Guide til at finde den bedste Espressomaskine [2019]

Kaffe har været handlet i hele verden i mange hundrede år, de fleste af os sværger på at vi ikke kan fungere om morgenen uden vi først har fået en varm kop kaffe. Uanset om du helst starter din morgen med en almindelig sort kop kaffe, en espresso eller en cappuccino, så er det noget espressomaskinen kan hjælpe dig med.

Men hvilke espressomaskiner er bedst i test, hvad skal du være opmærksom på inden du køber og hvor får du mest for dine penge. De spørgsmål har vi tænkt os at besvare i denne guide, først kan du se her en oversigt over de bedste espressomaskiner i forskellige kategorier.

Sidst opdateret: 22 November 2018
1. Vi har opdateret vores købsguide med yderligere information om hvad du skal være opmærksom på inden du køber en espressomaskine.
2. Der er blevet tilføjet nye espressomaskiner til listen.

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]1[/mks_dropcap]ROCKET Appartamento white

Rocket appartamento white

Pris: 9.662 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Med denne espressomaskine, får du kort sagt alt du skal bruge for at blive en professionel barista hjemme i eget køkken. Den er lavet specielt til dem med lidt plads i køkkenet, men der er bestemt ikke gået på kompromis med selve kvaliteten.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Love this machine. I make about 6 drinks per day for me and my family and it has suited me well. Compact, great steam pressure, and looks great.“

Paul C. – Clivecoffee.com[/mks_pullquote]

Med Rocket appartamento kan du afprøve og udvikle alle dine teknikker, du kan dampe, brygge, stampe og lave den perfekte mælkeskum. hvis du har gæster på besøg er der ligeledes gode muligheder for at lave til flere kopper.

Den er udstyret med en hane med varmt vand, det kan være særlig gavnligt hvis nogle af dine gæster ønsker at få en kop varmt the.

Den er lavet i stål og har en vandbeholder på 1,8 liter. Den kan ikke tilsluttes direkte på vandtilførslen, men da den har en god og stor tank kan du brygge en del kopper inden der skal nyt vand på maskinen.

Det anbefales at der bruges kalkfrit vand, først og fremmest giver det en langt bedre smagsoplevelse, men du kan også forvente en længere levetid på espressomaskinen.

En af de store fordele ved denne semi automatiske espressomaskine er den store dampkapacitet og at man kan dampe og brygge på samme tid. En anden possitiv ting er den støjsvage vibration, en funktion som din familie vil sætte pris på hvis du er typen der vågner tidligt og altid skal have en god espresso til at vågne på.

Den vejer små 20 kilo og måler 27,4 cm x 42,5 cm x 36 cm (BxDxH). Som navnet Appartamento antyder, så er den lavet til mindre lejligheder og små køkkener.

Drinkcoffee.com: 5 (38 Anmeldelser)
Chriscoffee.com: 5 (2 Anmeldelser)
Clivecoffee.com: 4.5 (6 Anmeldelser)
Cliffandpebble.com: 5 (8 Anmeldelser)
1stincoffee.com: 5 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 5 (56 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/rocket-appartamento-white/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]2[/mks_dropcap]DELONGHI ECAM 510.55.M

Pris: 6.960 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

DELONGHI ECAM510.55.M er blevet kåret til “Tænk testvinder 2018”, du kan med andre ord være ganske sikker på at det her er et helt fantastisk køb til prisen.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Jeg valgte denne maskine for 3 uger siden efter at have lavet en stor research på nettet over espressomaskiner. Og den har til fulde levet op til forventningerne.“

Anja – Whiteaway.com[/mks_pullquote]

Der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine lavet i rustfrit stål, dne har en vandbeholder på 1,8 liter, der er indbygget kaffekværn og mælkeskummer.

På fronten er der et 2,8 tommer lcd display, herfra kan du nemt vælge din kaffe og styre din smag. Displayet er intuitivt og let at bruge. Der er ligeledes autosluk, så når du er færdig kan du blot tage din kaffe i hånden og så slukker maskinen selv.

En anden vigtig detalje til dig som ikke har tiden til at skille maskinen fra hinanden hver eneste dag og vaske den, er at der er et indbygget renseprogram. Så når den trænger til det, renser den sig selv og alle ledninger. Det giver en langt bedre smagsoplevelse og bedre hygiejne.

Selve dysen hvor kaffen kommer ud, kan justeres op og ned, så har du en lille kop, så kan dysen køres ned og dermed får du en mere cremet kaffe.

Denne espressomaskine er yderst støjsvar under hele processen, hvilket blandt andet er en af de ting som magainset tænk test, har lagt stor vægt på i deres anmeldelse.

Ceneo.pl: 3.8 (8 Anmeldelser)
Amazon.es: 5 (2 Anmeldelser)
Euro.com: 5 (76 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 5 (1 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.5 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 4.9 (91 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-ecam510-55-m” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3[/mks_dropcap]DeLonghi ECAM21.117.B

Pris: 2.158 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Denne espressomaskine fra DeLonghi er flere gange af uafhængige medier blevet kåret til det bedste køb, blandt andet har det svenske forbruger magasin kåret den som bedst i test tilbage i 2014.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Jeg gav min kone maskinen i fødselsdagsgave. Den fungerer perfekt, laver skøn kaffe og skal ikke vedligeholdes alverden! Nemt og lækkert !“

Kaliffen – Whiteaway.com[/mks_pullquote]

DeLonghi ECAM21.117.B er utrolig nem at indstille og bruge. Der kan brygges med 3 forskellige temperaturer og kaffekværnen har 13 forskellige indstillinger. Du kan ligeledes indstille hvor kraftig eller mild du ønsker kaffe skal være. Den kan brygge 2 kopper på samme tid.

Der medfølger en manuel mælkeskummer, så du har altid mulighed for at lave en cremet og fyldig med mælkeskum. Med andre ord har du her alt hvad du skal bruge for at kunne udforske barista kunsten.

