|

Guide til at finde den bedste Boxmadras [2019]

Er det tid til at udskifte madrasserne i hjemmet og har du overvejet at anskaffe en eller flere boxmadrasser, så kan du her på siden finde de bedste boxmadrasser på markedet og samtidig læse vores guide til hvad du skal være opmærksom på inden du køber.

Jupiter Boxmadras 80 x 200 cm

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 8-15 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 2.999 kr. // Bedrenætter.dk

Denne Jupiter Boxmadras måler 80×200 cm, den beskrives som værende praktisk og komfortabel, den er produceret i danmark og du kan derfor være sikker på ordnede forhold og højeste kvalitet. Der medfølger en 40 mm. Latex topmadras med vaskbart betræk. Madrassen tilpasser sig din kropsposition og liggeposition og du opnår dermed god komfort.

Du kan vælge mellem medium fasthed eller mere fasthed, ligeledes kan du vælge om benene skal i metal, eller om du hellere vil have dem i eg. Det kan betyde noget for designet og udtrykket i jeres soveværelse.

Madrassen er lavet med pocket fjedre og dem er der 220 af per m2. Du får oven i købet 15 års garanti på fjedrebrud og rammen. Rammen er ca 8 cm og der er brugt 25 mm polyetherskum til polstring. Med denne boxmadras er du sikret en god nattesøvn i mange år frem, fjedrene er inddelt i 5 komfortzoner som giver optimal støtte til kroppen, topmadrassen er som sagt lavet af latex, latex er yderst behageligt at sove på, da det er ventilerende og giver en god temperatur.


Ideel komfort 80 x 200 cm.

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 8-15 dage
Fragt: Gratis
Pris: 4.698 kr. // Bedrenætter.dk

Ideel Komfort giver som navnet antyder, en ideel komfort og dermed en god nattesøvn. Boxmadrassen er produceret i danmark, dermed kan du også være sikker på at den er fremstillet under gode forhold og at du køber god kvalitet.

Der er syv komfortzoner, det giver ekstra støtte og aflastning for hele kroppen, ikke nok med det så er den lavet med dobbelt fjedrelag som giver en unik trykaflastende effekt. Du kan selv bestemme om topmadrassen skal være af latex eller en såkaldt celcius lux. Du kan også vælge mellem 3 forskellige farver, beige, mørkegrøn og antracitgrå.

Den totale højde på denne boxmadras er 64 cm, en længde på 2 meter og en bredde på 80 cm. Rammen er en 14 cm træramme, så der er virkelig kvalitet for pengene, det er også derfor at de kan give 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Ideel komfort har skridsikring og den adskiller sig fra andre boxmadrasser af denne type ved at være højere og have mere luft under sengen. Det giver et mere elegant og moderne udtryk og samtidig giver det god mulighed for at have ting opbevaret under sengen.


Senses Lux 90 x 200 cm

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 8-15 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 9.999 kr. // Bedrenætter.dk

Hvis du ønsker en seng af højeste kvalitet og ønsker at få en fantastisk nattesøvn hver eneste nat, så er denne Senses Lux i målene 90 x 200 cm en du ikke kan komme udenom.

Boxmadrassen er lavet i danmark af nogle af de bedste håndværkere, den er lavet med hele 7 komfortzoner og betrukket med hybridpolstring, hvilket giver en uovertruffen komfort. Ikke nok med det, så er den dobbeltfjedret og imellem fjedrene er der brugt en elastisk hybridskum det giver den ultimative støtte til kroppen og en kølende effekt.

Den fås både i lysegrå og mørkegrå, af topmadrasser kan du tilvælge enten en latex lux eller en celcius lux madras, begge med en 60 mm kerne som også giver en optimal støtte og komfort.

Der er 220 pocketfjedre per m2, der er indbygget antiskrid, stoffet og polstringen er af 1. klasse, der er 25 års garanti på fjedre- og rammebrud. Alt i alt er du sikret en fantastisk nattesøvn i denne seng i mange år frem.


Venus 140 x 200 cm

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 2-8 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 11.999 kr. // Bedrenætter.dk

Denne Venus boxmadras måler 140 x 200 cm, den er derfor oplagt til to personer eller til en som godt kan lide at have ekstra god plads i sengen. Den er produceret i danmark af danske håndværkere og du kan derfor være sikker på god kvalitet og noget som holder i mange år frem.

