Shampoo til farvet hår – 7 favoritter udvalgt

En god shampoo er en essentiel del af enhver hårplejerutine, men for dem med farvet hår, kan det være endnu vigtigere at vælge den rigtige shampoo til farvet hår. Farvet hår kan nemlig være ekstra sårbart og kan let miste glans og farve, hvis det ikke behandles ordentligt. I dette indlæg vil vi gennemgå nogle af de bedste shampooer til farvet hår, så du kan finde den, der passer bedst til dit hår og dine behov.

HURTIG OPSUMMERING

  • En gennemgang af de bedste shampooer til farvet hår
  • Tips til, hvordan man vælger den bedste shampoo til sit hår
  • Anbefalinger af produkter baseret på research og anmeldelser
  • Information om, hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige shampoo til farvet hår
  • En diskussion af, hvordan man kan opretholde glans og farve i farvet hår.

Hvordan vurderer vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne dig et overblik. Læs mere om processen her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel – Læs mere.


1. Kevin Murphy HYDRATE.ME.WASH 250 ml

Kevin Murphy HYDRATE.ME.WASH 250 ml

Fugtgivende og dybtrensende shampoo. Bevarer farven i dit farvede hår. Anbefales til tørt hår. Mange positive anmeldelser.

Efter at have analyseret data og anmeldelser fra forbrugere og eksperter, kan vi konkludere, at Kevin Murphy HYDRATE.ME.WASH shampoo til farvet hår er en god og dybtrensende shampoo, som anbefales til tørt hår. Den indeholder Sodium Laureth Sulfate, som virker dybtrensende, samt ekstrakt af kakadu-blomme og silke, som giver håret fugt og pleje. Brugen af denne shampoo vil opretholde hårets glans og elasticitet, samt give en glat overflade og efterlade håret blødt. Shampooen er også farvebevarende, så det vil bevare farven i dit farvede hår.

For at få det bedste resultat anbefales det at fordele shampooen i fugtigt hår, massere godt ind og skylle grundigt med vand. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage processen. Imidlertid har nogle forbrugere rapporteret, at de har oplevet uønskede resultater såsom uldent og ustyrligt hår, og at shampooen ikke giver den ønskede fugt. Duften af shampooen er også blevet nævnt som stærk af nogle forbrugere.


2. Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect Shampoo 250 ml

Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect Shampoo 250 ml

Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect Shampoo er en skånsom shampoo, der bevarer hårets glans og farve. Vegansk og parabenefri.

Efter at have analyseret data og anmeldelser fra forbrugere og eksperter, kan vi konkludere, at Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect Shampoo til beskadiget farvet hår er en god og skånsom shampoo, som er velegnet til fint til medium tykt hår. Denne shampoo fugtgiver og beskytter håret, og forhindrer farven i at falme, så det bevarer sin glans og farve længere. Shampooen indeholder aminosyre og Centella Asiatica, som giver håret fugt og pleje. Duften af søde bær og den cremede gelétekstur gør det til en behagelig oplevelse at bruge denne shampoo.

For at få det bedste resultat anbefales det at vaske håret to gange med denne shampoo, og massere godt ind i hovedbunden sammen med en lille mængde vand, inden det skylles grundigt. Flere forbrugere har rapporteret positive resultater efter brug af denne shampoo, såsom blødt og glansfuldt hår. Imidlertid har nogle forbrugere rapporteret, at de har skullet vænne sig til duften, før de kunne lide den.


3. Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo til skadet og farvet hår. Genopbygger, renser og plejer håret.

Efter at have analyseret data og anmeldelser fra eksperter og forbrugere, kan vi konkludere, at Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo er en god shampoo til skadet og farvet hår. Shampooen genopbygger og styrker håret, samtidig med at den renser og plejer det.

Shampooen er beriget med citronsyre, der beskytter hårets farve, så det bevarer sin glans og farve længere. Flere forbrugere har rapporteret positive resultater efter brug af denne shampoo, såsom blødt og sundt hår. Imidlertid skal du huske at vaske håret grundigt efter brug, da citronsyren kan efterlade håret lidt strittende.


4. TIGI Bed Head Dumb Blonde Duo 2×750 ml

TIGI Bed Head Dumb Blonde Duo 2x750 ml

For blødt og skinnende blondt hår. Genopbyggende og fugtgivende shampoo og balsam. Indeholder keratin og mælkeprotein.

TIGI Bed Head Dumb Blonde Duo er en god shampoo og balsam til blondt hår. Shampooen er genopbyggende og fugtgivende, og indeholder keratin og mælkeprotein, som rekonstruerer håret og gør det smukt og blødt.

Balsamen indeholder proteiner, der giver fugt til håret og genopbygger det i dybden, mens den plejer med keratin og mælke-ekstrakt. Flere forbrugere har rapporteret positive resultater efter brug af denne duo, såsom blødt, skinnende og velduftende hår.

Imidlertid kan det være en god idé at vaske håret grundigt efter brug af balsam, da den kan efterlade håret lidt fedtet.