En af de rigtig nyttige features ved DeLonghi ECAM21.117.B er det indbyggede rense- og afkalkningsprogram. Det gør det super let at vedligeholde maskinen og sikre en lang levetid. 

Beholderen til kaffebønner kan rumme 250 gram, ligeledes er vandtanken på 1,8 liter. Den kan ikke tilsluttet direkte vandtilførsel, men i og med at den har stor indbygget kapacitet, skal du ikke skifte vand og fylde nye bønner på hver eneste gang.

Det er den perfekte espressomaskine til dig som ønsker en simpel maskine som er hurtig, giver en fantastisk kaffe, hvor du selv kan indstille smagen og du stadig har den fulde kontrol.

Euronics.se: 4 (16 Anmeldelser)
Versus.com: 4 (1 Anmeldelser)
Pricerunner.se: 4.6 (88 Anmeldelser)
Wupti.com: 4.5 (2 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.7 (132 Anmeldelser)
Samlet score: 4.7 (239 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-b” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]4[/mks_dropcap]SIEMENS EQ.6 plus S300 TE653318RW

SIEMENS EQ.6 plus S300 TE653318RW (1)

Pris: 9.999 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Hvis du ønsker at få en uovertruffen espresso oplevelse hver eneste gang, så er denne espressomaskine et godt valg. Den er bygget op omkring det innovative system SensoFlow. SensoFlow systemet sikrer en konstant varmeregulering som giver de optimale vilkår for brygning.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Har lige købt denne maskine og må sige at jeg er overrasket over hvor nem den er at betjene, meget lyd svag, rigtig god kaffe“

Klaus L. – Elgiganten.dk [/mks_pullquote]

Der er her tale om en fuldautomatisk espressomaskine, du skal altså blot stå op om morgenen, trykke på et par knapper og så går den igang med at lave en perfekt kaffe til netop dine preferencer. Det flotte display gør det til en leg at indstille og gemme diverse drikke til senere brug.

Den kan ikke tilsluttes direkte på vandtilførslen, men den har en stor tank på 1,7 liter. Ligeledes kan der være 300 gram kaffebønner i beholderen, hvilket sikrer at du altid får en oplevelse med friskpressede bønner.

Den er udstyret med en mælkeskummer, så du kan nemt lave en perfekt mælkeskum og crema på toppen. Det har med andre ord aldrig været nemmere at få en god oplevelse hver gang.

Når du er færdig med at bruge maskinen og har fået det du skulle bruge, så går den selv igang med at vedligeholde sig selv og rengøre. Det giver maskinen en længere levetid og samtidig skal du ikke tænke på hygiejnen da alle ledninger og andet bliver vasket grundigt af maskinen selv.

Pricerunner.dk: 4.5 (33 Anmeldelser)
Kitchenone.dk: 5 (7 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.5 (15 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 4.8 (56 Anmeldelser)
Coffeedino.com: 4.5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.7 (112 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/siemens-te653318rw” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]5[/mks_dropcap]SIEMENS EQ.9 TI905201RW

SIEMENS EQ.9 TI905201RW (1)

Pris: 8.998 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Siemens EQ.9 TI905201RW er en fuldautomatisk espressomaskine med indbygget mælkeskummer, kaffekværn og med en vandbeholder på hele 2,3 liter.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Super maskine, man kan finjustere ens drikke, så man ikke længere skal nøjes med, alle kan få kaffen lige som de vil.“

Martin_SJ – Whiteaway.com[/mks_pullquote]

Beholderen til kaffebønner kan rumme 250 gram, du er dermed sikker på at få en aromatisk oplevelse med friskkværnede bønner hver eneste gang. Mælkeskummeren gør det muligt at lave en fyldig crema og skum.

Den har et indbygget renseprogram som gær at du ikke selv skal stå og vaske alle dele af efter brug. Efter brug går den selv igang med at rense sig selv. Det gør at du kan spare en masse energi og tid, du står blot op om morgenen, trykker på en knap, vælger dine indstiller til smagsoplevelsen og få sekunder efter har den brygget den perfekte kaffe til dine preferencer.

Den vejer knapt 11,38 kilo og måler 31,6 cm x 47 cm x 38,2 cm. (BxDxH) Den er velegnet til hjemmet samt et mindre kontor hvor medarbejdere kan lave sig en lækker kaffe og dermed få noget god energi så de kan udføre deres arbejde.

En af de store fordele ved Siemens EQ.9 TI905201RW, er det indbyggede SensoFlow System. For at lave en perfekt espresso er det vigtigt at der brygges med den helt rette temperatur på mellem 90 og 95 grader, det sørger SensoFlow for og dermed er du sikret en unik smag hver gang.

Coolblue.nl: 4.7 (34 Anmeldelser)
Mediamarkt.nl: 4.5 (23 Anmeldelser)
Siemens-home.com: 4.4 (62 Anmeldelser)
Bol.com: 4.8 (9 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 4.8 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 4.6 (132 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/siemens-eq-9-ti905201rw/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]6[/mks_dropcap]DELONGHI EC685.W

DELONGHI EC685.W

Pris: 991 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Der er ingen tvivl om at DeLonghi laver nogle af markedets absolut bedste espressomaskiner. Her får du en helt fantastisk semi automatisk espressomaskine, som er en mellemting mellem en fuldautomatisk og en manuel.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Denne maskine gør dig simpelthen i stand til at lave kaffe som en rigtig barista.“

JtBirch – Skousen.dk[/mks_pullquote]

Du har med andre ord rigtig gode muligheder for at udleve drømmen som barista, dog uden at det skal blive super teknisk og alt for nørdet. DELONGHI EC685.W kommer i et flot og moderne design og vil passe perfekt ind i de fleste morderne hjem.