Den kan købes i fire forskellige farver, så du kan altså med garanti finde lige netop den farve som passer bedst sammen med resten af dit soveværelse. Farverne er Sort, mørkegrå, lysegrå og beige. En almindelig boxmadras har 5 komfortzoner, men denne model er opgraderet og dermed er der altså 7 komfortzoner.

Madrassen har et dobbelt lag af pocketfjedre, mellem fjedrene er der brugt hybridskum og sammen med de 7 komfortzoner opnår du en maksimal god støtte og komfort for kroppen og dermed opnår du også den gode søvn hver eneste nat. Den åndbare hybridskum giver en kølende effekt og afleder overskydende fugt og varme, hvilket giver et bedre søvnmiljø og du kan vågne op hver morgen og være sikker på at du har sovet godt.

Du kan inde på webshoppen vælge mellem to forskellige topmadrasser, den ene er en latex lux topmadras og den anden er en såkaldt celcius lux topmadras. Du kan også merkøbe dig til en sengegalv og dermed opnå et mere elegant udtryk. Madrassen har 254 fjedre per m2, hvilket er rigtig flot, rammen er lavet af træ og måler 14 cm. Det giver boxmadrassen en samlet højde på 64 cm.


Box Deluxe

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 8-15 dage
Fragt: Gratis
Pris: 6.899 kr. // Sengefabriksudsalg.dk

Denne dobbeltfjedrede boxmadras er lavet i danmark af danske håndværkere, inde i selve boxmadrassen er der 150 mini bonell fjedre og 25 pocket fjedre pr. m2. I det øverste lag er de indelt i 5 forskellige komfortzoner, det giver en optimal støtte og komfort til hele kroppen.

Du kan selv vælge hvilken fasthed du ønsker, medium eller fast, hvis du vejer mindre end 70 kilo bør du vælge medium og vejer du mere bør du vælge fast. Med i prisen er der også en topmadras, her kan du enten vælge at den skal være i memory skum eller i latex. Der medfølger en garanti på 25 år ved brud på fjedre eller ramme.

Den totale højde på sengen er 52 cm, det gør er at der er lidt luft under selve sengen til enten opbevaring eller bare til at give rummet lidt mere luft. Inde på siden er det nemt at få finansieret din seng, du behøves dermed ikke betale det hele på engang også er det endda ÅOP på 0,00%.


Heaven Box

Bedømmelse: 5.0 (2 Anmeldelser)
Leveringstid: 8-12 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 2.899 kr. // Sengefabriksudsalg.dk

Når du er på udkig efter en ny seng og i dette tilfælde en ny boxmadras, så er det klart at du ønsker at købe noget som kan holde i mange år frem og som ikke mindst giver dig en rigtig god nattesøvn hver eneste nat. Denne Heaven Box er lavet i danmark af danske håndværkere, du kan derfor være sikker på rigtig god kvalitet og det er også derfor at Sengefabriksudsalg.dk giver en garanti på hele 15 år for brud på ramme og fjedre.

Boxmadrassen er lavet med med et dobbeltfjedresystem med 250 pocket fjedre pr. m2 i øverste lag. I nederste lag finder du 150 bonell fjedre pr. m2. Alt dette sammen med en lækker topmadras i enten latex eller Visco Air, giver den optimale støtte til kroppen og du kan derfor være sikker på en god søvn hver nat.

Inde på siden kan du se at der er to personer i skrivende stund som har anmeldt denne boxmadras, de begge har givet 5 ud af 5 stjerner. Det tager mellem 8-12 hverdage at få leveret boxmadrassen og fragtmanden vil inden levering ringe dig op og sammen aftaler i et leveringstidspunkt. Hvis dette er sengen du bare må eje, men ikke har pengene lige her og nu så kan du inde på siden få det finansieret, det eneste det kræver er en normal kreditvurdering jf. de gældende politikker fra Sparxpress.


Living&more boxmadras

Bedømmelse: 4.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 12-14 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 3.499 kr. // Coop.dk

Denne Boxmadras af mærket Living&More er lavet af 70% polyester og 30% bomuld. Sengen er lavet i Danmark og du kan dermed være sikker på at få en seng i højeste kvalitet. Madrassen er medium i sin hårdhed, der medfølger en 40 mm latex topmadras og der er en garanti på 15 år på ramme og fjedre.

I og med at denne madras er medium i sin hårdhed, så er det optimalt hvis du vejer under 85 kilo, vejer du lidt mere og ønsker at sove blødt, så kan dette stadig sagtens være et helt fint valg for dig, vores præferencer for hvordan vi ønsker at sove varierer fra person til person.

