21 Unikke bryllupsgaver til Mor [2020]

Skal din mor giftes og er du i tvivl om hvad du skal give hende på denne store dag i gave. Vi har her samlet en liste med nogle af de bedste gaveidéer du kan finde på det danske marked. Der er alt fra romantiske ophold, til gourmetoplevelser, ting til hjemmet og unikke smykker. Her finder du alle de bedste bryllupsgaver til mor.

Spa & Brunch hos Arndal – Efter et langt og festligt bryllup, er der nok ingen tvivl om at din mor vil elske at komme ud på noget spa og få slappet godt af med noget god velvære. Hos Arndal, åbner de dørene op for spa og brunch.

Vildmarksgourmet i Mols bjerge – Vi alle lever et liv hvor vi ikke længere er i tæt kontakt med naturen, med denne oplevelsesgave i baglommen, kan din mor komme ud på en guidet tur i Mols bjerge. Her skal der samles ukrudt og urter til det måltid hun selv skal være med til at lave over åben ild senere.

Minicruise til Oslo for 2 – Der er ikke megen tvivl om at Norge er et af de smukkeste steder på vores jord, det er de flotte fjælde og bjerge som danner rammerne for noget helt unikt. Her kan hun tage afsted på et udsøgt minicruise til Oslo og nyde den flotte tur.

Et unikt armbånd – Har du svært ved at finde på en god bryllupsgave til din mor, så kunne det være en oplagt mulighed med et smukt armbånd. Her kan du finde armbånd med gravering og meget mere.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad – Er din mor til wellness og afslapning, så er der nok ikke meget tvivl om at hun vil elske at komme til Ystad Saltsjöbad, det er en unik oplevelse i nogle helt unikke og smukke omgivelser i det sydlige Sverige.

Ophold på en dansk kro – Med dette gavebevis kan din mor selv booke sig ind på et ophold på en dansk kro, her kan hun nyde et roligt og hyggeligt ophold i nogle lækre omgivelser.

Pyntepuder – Er din mor typen som elsker at pynte sit hjem og gøre det ekstra hyggeligt, så er der ingen tvivl om at hun nok allerede har massere af pynepuder, men hun kan med garanti også sagtens bruge flere.

LÆS OGSÅ: 100+ Gaver til Mor

En fantastisk ansigtsbehandling – Hvem elsker ikke at få en afslappende og opløftende ansigtsbehandling, det har de fleste af os brug for i en ellers normalt stresset og travl hverdag. Her kan din mor vælge mellem flere forskellige behandlinger rundt omkring i landet.

Flødebollekursus hos Social Foodies – Har din mor en sød tand og kan hun altid lige klemme en enkelt flødebolle mere ned, så kan hun med dette gavebevis i hånden lære at lave sine egne lækre chokolade overtrukne flødeboller. Hun får endda lov til at tage smagsprøver med hjem, så måske får du også lov til at smage.

Storbyferie i Europa – I Europa findes der så mange forskellige storbyer, som alle byder på en unik og anderledes historie, her kan hun selv vælge en storby hun vil til, nemmere bliver det ikke. Det her er en af de bryllupsgaver til mor der ikke kan slå fejl.

Et flot armbåndsur – Noget som kvinder altid kan bruge er et nyt og flot armbåndsur, som spejler sig i nutidens trend. Her er der et stort udvalg og alle de kendte mærker at vælge imellem.

Gourmetophold på Hotel Amerika – På hotel Amerika, bliver din mor mødt med et smil, her får hun et hyggeligt og romantisk værelse. I restauranten vil der blive serveret en udsøgt middag, hvor der vil være tid til at nyde et godt glas vin og en god snak.

Ophold på Comwell Hotels – Comwell hotels har hoteller rundt om i hele landet, med dette gavekort til din mor, kan hun selv vælge et sted som hun vil besøge og få en uovertruffen overnatning i nogle smukke omgivelser.

Nye sengeborde – Trænger din mors soveværelse til en mindre makeover og til noget nyt liv, så kan et par moderne og flotte sengeborde gøre en stor forskel, klik dig ind og se de mange modeller.

LÆS OGSÅ: Mors dag gave

Tempelmassage hos Ni’mat – I en stresset og presset hverdag, med arbejde og regninger der skal betales, kan vi alle hurtigt komme til at glemme at forkæle os selv med noget velvære. Med denne gave kan du være sikker på at din mor er i trygge hænder og får en dag med god og uforglemmelig massage.

Chokoladesmagning hos Peter Beier – Peter Beier har i mange år været kendt for hans helt fantastiske chokolader, nu kan din mor komme ud og prøve at smage på de mange chokolader og få lov til at tage lidt med hjem til privaten.

Magiske nætter i Prag – Prag er en fantastisk by, som byder på unik historie, flotte bygninger og gode shopping muligheder. Der er lidt af alt for alle aldersgrupper og både til den der ønsker at se kulture ting og til den der ønsker sjov og fest i gaden.

En flot halskæde – Din mor vil altid blive glad for at få foræret en flot og sød halskæde, når hun tager den på vil hun tænke på dig og være stolt over at hun har fået den af netop dig. En af de bryllupsgaver til mor, som hun vil elske at få.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg – Kurhotel Skodsborg er et af de flotteste og mest luksuriøse steder i landet, her kan din mor nyde godt af de unikke spa faciliteter, et unikt ophold i skønne omgivelser.

Romantisk Slotsophold – Når man lige er blevet gift, så vil enhver kvinde føle sig som en prinsesse, der er intet der kan slå en ud. Så selvfølgelig skal din mor da også have et ophold på et af de mange danske slotte, hun vælger selv hvilket og hvornår det passer hende.

Et nyt ur til væggen – Selvom de fleste af os har ur på vores telefoner i dag, så giver et flot vægur noget helt specielt til indretningen, se de mange forskellige designs med mere på linket.

LÆS OGSÅ: 100+ Gaver til Hende

Similar Posts