Vi har analyseret de 12 bedste klapvogne

Markedet for klapvogne er stort men også uoverskueligt for rigtig mange forældre, for alle vil selvfølgelig have det bedste til deres børn. Hvilken model skal man vælge, hvor stor skal klapvognen være og hvordan er sikkerheden. Alle de spørgsmål prøver vi at hjælpe med at besvare i denne artikel.

Vi har samlet denne liste over nogle af de mest solgte klapvogne på det danske marked og indhentet forbruger- og ekspert anmeldelser, så du nemt kan danne dig et overblik over hvad andre mener om de forskellige klapvogne.

HURTIG OPSUMMERING

  • Vi har analyseret 12 klapvogne, fordelt på 3404 anmeldelser fra 60 troværdige kilder.
  • Den gennemsnitlige score blandt de 12 klapvogne er på 4.48. Mens den gennemsnitlig pris er på 4.009 kr.
  • Testens bedste klapvogn er Uppababy Cruz V2, med en score på 4.9.
  • Testens dårligst ratede klapvogn er Britax Smile 3, med en score på 3.4.

Hvordan vurderer vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne dig et overblik. Læs mere om processen her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel – Læs mere.


1. Uppababy Cruz V2

Uppababy Cruz V2

4.9

4.9 out of 5 stars

692 anmeldelser

Uppababy Cruz V2, opnår en samlet score på 4.9 baseret på 692 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Hvis design og komfort er noget som er vigtigt for dig, så kommer du ikke uden om denne Klapvogn fra Uppababy, her er der virkelig tænkt længe over udtryk og farvesammensætninger. Designet er strømlinet og super let, samtidig er der på ingen måde gået på kompromis med komforten for babyen.

Uppababy Cruz v2 er en rummelig klapvogn som giver plads til barnet og mulighed for at der kan vokses i vognen. Der er masser af muligheder for at barnet både kan ligge ned og sidde oprejst og dermed følge med i hvad der sker af sjove ting.

Du får med denne klapvogn en optimal løsning til når i skal ud og handle sammen, hjulene kan dreje og du kan derved let komme rundt om selv de mindste hjørne og hvor pladsen er træng. Samtidig kan du vende sædet, så enten kan barnet have frit udsyn, eller også kan du sæddet så du har direkte kontakt til barnet. Klapvognen er også udstyret med en varekurv der er godkendt til hele 13,6 kilo.

Når solen kommer frem, så er det rart at kunne trække kalechen frem så den lille ikke får sol, vind eller regn lige i ansigtet. Den kan også bruges når den lille ønsker at tage lille lur. Kalechen er med UV-beskyttelse 50+ og der følger end videre også et myggenet med så du kan holde myg og andre insekter væk.

Noget som alle forældre selvfølgelig går højt op i er sikkerheden og her er der virkelig også gjort meget for detaljerne. Klapvognen er udstyret med en 5-punktssele, som kan justeres alt efter barnets størrelse, ligesom der også er skulderpuder så barnet kan sidde trygt og komfortabelt.


2. Nuna Trvl

Nuna Trvl

4.9

4.9 out of 5 stars

125 anmeldelser

Nuna Trvl, opnår en samlet score på 4.9 baseret på 125 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


3. Britax B-Agile M

Britax B-Agile M

4.8

4.8 out of 5 stars

458 anmeldelser

Britax B-Agile M, opnår en samlet score på 4.8 baseret på 458 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


4. Nuna Mixx Next

Nuna Mixx Next

4.8

4.8 out of 5 stars

237 anmeldelser

Nuna Mixx Next, opnår en samlet score på 4.8 baseret på 237 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


5. Thule Spring

Thule Spring

4.6

4.6 out of 5 stars

430 anmeldelser

Thule Spring, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 430 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


6. Bugaboo Butterfly

Bugaboo Butterfly

4.6

4.6 out of 5 stars

374 anmeldelser

Bugaboo Butterfly, opnår en samlet score på 4.6 baseret på 374 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


7. Baby Jogger City Elite 2

Baby Jogger City Elite 2

4.5

4.5 out of 5 stars

443 anmeldelser

Baby Jogger City Elite 2, opnår en samlet score på 4.5 baseret på 443 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Der er ikke meget tvivl om at Cityjogger er blandt de mest populærer klapvogne på markedet, de appelerer til den moderne familie som godt kan lide at have deres børn med på tur, mens de selv får motion og holder kroppen i gang. Cityjogger er på mange måder et udtryk for hvad der er oppe i tiden, nemlig at man skal være aktiv og opleve mens man kan.

Du får her en klapvogn som kan klare de fleste opgaver, om det er en tur ned gennem det fyldte supermarked eller en tur ud blandt skov og natur, så klare Cityjogger Elite 2 også det. når det kommer til en god tur ud i naturen, så kan forhjulene låses, så man nemt kan komme henover diverse ting der måtte ligge på stierne du færdes på.

Ryglænet i Cityjogger Elite 2 er trinløst, det vil sige du har gode muligheder for at placere barnet som du finder det bedst. Skal barnet ligges ned og have en lur, så er det muligt, skal det sidde op og opleve, så er det ligeledes en mulighed.

Den er også udstyret med stor kaleche i UV50+, så på en varm sommer dag, kan du let blokkere for solens stråler. Der er ligeledes god ventilation så barnet kan få frisk luft på de varme dage.