Den er samtidig lille og kan derved stå i et hjærne af køkkenet uden at den skal stå og tage alt for meget plads. Ikke nok med det så vejer den kun 4,2 kilo så du kan nemt flytte rundt på den.

En af de positive ting ved denne semi automatiske espressomaskine er at der medfølger en mælkeskummer, dermed kan du nemt lave fyldige og cremede cappuccinoer.

Du kan få denne flotte og unikke model i flere farver, hvid, sort og rød. Hvis du har andre køkkenmaskiner fra DeLonghi kan du matche farverne.

Lavpriskoekken.dk: 4.6 (12 Anmeldelser)
Very.co.uk: 5 (8 Anmeldelser)
Skousen.dk: 4.7 (7 Anmeldelser)
Ao.com: 4.8 (20 Anmeldelser)
Amazon.com: 4.3 (190 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (237 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-ec685-w/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]7[/mks_dropcap]PHILIPSHD8821/01

PHILIPS HD882101 (1)

Pris: 2.633 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Med denne espressomaskine fra Philips får du en maskine som er blevet kåret til bedst i test 2018 af magasinet Tænk. Der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine lavet i et minimalistisk sort design som passer ind i det moderne køkken.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“En espressomaskine, der bare fungerer. Laver god kaffe, mælkeskummet er stabilt, og betjeningen er enkel. Kan virkelig anbefales!“

Gammelnok – Coop.dk[/mks_pullquote]

Den har en stor vandbeholder på hele 1,8 liter, den indbyggede kaffekværn kan rumme 250 gram bønner, og så er der selvfølgelig en mælkeskummer som kan lave en lækker top creme på kaffen.

Ligesom de fleste andre fuldautomatiske espressomaskiner, kommer den med et indbygget system til afrensning og afkalkning. Det gør at du spare en masse tid på at vedligeholde og afkalke maskinen manuelt.

Ligeledes er smagen ekstra god eftersom at kværnen er lavet med 100% keramiske blade, det giver en meget mere autentisk smag. På fronten er der et intuitivt display hvor du kan vælge din kaffe og styrke, det er nemt og enkelt at anvende.

En af grundene til at den score højt i tænk, er at den er relativt støjsvag og nem at bruge. Ligeledes score den højt på sit flotte visuelle design.

Whiteaway.com: 4.6 (16 Anmeldelser)
Coop.dk: 4.3 (15 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 4.5 (17 Anmeldelser)
Philips.dk: 4 (4 Anmeldelser)
Wupti.com: 3.5 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (54 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/philips-hd8821-01/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]8[/mks_dropcap]DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

DELONGHI DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

Pris: 7.670 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Denne DeLonghi espressomaskine i børstet stål har en masse positive anmeldelser online, du kan læse at den er nem at bruge, støjsvag og samtidig er flot at have stående fremme i køkkenet.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Prima Donna Exclusive, er en fantastisk maskine, der giver en skøn kaffeoplevelse. Den er nem at betjene, hurtig til at brygge kaffen, let at skifte størrelse på mængden og så er den virkelig smuk at have stående.“

Engelbrecht – Skousen.dk[/mks_pullquote]

Den er udstyret med to seperate kedler, den ene er egneet til kaffebrygning, mens den anden er til damp og mælkeskumning. Det gør at du er sikker på at alle temperaturer er korrekte og i sidste ende er det med til at give en langt bedre smagsoplevelse.

Den indbyggede kaffekværn kan rumme 250 gram bønner, det kværner selv bønnerne til hver enkelt kop kaffe du laver, det giver en fantastisk aroma og friskhed. En anden lækker detalje er det indbyggede selvrensningssystem som går igang når du har brygget din kaffe, det vil sige at du ikke selv skal rense maskinen, det gør den selv.

På fronten er der et stort farve display som er nemt og intuitivt at bruge, her kan du vælge om du skal have espresso, cappuccino eller en americano.

Maskinen er udstyret med både en autosluk funktion, som gør at den slukker automatisk kort efter du har brugt den, ligeledes har den en energisparefunktion, så du kan være sikker på den ikke bruger for meget strøm.

Den vejer knapt 13,5 kilo og måler 28,5 x 42 x 40,5 cm (BxDxH), den har et flot og enkelt design, så dette er en espressomaskine du gerne vil have stående fremme.

Amazon.co.uk: 4 (18 Anmeldelser)
Lavpriskoekken.dk: 4.9 (7 Anmeldelser)
Skousen.dk: 4.9 (7 Anmeldelser)
Amazon.com: 3.8 (6 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (42 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]9[/mks_dropcap]SIEMENS EQ.3 S100

SIEMENS EQ.3 S100

Pris: 2.999 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her ser du en flot og moderne fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens, farven er sort og den er lavet i et moderne design som vil passe ind i de fleste hjem.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Köpte denna för ca en månad nu och använt den dagligen.Är super nöjd med den ger ett fint mjölkskumm till en riktigt god latte :-)“

Kund80 – Elgiganten.se[/mks_pullquote]

Siemens er kendte for altid at lave super god kvalitet, hvad enten der er tale om opvaksemaskiner, støvsugere, vaskemaskiner eller andre produkter som de med stolthed laver.

Den har en vandbeholder på 1,4 liter, der er indbygget autosluk, mælkeskummer og kværn. Du får med andre ord alt hvad du skal bruge for at lave den perfekte kaffe eller espresso hjemme i privaten.

Når man laver kaffe er det vigtigt at temperaturene konstant er korrekte, ellers kan det give en dårlig smag. Det har Siemens taget højde for med deres indbygge SensoFlow system som giver de perfekte temperaturer til brygning.

En anden ting som giver en unik smagsoplevelse er det indbyggede rense- og afkalkningsprogram. Når den er færdig med at brygge bliver alle ledninger renset igennem. Det giver mindre kalk og dermed en langt bedre og mere ren kaffe smag.

