

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Orginale Hair Oil 100 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

7536 anmeldelser

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Orginale Hair Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 7536 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Er du også vild med det franske mærke Kérateses ekslusive skønhedsprodukter? Da er vi stolte af at kunne præsentere denne ultimative olie til dit hår, som selvfølgelig fortjener det bedste af det bedste.

Elixir Ultime L’huile Orginale Oil indeholder ialt hele fire forskellige gode olier: Marula, argan, amla, majs og kamelia.

Tilsammen udgør disse ingredienslisten for et hyper effektivt produkt, som vil efterlade dit hår mere blødt og mere skinnende end nogensinde før.

Olien har en øjeblikkeligt plejende effekt, og den er varmebeskyttende. Derfor er den også perfekt at bruge under føntørring eller styling med for eksempel krøllejern og glattejern.

Elixir Ultime L’huile Orginale Oil fedter ikke, og kan bruges lige så tit, som du vil. Den kan doseres efter behov, og skal ikke skylles ud.


4. L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut Hair Oil 100 Ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut Hair Oil 100 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

6160 anmeldelser

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut Hair Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 6160 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


5. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil 100 Ml

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil 100 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

2210 anmeldelser

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 2210 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


6. Moroccanoil® Light Oil Treatment For Fine Hair 100 Ml

Moroccanoil® Light Oil Treatment For Fine Hair 100 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

1686 anmeldelser

Moroccanoil® Light Oil Treatment For Fine Hair 100 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 1686 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


7. Joico Blonde Life Brilliant Glow Oil 100 Ml

Joico Blonde Life Brilliant Glow Oil 100 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

1215 anmeldelser

Joico Blonde Life Brilliant Glow Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 1215 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


8. Redken All Soft Argan-6 Oil 111 Ml

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 Ml

4.7

4.7 out of 5 stars

478 anmeldelser

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 Ml, opnår en samlet score på 4.7 baseret på 478 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Olien er et must have for dig, som er på ud kig efter en basis-hårolie til toilethylden, som du kan bruge på forskellig vis alt efter behov. All Soft Argain-6 Oil har nemlig hele fem forskellige anvendelsesmetoder, som du kan vælge imellem, alt efter hvad lige netop du har brug for. 

Pleje  – Trænger dit hår til en grundig omgang luksus og pleje, så kan du bruge denne anvendelsesmetode. Påfør et lille antal dråber i håret inden sengetid – de smitter ikke af på puden. Næste dag kan du enten skylle ud, eller lade olien blive i hele dagen. 

Næring – Fordel flere dråber end du ellers vil bruge i hår og hovedbund. Lad virke i 5 til 10 minutter. Skyl derefter ud, og anvend afslutningsvist shampoo, kur og conditioner. 

Beskyttelse – Styler du dit hår med føntørrer eller glattejern, så er denne metode fordelagtig. Fordel olien i dit nyvaskede hår inden at du påbegynder stylingen. Dit hår er nu beskyttet imod den skadelige varme. 

Udredning – Døjer du med frizz og krus? Fordel nogle dråber af olien i dit hår inden at du påbegynder udredning. Nu går det meget lettere!

Glans – Til hverdagsbrug: Tilføj nogle dråber af olien til dit daglige stylingprodukt. Et voila: Ekstra glans og shine!


9. Revlon Orofluido Original Elixir 100 Ml

Revlon Orofluido Original Elixir 100 Ml

4.6

4.6 out of 5 stars

8931 anmeldelser

Revlon Orofluido Original Elixir 100 Ml, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 8931 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


10. Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 100 Ml

Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 100 Ml

4.6

4.6 out of 5 stars

2373 anmeldelser

Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 100 Ml, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 2373 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


11. Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme Hair Oil 100 Ml

Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme Hair Oil 100 Ml

4.6

4.6 out of 5 stars

1193 anmeldelser

Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme Hair Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 1193 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


12. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum Hair Oil 100 Ml

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum Hair Oil 100 Ml

4.6

4.6 out of 5 stars

959 anmeldelser

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum Hair Oil 100 Ml, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 959 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Dette skønne produkt fra det franske brand Kératese er et meget populært valg blandt dem, som absolut ikke går på kompromis med deres hårpleje. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum er en super luksuriøs olie med synlig effekt efter bare én gangs brug. 

Olien er varmebeskyttende ved helt op til 230 grader, og er således perfekt at bruge under dine daglige stylingrutiner med føntørrer, glattejern, krøllejern og så videre.

Dens duft er en ekseptionelt forførende og kompleks komposition af aromaer fra persisk limefrugt, magnolie, the-rose, grønne tulipaner, cedertræ og sidst men ikke mindst, moskus. 

Olien giver en kraftig og glødende glans til dit hår, som varer i dagevis. Den har desuden anti-statisk effekt, som modvirker elektrisk hår, krus og frizz. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum kan bruges til alle hårtyper. Påføres helst i tørt hår.


13. Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Treatment 125 Ml

Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Treatment 125 Ml

4.5

4.5 out of 5 stars

1861 anmeldelser

Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Treatment 125 Ml, opnår en samlet score på 4.5 baseret på 1861 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


14. Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Nourishing Oil 50 Ml

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Nourishing Oil 50 Ml

4.5

4.5 out of 5 stars

520 anmeldelser

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Nourishing Oil 50 Ml, opnår en samlet score på 4.5 baseret på 520 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


15. L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Hair Oil Colored 100 Ml

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Hair Oil Colored 100 Ml

4.4

4.4 out of 5 stars

1135 anmeldelser

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Hair Oil Colored 100 Ml, opnår en samlet score på 4.4 baseret på 1135 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


16. Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil 75 Ml

Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil 75 Ml

4.4

4.4 out of 5 stars

225 anmeldelser

Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil 75 Ml, opnår en samlet score på 4.4 baseret på 225 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


Købsguide til hårolie

🤩​ Hvilken hårolie er den bedste?

Ifølge vores data har vi analyseret os frem til at den bedste hårolie er Moroccanoil® Oil Treatment All Hair Types 25 Ml, da den opnår en samlet score på 4.8 fordelt på 586 anmeldelser.

👌 Hvorfor bruge hårolie?

Ved at bruge hårolie kan du undgå at skade håret og reparerer de ødelagte og slidte spidser. Hårolie kan give mere glans og farve til håret og få det til at se mere levende ud.

🙈​ Bør man bruge hårolie hver dag?

Det anbefales ikke at man bruger hårolie hver eneste dag, 1-2 gange om ugen burde være mere end rigeligt for at få glansen tilbage i håret.