27 Geniale Gaveideer Til Jægeren

Hvad enten vi snakker om en fødselsdagsgave, julegave eller jubilæumsgave, så kan du her finde gaveideer til jægeren. Her kan du finde alt fra varme strømper, til jagtudstyr og beklædning og til de lidt mere sjove og kreative gaver. Så læs med og lad dig inspirere til at finde den gode gave til ham der elsker at gå på jagt.

1. Jagthandsker

Priser fra: 149 kr.

Når man går på jagt, så sidder man ofte ned i mange timer og venter på at byttet kommer forbi. Om vinteren kan dette nemt blive en kold fornøjelse og det sidste du som jæger vil have er kolde fingre i det dyret viser sig.

Derfor er et par gode jagthandsker noget som jægeren altid har behov for når han er ude på jagt, så han undgår forfrysninger og kan holde sig klar.


2. Snapseglas

Priser fra: 225 kr.

Det er almindeligt kendt at enhver jagt starter med en lille skarp om morgenen, med dette sæt har du altid et par flotte snapseglas ved din side.

Det er Lyngby Glas, der står bag disse flotte og unikke snapseglas, de kommer i en fin gaveæske med 6 glas. Glassene er mundblæste og vil klæde et hvert bord.


3. Kasket til jagt

Priser fra: 99 kr.

En kasket til jagt kan bruges både som sløring af håret, men også for at man ikke får solen lige ind i øjnene konstant.

Du kan online finde et stort udvalg af kasketter til jagt, lige fra de grønne, til de sorte, til de slørede og mange flere, nedenfor kan du klikke dig ind og se udvalget.


4. Sløringsmaske til jagt

Priser fra: 99 kr.

Nogle gange er man på jagt hvor man er nødt til at sløre alt på hele kroppen, ellers opdager dyret en og så får man ikke sit bytte med hjem.

En sløringsmaske dækker hele hovedet, som ofte har du kun lige et par huller til øjnene samt munden så du trods alt kan trække vejret bag sløringsmasken.


5. Jagt T-Shirts

Set til: 249 kr.

Som jæger har man altid behov for nogle gode t-shirts man kan have på inden under resten af sit jagttøj. De mest populære farver er grøn og sort.

Selvom jægeren du søger gave til, med garanti allerede har t-shirts til jagt, så er det en af de ting man ikke kan få nok af, især hvis han er på længere jagtrejser og lignende hvor der skal skiftes jævnligt.


6. OPlevelser i vildmarken

Priser fra: 649 kr.

Her er en gave som han med garanti vil elske, nemlig en dag eller to med overnatning og gourmet i vildmarken.

Når du klikker dig ind kan du finde ture i hele landet, her vil han lære om det lokale område, dets planter og dyreliv og sidst men ikke mindst vil de lave det hele over åben ild.


7. Jagt skjorter

Priser fra: 349 kr.

Det er meget forskelligt fra person til person om man ønsker at tage på jagt i t-shirts eller i skjorter, skkjorten er dog lidt pænere og kan bruges de dage hvor der er middag med mere efter jagten.

på de kolde dage er der mange der har en varm t-shirt inde under skjorten for at give en god og varm komfort på hele kroppen.


8. Bøf & Bajere Hos Timm Vladimirs Køkken

Priser fra: 1095 kr.

Alle jægere elsker god mad, altså en god bøf og en god øl, hvem ville sige nej til sådan en fantastisk middag.

nu kan du give ham et kursus hvor han netop lære at lave det hele selv, det hele foregår i det fine og moderne Timm Vladimirs køkken.


9. JAGTBUKSER

Priser fra: 599 kr.

Bukser til jagt er ikke bare hvilken som helst slags bukser, man går rigtig mange kilometer i alt slags vejr, så de skal være komfortable, varme, kunne lukke dampen ud og klare alt slags vejr.

Ikke nok med det, så skal de være slørede og passe til det terræn som man befinder sig under jagten.


10. JAGTVEST

Priser fra: 299 kr.

En vest er ofte brugt i de måneder vi har mellem sommer og vinter, den er ikke for kold og den er ikke for varm, samtidig giver den god fleksibilitet til armene.

Inde på linket nedenfor kan du også finde sikkerhedsveste som blandt andet bruges af hundeførene så jægerne kan se en på afstand.


11. Prøv Pistolskydning

Priser fra: 890 kr.

Det kan godt være at du som jæger, kan skyde gråspurve med kanoner, men kan du også skyde med en pistol og samtidig ramme præcist?

Her kan du give jægeren et mindre kursus i pistolskydning, så lad os se hvor præcis han egentligt er.


12. Regntøj til jægeren

Priser fra: 199 kr.

I Danmark kan vi blive udsat for alt slags vejr, det ene øjeblik kan det være høj sol og fem minutter senere kan det vælte ned med regn.

Derfor skal jægeren også være parat til at kunne tage på jagt i alt slags vejr. Jagtregntøj er dermed et alfa og omega for jægeren at have i sin garderobe.


13. Jagtjakke

Priser fra: 699 kr.

En god jakke er noget man som jæger altid kan have brug for. En jakke som er godt sløret, den giver god varme til de kolde dage og samtidig sørger den for at transportere sveden væk fra kroppen, så der ikke bliver fugtigt og klamt.

Du kan finde mnage forskellige typer af jagtjakker og priserne variere mindst ligeså meget. Du kan få de helt billige til 7-800 kroner og så dem der koster over 5.000 kr.


14. Varme sokker

Priser fra: 79 kr.