Amazon.de: 3.9 (10 Anmeldelser)
Coffeeness.de: 4.5 (1 Anmeldelser)
Billiger.de: 5 (1 Anmeldelser)
Pricerunner.se: 4 (1 Anmeldelser)
Bol.com: 4.3 (26 Anmeldelser)
Samlet score: 4.3 (39 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/siemens-eq-3-s100″ target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]10[/mks_dropcap]PHILIPS EP5360/10

PHILIPS EP536010

Pris: 6.027 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Du kender helt sikkert Philips som et troværdigt mærke, hvor du kan være sikker på at få topkvalitet til rigtig gode priser. Philips laver alt fra led pære til elektriske tandbørster, kaffemaskiner og fladskærme.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Really great machine with absolutely excellent espresso and coffee quality.“

Kundeanmeldelse – Amazon.de[/mks_pullquote]

Her får du en fuldautomatisk espressomaskine med en vandtank på 1,8 liter, indbygget kaffekværn og mælkeskummer til at skumme toppen og gøre kaffen ekstra cremet.

Hvis du laver lidt research og læser forskellige steder på nettet hvad forbrugerne har at sige om denne model, så kan man dog hurtigt se at mange er tilfredse men at den larmer en helt del, så hvis du er typen der står tidligt op og laver kaffe, så bør dette være med i dine overvejelser, så du ikke vægger hele familien hver eneste morgen.

I det simple og intuitive display kan du nemt indstille og vælge den kaffe du ønsker, blandt andet kan du vælge styrken meget mere. Det gør det nemt at få en hurtigt kop kaffe uden at du behøves at mestre selve brygge metoderne til bunds.

Blandene i kværnen er lavet af keramisk materiale, det gør den langstidsholdbar og samtidig får du den bedste smag frem i dine bønner. Ifølge dem selv skulle den gerne kunne holde til at brygge mere end 20.000 kopper kaffe, så den kan ligeledes bruges på et mindre kontor eller i en reception.

Amazon.de: 4.1 (60 Anmeldelser)
Amazon.fr: 4.4 (9 Anmeldelser)
Amazon.it: 5 (5 Anmeldelser)
Mediamarkt.de: 4.5 (32 Anmeldelser)
Idealo.de: 4 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.3 (107 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/philips-ep5360-10/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.9[/mks_dropcap]DELONGHI DeLonghi PrimaDonna XS

DELONGHI DeLonghi PrimaDonna XS DeLuxe ETAM 36.365.M

Pris: 6.275 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Hvis du gerne vil have en espressomaskine, men helst en som ikke fylder hele køkkenet, så er denne kompakte model fra DeLonghi måske hvad du efterlyser.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Excellent machine. perfect coffee every time.“

Ardjoman L. – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

Der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine i børstet stål, med plads til 170 gram bønner, en vandbeholder på 1,3 liter, samt indbygget mælkeskummer og mælkebeholder.

Displayet kan indstilles til 16 forskellige sprog, herfra kan du styre bryggetemperatur, mængde for vand og mælk, styrke og meget mere. Maskinen er ligeledes udstyret med et automatisk renseprogram, som går igang når kaffen er færdig, det sikre god hygiejne og renhed.

På toppen er der kop varmer, det vil sige at du kan have kopper at stå på toppen af maskinen, så de er varme når der skal serveres, det giver en mere autentisk oplevelse.

Dysen på fronten, hvor kaffen kommer ud, kan justeres op og ned, hvilket er med til at den ikke sprøjter ud over det hele da du blot kan justeres efter koppens højde.

DELONGHI DeLonghi PrimaDonna XS vejer omkring de 11 kilo og måler 19,5 x 47,5 x 32,5 cm (BxDxH), der er altså tale om en lille og kompakt model som kan stå i et hjørne.

Productreview.com.au: 3.1 (15 Anmeldelser)
Pricespy.ie: 3.5 (1 Anmeldelser)
Consumentenbond.nl: 3.6 (3 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 5 (3 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 4 (70 Anmeldelser)
Samlet score: 3.9 (92 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-primadonna-xs-deluxe-etam-36-365-m/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.9[/mks_dropcap]MELITTA Caffeo CI

MELITTA Caffeo CI Silver

Pris: 4.299 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Er der noget så godt som at vågne om morgenen, træde ud af sengen og så ellers gå direkte over til kaffe maskinen. Med denne fuldautomatiske espressomaskine fra Melitta får du en unik smagsoplevelse hver eneste gang.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Despite the high price tag, the Melitta’s reliability and expertise with milk frothing means it’s a reliable, robust machine that’s highly customisable, whilst still asking for minimal input from its user.“

Ekspertanmeldelse – Techradar.com[/mks_pullquote]

Den har en double cup funktion, det vil sige at du kan brygge to kopper samtidig. Designet er enkelt og moderne i og med at den er lavet i rustfrit stål.

Der medfølger en mælkeskummer som kan give din kaffe det sidste finish i form af en lækker mælkeskum. Så hvis du ofte har venner eller familie på besøg, så kan du hurtigt imponere dem med en cremet og fyldig oplevelse.

Den kan ikke tilsluttes direkte på vandtilførslen, men det betyder heller ikke så meget for den almindelige forbruger da den har en vandtank på 1,8 liter hvilket svare til ca 8 kopper kaffe, alt efter størrelse.

Ligesom de fleste andre fuldautomatiske espressomaskiner er den udstyret med et automatisk rengørings- og afkalkningssystem, det vil sige at du skal bruge minimalt med tid på vedligeholdelse og rengøring.