Når du skal vælge den rigtige boxmadras til dine behov så er det vigtigt at du vælger en som fordeler vægten fra din krop ligeligt over hele madrassen, så kroppen opnår support og den rette støtte og dermed former sig efter kroppen konturer.

Inde i selve madrassen er der brugt 261 pocket fjedre og 150 bonnell fjedre pr. m2 samtidig med at den er polstret med 25 kg purskum. Der medfølger både ben til sengen og en latex topmadras, latex er et lækkert materiale at sove på da det nemt adskiller sved og varme. Betrækket på topmadrassen er nemt at tage af og det kan vaskes ved 60 grader, så du altid kan have et rent sovemiljø.


Living&more Boxmadras 90 x 200 cm

Bedømmelse: 4.3 (10 Anmeldelser)
Leveringstid: 12-14 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 1.299 kr. // Coop.dk

Hos Coop.dk kan du finde denne basis boxmadras og hvis du er medlem kan du få den endnu billigere end andre. Prisen for medlemmer er nemlig på kun 1.299 kr. Hvorimod ikke medlemmer må betale 1.999 kr.

Sengen måler 90 x 200 cm og er medium i sin fasthed, hvilket er perfekt til dig som vejer under 85 kg. Fjedrene er bonnell og dem er der brugt 150 af pr. m2. Bonnell fjedre har den fordel at de er mere faste og dermed giver en bedre støtte til hele kroppen.

Topmadrassen er lavet i 30 mm polyskum og betrækket er 100% polyester, det giver et godt og kølende klima og dermed en optimal god søvn hver eneste nat. Den leveres usamlet til din dør, men det er blot at skrue benene på og så har du en ny seng at sove i.


Basic Boxmadras 120 x 200 cm

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 5-15 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 2.499 kr. // Boboonline.dk

Her har du en komplet basis boxmadras i størrelsen 120 x 200 cm, den er produceret i danmark og du kan derfor være sikker på at få god kvalitet og en ny seng som holder i mange år frem. Den er medium til fast i sin fast og dermed ideel til personer i vægtklassen 60-110 kg.

I underkernen af madrassen er der brugt 150 bonell fjedre pr. m2. I overkernen er der brugt 115 bonell fjedre pr. m2. Der medfølger en lækker topmadras, med en kerne på 25 mm og lavet på polyetherskum, betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader og du er dermed altid sikret et rent og behageligt søvnmiljø.

Sengen leveres gratis indenfor 5-15 hverdage og du får 15 års garanti mod fjedre og ramme brud, samt 2 års reklamationsret.


Living&More Boxmadras 14 x 200 cm

Bedømmelse: 5.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 12-14 hverdage
Fragt: Gratis
Pris: 4.999 kr. // Coop.dk

Vil du ikke gå på kompromis med din søvn og ønsker du at have en første klasses soveoplevelse hver eneste nat, så får du her en rigtig lækker boxmadras til en skarp pris for alle medlemmer af Coop Danmark.

Prisen for medlemmer er på 4.999 kr, hvorimod at prisen for ikke medlemmer er på 7.499 kr, så der er tale om en rigtig god og fordelagtig besparelse på denne lækre boxmadras. Hvis du ikke allerede er medlem af Coop danmark, så kan du nemt oprette dig inde på siden og få adgang til andre gode tilbud.

Madrassen er lavet med hele 261 pocket fjedre og 150 bonell fjedre pr. m2. Ligeledes er den polstret med 25 kg purskum, det giver madrassen en fasthed som gør den ideel til personer over 85 kg. Hvis du vejer mindre og ønsker en fast seng at sove i, så kan dette stadig være det rette valg for netop dig. De mange kvalitets fjedre og den lækre topmadras i 40 mm latex giver en utrolig god støtte til hele kroppen.

Du får det hele leveret til din dør indenfor 12-14 hverdage, derefter er det blot at montere de medfølgende ben, ligge topmadrassen på og komme noget rent sengetøj på og så er du klar til at få en unik søvn.

Boxmadrassen produceres i Danmark og derfor gives der også en garanti på 15 år for fjedre eller brud på rammen, samt 2 års reklamationsret.


Guide til valg af boxmadras

Vi har nu kigget på nogle af de boxmadrasser som vi anbefaler, vi har kigget på forskellige størrelser, forskellige producenter, priser, test og anmeldelser og nu vil vi give dig en overskuelig guide til hvad du ellers skal være opmærksom på inden du går ud og investere i en ny boxmadras.