Klapvognen er utrolig robust trods sine blot 11,5 kg. Det viser blot at der er tænkt grundigt over alle funktioner og at Cityjogger er nem at have med rundt. Sammenklappet med hjul fylder den blot: L: 80 x B: 68 x H: 34 cm. Sammenklappet uden hjul fylder den: L: 77 x B: 53 x H: 31 cm. Den kan klare en vægt på 16-22 kg.

En af de ting som giver god tryghed ved denne klapvogn er dens indbyggede 5-punktssele som gør at barnet ikke kan kravle ud og være til fare for sig selv. Sikkerheden er med andre ord helt i top.


8. Cybex Gazelle S

Cybex Gazelle S

4.4

4.4 out of 5 stars

388 anmeldelser

Cybex Gazelle S, opnår en samlet score på 4.4 baseret på 388 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


9. Joie Versatrax

Joie Versatrax

4.4

4.4 out of 5 stars

92 anmeldelser

Joie Versatrax, opnår en samlet score på 4.4 baseret på 92 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


10. Cybex Talos S Lux

Cybex Talos S Lux

4.3

4.3 out of 5 stars

52 anmeldelser

Cybex Talos S Lux, opnår en samlet score på 4.3 baseret på 52 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.


11. Stokke Xplory X

Stokke Xplory X

4.2

4.2 out of 5 stars

92 anmeldelser

Stokke Xplory X, opnår en samlet score på 4.2 baseret på 92 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Når man er på udkig efter en klapvogn til den lille, så er der nogle ting som altid står øverst på listen over prioriteter, først og fremmest er det sikkerhed, dernæst komfort og design. Stokke Xplory er en klapvogn hvor sikkerheden er sat først og det ses blandt andet med en 5-punktssele som kan justeres efter barnets størrelse.

Designet er minimalistisk og moderne, der er virkelig tænkt over at gøre denne klapvogn så let i sit udtryk som muligt og det må man sige er lykkedes rigtig godt for Stokke Xplory X modellen.

Du får her en klapvogn som virkelig kommer nemt rundt i byen eller i supermarkedets smalle gange, forhjulene er nemmelig drejelige og det giver en nem måde at komme rundt om selv de skarpeste sving.

En af de ting som vi har kunne læse i de mange forbruger anmeldelser at kunderne elsker ved denne klapvogn, er det høje sæde, det gør at du får barnet op i øjenhøjde og dermned kan du underholde den lille på jeres færden.

Sæddet er ligeledes stort og rummeligt og det gør at barnet kan vokse i den samme klapvogn og kan bruges i mange år frem. Den er godkendt til at kunne have et barn på 22 kilo med på turen. Selve klapvognen vejer 13,4 kg og måler L: 101 x B: 56 x H: 131 cm. Du kan hurtigt folde den sammen og komme den om bag i bilen, hvis i skal videre fra a til b.

Skal du have den lille prins eller prinsesse med ud i naturen, så kan hjulene stabiliseres så du nemt kan komme rundt og over alle slags udfordringer. Ligeledes kan hjulene klikkes af, så når du kommer hjem fra en tur i skoven, er det nemt at rengøre og vedligeholde vognen, så den er klar til næste tur og oplevelse i skal på sammen.


12. Britax Smile 3

Britax Smile 3

3.4

3.4 out of 5 stars

21 anmeldelser

Britax Smile 3, opnår en samlet score på 3.4 baseret på 21 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Går du op i miljøet, så burde du måske overveje Britax Smile 3, som den klapvogn i skal investere i. Den er nemlig lavet i betræk af 100% genanvendt polyester, det giver en god og behagelig komfort til dit barn og du kan samtidig gøre lidt godt for vores klode.

Stellet er blot 57 cm, den er derfor ekstra kompakt og kommer dermed hurtigt og let rundt i supermarkedet eller et shoppingcenter hvor pladsen eller kan være træng. Britax Smile 3, ligger på alle måder op til at skulle bruges til at kunne komme rundt på en masse eventyr.

Kalechen er i UV 50+ så du kan være sikker på at den beskytter godt mod solens stråler og du kan samtidig lukke ned hvis den lille skal have sig en lille lur mens i er på tur. En anden ting som trækker godt op er det vendbare sæde, så kan du enten sætte den lille så der er frit udsyn mod verden, eller også kan du vende det ind mod dig så i har kontakt.

Britax Smile 3 er udstyret med en god og polstret 5-punktssele som kan justeres i takt med at barnet vokser. Hjulene er luftfyldte og der er god affjedring i hjulene, så turen bliver utrolig behagelig for den lille og vil ikke registrere de små bump der måtte være på turen.


Købsguide til xxxx

😍​ Hvilken klapvogn er bedst i test?

Ifølge vores data og analyse er Uppababy Cruz V2 den bedste klapvogn i test, da den opnår en score på hele 4.9 blandt 692 anmeldelser fra forbrugere og eksperter.

😎​ Hvad skal du være opmærksom på når du køber en klapvogn?

Når du køber en klapvogn, så bør du overveje grundigt hvad du skal gå efter. Skal klapvognen primært bruges når der skal gås ture i skoven, så bør du vælge en klapvogn med store hjul og som kan holde til et kurperet terræn. Er klapvogn derimod tiltænkt at skulle bruges mest i storbyen, så bør du gå efter en klapvogn som er let at komme rundt med og som hurtigt kan klappes sammen.