Whiteaway.com: 4.2 (5 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.8 (187 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4.4 (25 Anmeldelser)
Techradar.com: 4 (1 Anmeldelser)
Idealo.de: 3.8 (15 Anmeldelser)
Samlet score: 3.9 (233 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/melitta-caffeo-ci-silver-testvinder/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.8[/mks_dropcap]DELONGHI EC850.M

DELONGHI EC850.M

Pris: 2.078 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her ser du en semi automatisk espressomaskine fra DeLonghi, semi autoamtisk betyder at den er en mellemting mellem en manuel og en fuldautomatisk. Du får dermed langt mere kontrol over de små detaljer og hvis du leder efter en espressomaskine hvor du kan nørde lidt rundt, så er dette måske den rette for dig.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Med stor erfaring med expresso maskiner er min begrestring med denne Delonghi Automatik Cappuccino maskine helt i top . Efter at have afprøvet forskellige indstillinger har jeg nu fundet vores helt perfekte måde af brygge kaffe og Capuccino på . Kan kun anbefale den .“

Lone66 – Skousen.dk[/mks_pullquote]

Rundt på nettet kan du finde rigtig mange forbrugere som er yderst tilfredse med denne model, blandt andet er der mange der roser den for at være stabil og nem at bruge selv for en begyndere inden for dette felt.

En god detalje ved denne semi automatiske er at den har en indbygget mælkeskummer, det er ikke alle typer der har det, det gør også at du hurtigt kan få en lækker mælkeskum på toppen af din cappuccino.

I denne maskine kan du bruge både malet kaffe og pads. Hvis du har tid til at stå og male bønnerne, så er det klart det giver den bedste oplevelse, men til en almindelig hverdags morgen er der intet i vejen med pads.

Med DELONGHI EC850.M er mulighederne mange, du kan brygge almindelig sort kaffe, en cappuccino, Latte Macchiato, espresso eller varmt vandt til en god kop the.

Amazon.de: 3.5 (34 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.8 (158 Anmeldelser)
Skousen.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Wupti.com: 4 (1 Anmeldelser)
Bilka.dk: 4 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.8 (195 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-ec850-m/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.8[/mks_dropcap]SIEMENS EQ.9 TI903209RW

SIEMENS EQ.9 TI903209RW

Pris: 7.995 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Går du både op i flot og enkelt design og samtidig ønsker en espressomaskine som kan brygge den lækreste cappuccino, så er det her en rigtig lækker maskine fra Siemens.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Meget lidt støj fra kværnen eller maskinen iøvrigt. Dette er den tredje maskine jeg har, hvor de 2 første larmede en hel del. Troede faktisk ikke den havde kværnet bønnerne endnu , men den var god nok. Kaffen smager dejligt, mælkekafferne har jeg endnu tilgode, men er ikke itvivl om jeg heller ikke bliver skuffet her. Virker robust enkelt at gå til og er bare en lækker maskine.“

B Jensen – Elgiganten.dk[/mks_pullquote]

Der er tale om en fuldautomatisk espressomaskine i sort plastik og metal. Den har en stor vandtank på hele 2,3 liter, så den kan altså lave en del kopper inden der skal fyldes nyt vand på.

Beholderen til bønnerne, kan rumme 235 gram, ikke nok med det så er der en beholder til mælk og en mælkeskummer, du kan dermed være sikker på at du altid får en lækker og aromatisk kaffe med en cremet top.

Som mange andre epsressomaskiner af denne type har den indbygget et automatisk rense- og afkalkningsprogram, det spare dig en masse tid ved at du ikke behøves at stå og vaske alle dele af hver eneste gang du har lavet en simpel americano.

Siemens er så overbeviste om denne maskine at de giver garanti for 15.000 kopper kaffe. Du kan dermed være sikker på at det her er en maskine som holder i mange år frem, selv hvis den står et sted hvor den bliver brugt mange gange hver eneste dag.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne det indbygge Sensoflow system, det er et system som kontrollere alle temperaturer og sørger for de er helt præcise så der brygges optimalt, det er noget man kan smage i sidste ende.

Pricerunner.dk: 4.8 (6 Anmeldelser)
Siemenshome.com: 4.8 (4 Anmeldelser)
Rigtigkaffe.dk: 2.3 (4 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 4.9 (8 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.5 (69 Anmeldelser)
Samlet score: 3.8 (91 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/siemens-eq-9-ti903209rw/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.8[/mks_dropcap]DELONGHI ECI341.W

DELONGHI ECI341.W

Pris: 1.199 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her får du en semi automatisk espressomaskine fra DeLonghi i et klassisk retro design. Du kan få den i flere forskellige farver, så hvis det betyder noget for dig at den passer ind i hjemmet, så klik dig ind og se de forskellige farve muligheder.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Nem at betjene og kaffen aromaen kommer virkelig til sin ret.“

Linda L. – Whiteaway.com[/mks_pullquote]

Den semi automatiske espressomaskine giver dig meget mere frihed end en fuldautomatisk. Med denne type kan du selv justere på diverse ting, det kræver dog lidt læring, men det gør det hele mere autentisk.

Den har en vandbeholder på 1 liter, det er ikke ligeså meget som mange af de store modeller, men tilgengæld fylder denne heller ikke nær så meget i køkkenet, du kan nemt have den stående fremme uden at den tager alt bordpladsen.

Der er indbygget en mælkeskummer og så er der ligeledes indbygget autosluk, så den selv sørger for at slukke sig selv. Den måler 19,7 x 31 x 32,1 cm (BxDxH)

Pricerunner.dk: 3.7 (88 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 5 (1 Anmeldelser)
Johnlewis.com: 4.2 (23 Anmeldelser)
Checkinstock.co.uk: 2.5 (3 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.3 (3 Anmeldelser)
Samlet score: 3.8 (118 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-eci341-w/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.7[/mks_dropcap]MELITTA Caffeo Solo

MELITTA Caffeo Solo Silver

Pris: 2.633 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Hvis du ønsker at købe en ny maskine som kan lave en perfekt espresso eller cappuccino og samtidig skal den have et unikt og lækkert design, så denne Melitta espressomaskine et rigtig godt og sikkert bud.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Jeg købte min Melitta solo for tre uger siden og jeg er MEGET glad for den.“

Jan E. – Lavpriskoekken.dk[/mks_pullquote]

Fronten er lavet i rustfrit stål og alle overflødige detaljer er gemt godt væk så du har et rent og minimalistisk udtryk. Maskinen her kan brygge to kopper af gangen, så du kan hurtigt få serveret til hele familien eller når der er gæster på besøg.

