Saftpresser Test – 7 Saftpressere testet og vurderet

Vi ved godt allesammen, at for at blive mere sunde, så skal vi indtage mere frugt og grønt og få dækker vores vitamin behov. Med en god saftpresser, har det aldrig været nemmere, vi kommer blot frugt og grønt ned i maskinen og et par sekunder senere er der en lækker juice.

Men hvilken saftpresser skal man vælge, hvor får man mest for sine penge og hvad synes andre forbrugere egentlig om de forskellige typer og modeller. Her har vi samlet alle de bedste anmeldelser på nettet og gjort det let og overskueligt at finde lige netop den saftpresser der passer til dine behov og pengepung.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk. Artiklen kan dermed anses som sponsoreret indhold – Læs mere.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Sage Nutri Juicer Cold XL SJE830BSS

Sage Nutri Juicer Cold XL juicemaskine SJE830BSS opnår en samlet score på 4.6 baseret på 76 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Er du på jagt efter en juicepresser, som både er pæn og stilren i sit design og som samtidig gør det den skal, nemlig presser frugt og grønt, til dejlig frisk juice, så er denne topmodel fra Sage et rigtig godt køb.

Denne saftpresser er udstyret med et ekstra stort indføringsrør, som gør det nemt at komme hele frugter og grønt ned i maskinen, der er dermed ingen grund til at du skal stå og skære tingene ud først.

Sage Nutri Juicer Cold XL SJE830BSS har 3 hastighedsindstillinger og yder hele 1500W. Med andre ord får du altså den maskine som er kraftfuldt og hvor du har muligheder for at indstille den alt efter hvilken type af frugt eller grøntsager du ønsker at juice. Der medfølger ligeledes en stor 2. liters glaskande.

I vores research er der flere der roser Sage Nutri Juicer Cold XL SJE830BSS for at man kan komme store frugter og grøntsager direkte i maskinen. En brugeranmeldelse på Sageappliances.com beskriver hvor personen elsker at man kan komme hele æbler direkte i maskinen. Den samme person roser deres kundeservice. På samme website kan man læse at brugeren Sadia, beskriver at rengøringen er super nem og kun tager 2 minutter.

Ao.com fortæller brugeren Alyshahvor tilfreds hun er med designet på denne juicepresser og at hun altid har den stående fremme så hun husker at få sin daglige juice.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Witt by Kuvings slow juicer B6200S

Witt by Kuvings slow juicer B6200S opnår en samlet score på 4.6 baseret på 62 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Vil du have en maskine som kan forsyne dig med mest mulig nærring, så er der ingen tvivl om at en slowjuicer gør dette job aller bedst, samtidig med det så kan juicen holde sig endnu længere i køleskabet da der er mindre oxidering.

Witt by Kuvings slow juicer B6200S vejer 6,4 kilo, den yder 240 watt og har en kapacitet på 1 liter. Der påfyldes frugt og grønt fra toppen, pulpen kommer ud i en skål i den ene side og juicen løber fint ud i en beholder i den anden side, lige til at indtage.

I vores gennem gang af forbruger anmeldelser er der flere der beskriver at Witt by Kuvings slow juicer B6200S, er yderst nem at rengøre. Brugeren Bobbie, skriver på Elgiganten.dk, at han bruger minimalt med tid på rengøringen og at han generelt er yderst tilfreds med denne juicepresser.

Skousen.dk skriver Lise2340 følgende: “Supernem betjening. Juicer alt hvad man kan finde på at stoppe i maskinen med lethed. Virkelig nem at rengøre!” Flere andre beskriver i positive vender hvor nem maskinen er at vedligeholde og gøre ren.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

Bosch VitaJuice2 juicer MES25A0

Bosch VitaJuice2 juicer MES25A0 opnår en samlet score på 4.4 baseret på 1481 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Her har du en god og kompakt saftpresser som har en motor på 700W. i og med at den ikke fylder så meget, så er den nem at hive frem når der skal laves en frisk presset juice og hurtig at gemme væk, når der skal ryddes op i hjemmet.

Alle dele fra Bosch VitaJuice2 juicer MES25A0 kan nemt gå i opvaskemaskinen og det hjælper selvfølgelig også på at man gider at bruge den, når rengøringen er nem og enkel. Maskinen er udstyret med skridsikring, så den står godt fast på bordet mens du arbejder med den.

I vores research har vi fundet frem til at flere forbrugere roser den kraftfulde maskine og at den gør sit arbejde hurtigt og lige til. På Amazon.com, kan vi eksempelvis læse at en bruger er yderst tilfreds med den store beholder til pulpen og at han kan få en masse juice ud inden han skal igang med at gøre den ren.

Pricerunner.dk, har vi fundet frem til en bruger som bare elsker maskinen, da den giver dem daglige vitamin shots, brugeren skriver: “Vi bruger den virkeligt meget til sunde shots mm.og smagen af friskpressede råvarer er ikke at sammenligne med færdigfremstillet.”