De typiske spørgsmål som bliver stillet:

  • Hvad betyder valget af fjedre?
  • Hvordan finder jeg en boxmadras til min krop?
  • Hvad betyder valget af topmadras?
  • Hvor hård eller blød skal madrassen være?

Hvad betyder valget af fjedre?

Hvis du nogensinde har prøvet at sove i en seng med ødelagte fjedre eller fjedre som slet ikke passede til din kropsvægt, så vil du også sige at det har en stor indflydelse på hvor godt du sover om natten. Der findes mange forskellige fjedre, her vil vi give en kort introduktion til hvad de forskellige typer kan.

Pocket fjedre: Hvis du har en vægt på mellem 75 – 95 kilo så er det oplagt at vælge pocket fjedre med en god fasthed, vejer du mindre end 75 kilo så bør du vælge en seng med medium fasthed. Det gør at madrassen støtter optimalt op omkring din krop og giver dig den bedst mulige position.

Multipocket fjedre: Multipocket fjedre er det rette valg til dig som vejer mere end 95 kilo, fordelen ved multipocket fjedre er at de er mindre og dermed er der langt flere af dem pr. m2. Det giver flere støttepunkter til kroppen. Vejer du mindre end 95 kilo så kan dette stadig være en god løsning hvis du ønsker end madras af meget fast karakter.

Hvordan finder jeg en boxmadras til min krop?

Der er mange faktorer der spiller ind når du går på udkig efter en ny boxmadras, først og fremmest skal du finde den helt rette størrelse, hvor bred skal den være, hvor høj skal den være og ikke mindst hvor lang. Hvis du ønsker at finde en dobbeltseng boxmadras til to personer, så kan det være en fordel at købe en seng til hver og så sætte dem sammen. Især hvis i ikke har samme vægt og præferencer til boxmadrassen.

Udover at du bør finde en boxmadras som passer til din vægtklasse og den type af fasthed som du ønsker, så bør du også kigge nærmere på valget af topmadras, hvor godt den afleder sved og varme og giver et behageligt sovemiljø. Du bør også kigge på komfortzoner, normalt er der mellem 5-7 komfortzoner og de sikre at kroppen får den perfekte position, nemlig at skuldre og hofter synker lettere ned og at der samtidig er støtte til ryggen.

Hvad betyder valget af topmadras?

Valget af topmadras er ikke helt ligegyldigt, mange vælger bare at tage den med som medfølger, men det kan godt være en fordel at sætte sig lidt i de forskellige typer af topmadrasser og hvad fordele og ulemper er ved de forskellige.

Latex topmadras: Er du en af dem som døjer med varme og ikke føler at din krop kan få luft og ånde om natten, så kan det meget vel være materialet af topmadrassen som ikke er oplagt til dig. Latex er et lækkert materiale som giver en kølende effekt, det er et naturprodukt og du undgår dermed også en masse af de allergi problem der eksempelvis ses ved skumgummi.

Memory foam topmadras: Den mest almindelig topmadras er som ofte lavet i memory foam eller memory skum som andre vælger at kalde det. Det er et lækkert materiale som former sig omkring kroppen og samtidig giver en god støtte, punkterne som skuldre og hofter har let ved at synke ned og giver dermed kroppen den optimale stilling. Det er ikke det bedste valg hvis du har problemer med varme og generelt foretrækker et mere køligt søvn miljø, her er latex at foretrække.

Koldskum topmadras: Dette er det klart billigste materiale, dog er det også et materiale som ikke anbefales, da det ikke giver god støtte og du vil opleve at varmen fra kroppen ikke bliver afledt og derfor vil du få meget varme nætter.

Hvor hård eller blød skal boxmadrassen være?

Hårdheden af madrassen er en smagssag, nogle elsker at sove på et meget fast underlag mens andre foretrækker et lidt blødere underlag. Det er derfor også en god ide for par at købe hver sin boxmadras og ikke en stor dobbeltseng, især hvis i har forskelligt syn på hvordan en madras skal være.

Det er dog generelt en god ide at se efter senge og madrasser som er beregnet til din kropsvægt, de kan du ofte læse meget mere om på forhandlernes hjemmesider og hvis du er ude i en butik kan du få hjælp til at finde den madras der passer præcis til din krop.

Similar Posts