Vandbeholderen kan rumme 1,2 liter vand, det svarer til at du kan lave knapt 9 kopper kaffe på en opfyldning. Udløbet hvor kaffen kommer ud, kan justeres i højden, det gør det ekstra nemt at brygge selv med små kopper.

Den har en indbygget slukfunktion som gør at maskinen slukker automatisk hvis ikke den anvendes indenfor et par minutter. Ligeledes har den indbygget renseprogram, det vil sige at alle ledninger og andet renses automatisk.

En af de ting som gør at denne maskine levere rigtig god smag er det indbyggede SOLO® system som væder bønner inden der brygges, det frigiver en masse aromatiske stoffer og dermed den unikke smag.

Maskinen er ultra kompakt og fylder ikke meget, den måler kun 20 cm bred, 32,5 cm høj, 45,5 cm dyb. Det gør den til en af de mindste og mest kompakte fuldautomatiske espressomaskiner på markedet.

Lavpriskoekken.dk: 4.8 (14 Anmeldelser)
Skousen.dk: 4.5 (10 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.4 (55 Anmeldelser)
Whiteaway.se: 4.5 (8 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.6 (640 Anmeldelser)
Samlet score: 3.7 (727 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/melitta-caffeo-solo-soelv/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.6[/mks_dropcap]DELONGHI ECO311R

DELONGHI ECO311R

Pris: 1.040 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her ser du en af mest efterspurgte espressomaskiner i nyere tid, nemlig deLonghi Eco311R, mange falder for det flotte og anderledes design og så gør det heller ikke noget at den fås i mange farver, især noget som kvinderne er meget glade for.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“God maskine til prisen, let at anvende. Laver en dejlig kaffe“

Jak – Skousen.dk[/mks_pullquote]

Der er tale om en mindre semi automatisk espressomaskine, som nemt kan stå og pynte i et hjørne af køkkenet, den måler kun 23 x 26 x 30 cm. (BxDxH).

Bagpå maskinen sidder vandbeholderen, den rummer en liter og er nem både at tage af og sætte på igen. Maskinen giver selv besked når der skal fyldes mere vand på.

På toppen af maskinen har den en lækker funktion med indbygget kopvarmer, det gør at du altid har varmer kopper når kaffen skal serveres. ligeledes er der en mælkeskummer, så du hurtigt kan lave en god creme på toppen.

Du kan bruge både E.S.E pods og malet kaffe med DeLonghi Eco311R, der er dermed gode mulighed for at lave lige den kop kaffe du ønsker, om det skal gå hurtigt, eller du skal imponere med dine barista skills.

Pricerunner.dk: 3.6 (56 Anmeldelser)
Skousen.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Lavprishvidevarer.dk: 5 (2 Anmeldelser)
Amazon.fr: 3.3 (32 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4 (6 Anmeldelser)
Samlet score: 3.6 (97 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-eco311r/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.6[/mks_dropcap]SIEMENS TI303203RW

SIEMENS TI303203RW Silver

Pris: 3.499 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her har du en flot og stilren fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens, lavet i stål og sort plastik. Designet er yderst moderne og simpelt, hvor alle overflødige knapper er gemt godt væk.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Maskinen laver god kaffe og mælkeskumnings funktionen fungerer rigtig godt. Det er dog et stort problem at der altid kommer vand ud på bordet, selv når drypbakken ikke er fuld.“

Tyner – Elgiganten.dk[/mks_pullquote]

Displayet sidder på toppen og herfra kan du hurtigt og nemt vælge den type kaffe du ønsker, herefter går maskinen igang med at kværne bønnerne og brygge kaffen, helt uden du skal forholde dig til noget.

Når kaffen er færdig, går maskinen igang med at vedligeholde sig selv og rense alle kanaler og ledninger der er blevet brugt, det gør den via det indbyggede selvrensende system.

Maskinen kan ikke kobles direkte på vandtilførslen, men den har en indbygget vandtank på 1,4 liter. Den kan brygge to genstande på samme tid hvis du skulle have behov for dette.

Ligeledes kan dysen på fronten skydes op og ned, alt efter om du har en stor eller lille kop, det er smart da du kan sætte dysen helt tæt på selv en lille kop og dermed undgår du et svineri.

Der er indbygget kaffekværn og mælkeskummer, der er med andre ord alt hvad du skal bruge og du skal blot stå op om morgenen og trykke på en knap og så klare den resten for dig.

Pricerunner.dk: 3.3 (7 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 2.8 (12 Anmeldelser)
Bol.com: 4.3 (23 Anmeldelser)
Siemens-home.com: 2.7 (7 Anmeldelser)
Coffeeness.de: 4.5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.6 (50 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/siemens-ti303203rw-silver-black/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.4[/mks_dropcap]MELITTA Barista TS Smart Silver

MELITTA Barista TS Smart Silver

Pris: 7.406 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

MELITTA Barista TS Smart er en fuldautomatisk espressomaskine med alle de funktioner du kan forvente, den har indbygget kaffekværn og mælkeskummer, så du altid får en friskkværnet kaffe med en lækker skum.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Simply the perfect coffee maker!!“

Melisaxo – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

Ligeledes er der indbygget en autosluk funktion, så maskinen slukker automatisk kort efter du har brygget din kaffe, det spare både på strømmen, men er også godt for den generelle sikkerhed.

