Disse 3 ting vil du ikke undvære som nybagt forældre

Du skal snart være forælder, men ved ikke helt, hvad det er vigtigt at anskaffe, inden den store dag oprinder. Du risikerer at forkøbe dig, hvis ikke du holder dig de mest væsentlige ting for øje.

En puslepude, en babynest og en ammepude er tre ting, du helt sikkert ikke vil undvære – her kommer der tre gode grunde til, hvorfor du ikke vil det. På dette link, kan du finde meget mere udstyr til børn.

  1. En puslepude er helt uundværlig

Det burde næsten give sig selv, at en puslepude ikke er til at undvære. Det er jo uundgåeligt, at den lille guldklump laver i bleen, og så duer det ikke, hvis du ikke har en ordentlig “skifte-station” i form af en god puslepude.

Puslepuder er skumafstøbninger betrukket med stof. Skumafstøbningen har høje kanter, så det lille myr ikke falder ud over siderne, hvis barnet skulle stritte i mod, mens du skifter det. Puslepuden fås i forskellige længder. Hvis din baby er større end gennemsnittet er det en god ide at købe en ekstralang puslepude, da det giver dig mulighed for at anvende den helt til din baby vokser fra bleer.

Betrækket fås i mange forskellige varianter, og det er værd at tage et kig på forskellige hjemmesider for at finde et betræk, der passer dig.

Det er en god ide at vælge et betræk i voksdug, da det kan tørres over med en fugtig klud, og dermed er nemt at holde rent. Der er også den mulighed at vælge tekstilvoksdug – det kan ikke på samme måde gøres rent med en fugtig klud, men kan derimod kommes i vaskemaskinen.

  1. En babynest sikrer både fleksibilitet og søvn

En babynest er i den grad blevet et modefænomen til småfolket – og det er da ikke uden grund, at de er blevet så populære! En babynest består af en madres i bunden og høje kanter, som kan justeres ved at trække i et bånd, så de slutter tæt om barnet.

Det er den sikre vej til sød søvn! Småbørn føler, de er tilbage i livmoderen og sover derfor trygt og godt i deres babynest, som også holder dem varme. Derudover er babynesten smart, fordi den er let at transportere, og dermed giver mulighed for, at du kan lægge din lille guldklump til at sove på sofaen hos en veninde, i din egen seng eller på et bord – er det ikke smart?

  1. Ammepude gør hverdagen nemmere

Når du ammer falder armene nemt i søvn, og du får ømme skuldre af at holde barnets vægt, mens det tilfredsstiller sin sult. Med en ammepude er du fri for smerten og al besværet. Du lægger den boomerangformede pude helt ind til kroppen, og lader den støtte mod dine lår. Så placerer du dit barn på puden og lægger dets hoved ind til dit bryst. På den måde har du begge hænder fri til at stryge det lille pus over håret og om ikke andet nyde øjeblikket mere – det er da værd at tage med.

Similar Posts