Noget af det man slider aller hurtigst op som jæger er sine sokker, ikke mindst fordi man går rigtig mange kilometer igennem alt slags terræn.

En forberedt jæger har altid et par rene og varme strømper i hans rygsæk, så han kan skifte hvis først fødderne er blevet våde.


15. Gummistøvler til jagt

Priser fra: 580 kr.

Vågner man op om morgenen og skal på jagt og kan se i vejrudsigten at det bliver regn hele dagen og man ved man skal gå mange kilometer i skoven, så er det en god ide at pakke regnstøvlerne.

Med et par gode gummistøvler kan jægeren holde alt vand ude og så er det ikke længere noget problem og gå på jagt selv i dårligt vejr.


16. PRØV UNDERVANDSJAGT

Priser fra: 400 kr.

Der findes mange forskellige former for jagt, det behøv ikke kun at være med riffel, det kan også være med bue eller som her, under vandet.

Undervandsjagt er sjovt og udfordrende, så hvis ham du søger gave til ikke er bleg for en god udfording, så lad ham jage fisk under havets overflade.


17. JAGTSTØVLER

Priser fra: 799 kr.

En af de vigtigste beklædningsgenstande for en jæger er uden tvivl hans jagtstøvler. Jagtstøvlerne er en af de ting man ikke skal gå på kompromis med, hellere investere i et par gode støvler som holder i mange år og dermed være på den sikre side.

Vi har tidligere skrevet om jagtstøvler og testet de bedste på markedet, se vores guide til jagtstøvler her og bliv klogere på hvor du får mest for dine penge.


18. HÆNGEKØJE

Priser fra: 699 kr.

Det er ofte kendt at mange jægere er rene livsnydere, hvad enten du har din egen lille jagthytte hvor du ofte søger et lille hvil, eller du er typen som slår lejr i det fri, så er dette en sjov og god gave til jægeren.

På dette link kan du finde alt fra mobile hængekøjer, som du kan slå ud og andre hvor du hænger dem fast i et træ.


19. LOMMELÆRKE

Priser fra: 200 kr.

Forestil dig at du er på jagt om vinteren, du sidder og venter og det er koldt, der kommer ikke nogle dyr eller fugle forbi, men så er det godt du kan varme dig lidt med din lommelærke.

Lommelækren leveres i moderne og kraftigt læderetui og selve lommelærken er fremstillet i finland i rustfrit stål.


20. Jagthøreværn

Priser fra: 299 kr.

Man skal passe på sig selv når man går på jagt, de høje lyde fra riflen, kan senere i livet give store problemer, så giv jægeren et godt høreværn.

Et godt høreværn hjælper med at holde de helt høje lyde væk mens at almindelig snak og andet sagtens kan høres og dermed skal du ikke være bange for at miste information eller en kommando.


21. Cool-well Kølebrønd

Priser fra: 499 kr.

Dette er en lidt sjovere og humoristisk gave til ham der elsker at gå på jagt. For find du en jæger som ikke kan lide en god øl.

Denne kølebrønd kan både graves ned hjemme i hans egen have, men også i jagthytten, så der altid er kolde øl når holdet kommer forbi.


22. KitchnPro Pocket Grill

Priser fra: 699 kr.

Er der noget så godt som at spise et dyr som man selv har nedlagt, med denne pocket grill kan du hurtigt lave et bål og få indtaget de fornødne proteiner til at fortsætte jagten.

Grillen tager blot et par minutter at samle og når du er færdig vasker du det blot af og så folder du det sammen og så er det ellers klar igen til brug en anden dag.


23. Brewbarrel Bryg dit eget øl

Priser fra: 289 kr.

Skal du holde en fødselsdagsfest for alle dine jagtkammerater, så er der nok ikke nogen tvivl om at der skal serveres en del øl for at holde dem beskæftiget.

Men hvorfor ikke brygge dit eget øl til de kommer, det er præcist hvad du kan med denne sjove og anderledes gaveide.


24. JAGTKNIV

Priser fra: 349 kr.

Når man har nedlagt dyret og skal have pelset det, samt skåret det op, så er det vigtigt at man har en god og solid kniv som gør arbejdet nemt for en. Enhver jæger har derfor altid brug for en god jagtkniv.

Vi har tidligere test de bedste jagtknive på markedet, du kan i denne guide se hvilke knive andre forbrugere mener er bedst.


25. JAGTSTOL

Priser fra: 229 kr.

Jagt er ofte et spil om tålmodighed, ofte skal man sidde ned i mange timer og bare vente på at der kommer et bytte forbi. Hvis man ikke ønsker at sidde på den kolde og fugtige jord, så er en jagtstol et must have.

Nogle jagtstole er designet sådan at de kommer indbygget i en taske, så kan du have både taske og stol i et og dermed ikke slæbe rundt på to forskellige ting.


26. Jagtrygsæk

Priser fra: 899 kr.

Skal ham du søger gave til, afsted på en længere jagttur og skal der derfor pakkes en masse udstyr, mad, tøj osv. Så er det en god ide at have en rygsæk som er beregnet til at vandre i naturen.

Se vores store guide til jagtrygsække og bliv klogere på hvor du finder de bedste samt hvor du får mest for dine penge.


27. LANGE uNDERBUKSER

Priser fra: 249 kr.

De fleste jagtture, er enten tidligt om morgenen eller sent om aften. Derfor kan det også hurtigt blive koldt og det er altid vigtigt at være rigtigt klædt på.

Lange underbukser og noget godt undertøj er altid noget jægeren har brug for i hans arsenal af gear og beklædning.


Similar Posts