Maskinen er lavet i stål, med den øverste del hvor betjenningen er, er lavet i sort plastisk. Det giver et minimalistisk og lækkert look. Displayet er desuden nemt og enkelt at anvende og du kan hurtigt vælge enten cappuccino, americano eller en af de mange andre varianter.

Bønnebeholderen kan rumme 270 gram bønner og vandbeholderen kan rumme 1,8 liter vand. Den er desuden udstyret med et automatisk renseprogram som vedligeholder og renser maskinen, dermed undgår du at få gamle rester i kaffen.

Du kan brygge to kopper samtidig, det er især nyttigt hvis du har gæster på besøg, eller hvis maskinen stor i en kantine eller på et kontor hvor der ofte er behov for at kunne lave flere kopper samtidig.

Udløbet kan justeres i højden, så hvis du har en lille kop kan du trække udløbet længere ned, det gør også at den ikke sprøjter ud over det hele. Udløbet har desuden LED belysning, hvilket er rart hvis du er tidligt oppe om morgenen for at brygge den første kop kaffe.

Expertreviews.co.uk: 5 (1 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 2.4 (15 Anmeldelser)
Trustedreviews.com: 5 (1 Anmeldelser)
Idealo.de: 4.2 (5 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 3.7 (26 Anmeldelser)
Samlet score: 3.4 (48 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/melitta-barista-ts-smart-14637/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

[mks_dropcap style=”square” size=”42″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]3.1[/mks_dropcap]DELONGHI BCO411.B

DELONGHI BCO411.B

Pris: 1.329 kr.
Forhandler: Whiteaway.com →
Leveringstid: 1-3 dage
Fragt: Gratis

Her har du en lidt anderledes semi automatisk espressomaskine, i hvert fald på selve designet. Den er sort og er lavet af det italienske mærke DeLonghi.

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”18″ bg_color=”#eeeeee” txt_color=”#000000″]“Fantastisk maskine. Den er nem at betjene og rengøre.“

Hanne Hansen – Rigtigkaffe.dk[/mks_pullquote]

Det er en blanding mellem en klassisk dryp kaffemaskine og en espressomaskine. en af fordelene ved denne maskine er at du kan fylde vand på fra fronten og dermed behøves du ikke rykke maskinen og afmontere en stor vandtank.

Den har et indbygget emulsionssystem som gør at cremen på cappuccinoen bliver endnu bedre.

På toppen af maskinen er der en varmeplade som sørger for at holde kopper varme, det er altid dejligt at få serveret en god kaffe i en dejlig forvarmet kop.

på espresso siden er der en aftagelig drybpakke, det gør det praktisk hvis der skulle falde kaffe eller grums ned, at man hurtigt kan få det ud igen.

På den anden side kan du brygge helt almindelig gammeldags filterkaffe, kanden står også på et varme element så den holder sig varm og du løbende kan tage en kop varm kaffe når du lyster, uden at skulle starte hele maskinen op igen.

Rigtigkaffe.dk: 3.1 (9 Anmeldelser)
Kagoo.co.uk: 3.8 (1 Anmeldelser)
Amazon.de: 2.4 (1 Anmeldelser)
Pricerunner.se: 3 (186 Anmeldelser)
Darty.com: 4.5 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 3.1 (199 Anmeldelser)

[mks_button size=”medium” title=”Køb hos Whiteaway.com ” style=”squared” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1163095890&as=1194093376&t=2&tk=1&url=https://www.whiteaway.com/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/delonghi-bco411-b/” target=”_blank” bg_color=”#0087be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”5″]

Købsguide til espressomaskiner

Der er kaffe og så er der espresso, mange forveksler de to, men der er stor forskel. Her guider vi dig til at finde den helt rette espressomaskine til netop dine behov. der er forskel på om du ønsker en espressomaskine hvor du kan  brygge alt fra bunden og så en maskine hvor du blot trygger på en knap og så ordner den alt for dig. Vi guider dig altså igennem de forskellige typer af espressomaskiner, hvad du kan forvente, hvad du skal overveje inden du køber, samt hvilke brands du bør gå efter.

Typer af espressomaskiner

 • Manuel – Her styrer du alt selv, det er absolut ikke for begyndere, det kan blive meget teknisk og nørdet.
 • Semi automatisk – De semi automatiske espressomaskiner, er en mellemting, du har både en del funktioner som er automatisk og andre som foregår manuelt. Perfekt til ham og hende som gerne vil være barista i eget hjem.
 • Fuldautomatisk – Den perfekte løsning til den travle person som ønsker god og velsmagende kaffe uden at man selv skal gøre andet end at trygge på en enkelt knap.

8 ting du skal overveje inden du køber

Der er mange faktorer du skal vurdere inden du køber din nye espressomaskine, først og fremmest skal du beslutte dig for hvor mange penge du vil bruge, du skal finde en maskine med de funktioner som du efterlyser, den skal være brugervenlig og så skal den også være i et flot design så man gider at have den stående fremme.

Hvor brugervenlig er maskinen?

Noget af det første du skal undersøge er hvor brugervenlig maskinen er, du kan starte med at læse en masse anmeldelser på nettet og eventuelt se om ikke du kan finde nogle videoer på Youtube. Hvis du har behov for det kan det også være en god ide at tage ud i en butik og spørge ind til forhandleren, hvis du har yderligere spørgsmål. 

På nettet er det nemt at finde produktguides og anmeldelser, du kan dermed læse hvad andre finder både positivt og negativt ved den enkelte maskine. Så hvis du eksempelvis sætter stor pris på at den skal være støjsvag og mange rapportere at den larmer kraftigt, så er det måske ikke det bedste køb for dine penge.

Men selvom andre online vurdere at denne espressomaskine er brugervenlig er det ikke ensbetydende med at du synes det samme, derfor kan det være en rigtig god ide at se lidt videoer og se hvordan maskinen er i daglig brug.