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

Philips Avance Collection HR1922/20

Philips Avance Collection HR1922/20 opnår en samlet score på 4.4 baseret på 446 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Leder du efter en saftpresser som er nem at bruge og hvor du ikke skal hakke en masse frugter og grønt ud inden det kan kommes i maskinen så er Philips Avance Collection HR1922/20 et yderst godt valg. Du kan nemlig komme hele stykker frugt og grønt i maskinen og så ordner den resten for dig.

Philips HR1922/20 Avance Collection Saftpresser, kommer med en smart indbygget funktion “FiberBoost”, som giver dig 50% flere fibre i din juice.

På producentens egen hjemmeside Philips.dk, er det helt tydeligt at forbrugerne er vilde med Philips Avance Collection HR1922/20. Flere skriver at den er hurtig at hive frem, få lavet en lækker juice og ligeså hurtig at gøre ren og få pakket væk igen.

I skrivende stund får denne juicemaskine en bedømmelse på 4.3 på 238 anmeldelser på Amazon.co.uk, der er en del kunder som beskriver at små stykker frugt og grønt kan få maskinen til at stoppe. Der er også flere der beskriver at denne model er for dyr i forhold til andre philips modeller, som faktisk gør det bedre.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

Philips Avance Collection juicer HR1949/20

Philips Avance Collection juicer HR1949/20 opnår en samlet score på 4.4 baseret på 276 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Der er stor forskel på hvor meget nærring de forskellige saft- og juicepressere kan trække ud. Philips Avance Collection juicer HR1949/20 slår sig op på at den kan trække hele 90% af alt nærring ud, så du får altså lidt af en vitamin bombe når du bruger denne slowjuicer.

En anden ting som Philips bruger i sin markedsføring af denne maskine er denne lette rengøring, ifølge dem selv kan det klares på blot 60 sekunder. En anden positiv ting er at du kan medtage hårde ting i din juice, du kan altså alt fra nødder til blade i maskinen og ud kommer de lækreste drikke.

I vores research har vi brugt en del tid på at læse de mange velbeskrevne forbruger anmeldelser på bestbuy.com. Kunden MarkusKong beskriver at det ikke tager et minut at rengøre maskinen som Philips ellers reklamerer med. Han fortæller at når man skiller maskinen fra hinanden så er det frugtkød alle steder, som selvfølgelig skal gøres rent.

Elgiganten.dk kan vi læse at flere roser dens flotte og stilrene design. Et eksempel er fra brugeren Josefin som at hun er vild med det enkle design og at hun altid har produktet til at stå fremme på køkkenbordet.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

Philips Viva Collection HR1855/80

Philips Viva Collection HR1855/80 opnår en samlet score på 4.3 baseret på 2843 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

Med denne saftpresser fra Philips kan du lave hele 2 liter friskpresset juice hver gang. Den er nem at bruge og du kan have dine børn med til at lave deres egne sunde drikke.

Rengøringen af maskinen er super let og tager kun 1 min, grundet den revolutionerende “QUICKClean”-teknologi. Overfladerne kan nemt rengøres med en klud og så er den klar til brug næste gang.

I vores data fra forbrugere og eksperter kunne vi hurtigt se at mange havde positive ord i forhold til hvor hurtig Philips Viva Collection HR1855/80 er at gøre ren. Et eksempel er på Ebay.com, hvor brugeren Skyhigh2440 skriver: “nice one, not taking too much space and quick to clean”.

På den tyske forbrugerside Idealo.de, er der i skrivende stund 35 anmeldelser af denne saftpresser fra Philips. De 28 af dem er 5 stjerner, 5 andre har givet 4 stjerner og så er der 2 negative anmeldelser. Det vidner om at forbrugerne er glade og tilfredse.

[su_divider top=”no” divider_color=”#000000″ size=”5″ margin=”20″] [mks_dropcap style=”square” size=”32″ bg_color=”#0c5f5f” txt_color=”#ffffff”]4.2[/mks_dropcap]

NutriBullet Juicer Pro 1000W

NutriBullet Juicer Pro 1000W opnår en samlet score på 4.2 baseret på 1866 forbruger- og ekspertanmeldelser. Læs det fulde datagrundlag her.

NutriBullet Juicer Pro er en af markedets mest kraftfuld juicepressere, med en motor på hele 1000W. Den kan klare stort set alle slags frugt og grønt i store hele stykker. Den har 3 hastighedsindstillinger, som gør det nemt at komme igennem de forskellige materialer der kommes i maskinen.

I vores undersøgelse og research af NutriBullet Juicer Pro, stod det ret hurtigt klart at dette er en maskine, som virkelig splitter folks holdning. Mange er vilde med maskinen, mens andre er mere frustrerede for at sige det mildt. Blandt de ret mange negative kommentarer går det hurtigt op for os at, det primært er rengøring af maskinen der er problemet.

Hvis man går igennem de negative vurderinger på Walmart.com, så er der flere der beskriver det som alt for besværligt når de skal juice store portioner. Maskinen skal skilles ad og vaskes alt for ofte da beholderen er alt for lille.

Macys.com, kan vi læse at flere kunder har oplevet at maskinen brænder hurtigt sammen. Der er dog også rigtig mange positive kommentarer, vores bedste råd er dog altid at lave god research selv, inden du køber den næste saftpresser, der er stor forskel på folks behov og hvilken maskine som bedst dækker disse behov.