En af de vigtigste ting du kan kigge efter er selve displayet, er det intuitivt og nemt for dig at vælge rundt mellem menuer og kan du hurtigt få lavet netop den kop kaffe som du ønsker, eller er det besværligt?

Hvor nem er den at rengøre og vedligeholde?

Hvis man skal stå og bruge lang tid på rengøring af små dele, hver gang man har lavet en simpel espresso, så kan han man hurtigt blive træt og dermed midste lysten til at lege barista i sit eget hjem.

De fleste fuldautomatiske espressomaskiner kommer med et indbygget rensesystem som sørger for at rense og rengøre de mest brugte elementer. Det kan dog stadig være en rigtig god ide af og til lige at rengøre den selv.

Ligeledes er der rigtig mange nyere maskiner der også er udstyret med et afkalkningsprogram, det sikre mindre kalk og mere rent vand og i sidste ende en langt bedre oplevelse for smagen.

Tænk over prisen

Noget af det første du bør gøre, er at beslutte dig for hvor mange penge du vil bruge. Ellers kan du hurtigt blive lokket hen imod store og flotte maskiner som du måske hverken har behov for eller penge til.

Når du har regnet lidt på hvor meget du kan tillade dig at bruge uden det vælter hele dit budget, så bør du derefter kigge nærmere på hvor du finder den bedste løsning som passer ind i dit budget.

Du skal dog være forberedt på at du ikke får meget til under 1.000 kroner, der findes nogle enkelte gode maskiner, men det er ikke mange. Hvis du ikke har råd til mere, så bør du enten overveje en almindelig kaffemaksine eller måske en kapsel kaffemaskine.

Kapsel kaffemaskiner er som regelt ret billige i indkøb, på længere sigt er de dog ikke helt billige da kaffe kapsler ofte er ret dyre. Så der er både for og imod og du bør gøre det klart for dig selv hvad du er mest interesseret i.

Mange af de bedste fuldautomatiske espressomaskiner starter på priser mellem 2-3.000 kroner og her kan du få rigtig meget kvalitet for dine penge.

Er der kundesupport

Hvis det er første gang du køber en stor espressomaskine og du er usikker på om du kan få det hele til at virke, så er det en god ide at tjekke om der er support og vejledning at hente. Det er nemlig ikke altid tilfældet, så tjek med butikken du handler i om de kan give support eller om producenten kan hjælpe.

Størrelse

En anden rigtig vigtig detajle er selve størrelsen på espressomaskinen. Vil du gerne have en indbygget espressomaskine, som kan være inde i et køkkenskab, så skal den selvfølgelig passe til de mål.

Også selvom du vil have en fritstående model er det vigtigt at overveje størrelsen kraftigt, de store modeller kan nemlig fylde en hel del og dermed tage meget af pladsen i køkkenet.

Detaljer & Funktioner

Du bør læse specifikationerne nøje igennem, der kan nemlig være stor forskel på hvad der hører med til maskinen, både af ekstraudstyr men også af funktioner og detaljer. nogle af de mest almindelig funktioner er som følger:

 • Renseprogram  – Har den et renseprogram, som sørger for at rense maskinen indvendigt, det kan spare dig for en masse tid og ikke mindst besvær. På nogle maskiner kan du indstille hvor ofte den skal rense sig selv, på andre er det forud indstillet og kan ikke justeres.
 • Automatisk afkalkning – Det er ikke alle modeller der har denne funktion, men det er en rigtig nyttig funktion hvis du ikke selv gider at stå for afkalkningen i tide og utide. Når espressomaskinen er afkalket vil du også opleve en langt bedre smag i kaffen.
 • Kop varmer – De fleste både semi automatiaske og fuldautomatiske espressomaskiner har en flade på toppen af maskinen, hvor du kan stille kopper. Her holder de sig varme og det er altid lækkert at få en dejlig varm kop med sin ny bryggede kaffe.
 • Kaffekværn – Har den en indbygget kaffekværn, så den selv står for at male bønnerne i det øjeblik du trykker på knappen. Der er mange meninger om dette, mange mener at man selv skal riste og kværne bønnerne inden brug, andre vil have at maskinen skal gøre det hele selv, så overvej hvad dine behov i virkeligheden er.
 • Display – Displayet er en af de absolut vigtigste ting, er det til at navigere rundt i, er det let at læse og kan du hurtigt vælge lige den kaffe som du ønsker? En god ide kan være at se nogle videoer af maskinen i brug og se hvordan brugeroplevelsen er, ellers kan du tage ud og se den i en fysisk butik. 
 • Vandbeholder – Vandbeholderen har rigtig meget at skulle have sagt, her tænker vi især over dens størrelse, på de små maskiner kan der være til en til to kopper, det vil sige at du ofte skal sætte nyt vand over og det kan tage lang tid hvis du skal brygge flere kopper da vandet først skal op på den rette temperatur.

De mest troværdige brands

Siemens -Du kender helt sikkert Siemens, som et brand der laver alverdens produkter, vi snakker om alt fra vindmøller, til støvsugere, til diverse køkkenmaskiner. Fælles for dem alle er dog at du altid kan være sikker på at få et godt og robust produkt til en rigtig god pris. Siemens laver primært fuldautomatisk espressomaskiner, en del af dem er maskiner der kan integreres i køkkenskabe. De laver dog også kapsel kaffemaskiner, almindelige kaffemaskiner og diverse kværne og tilbehør.

Melitta – Melitta har de senere år fået sig et rigtig godt ry for at levere solide og efterspurgte maskiner. De laver ofte maskiner i et flot og moderne design, hvor alt det overflødige er gemt godt væk.

DeLonghi – DeLonghi er mestre i at lave espressomaskiner, de stammer fra Italien og har en lang historie med at lave alt fra aircondition, ismaskiner og diverse andre køkkenmaskiner. Alt design med mere sker stadig fra Italien den dag i dag, deres produktion er dog rykket til kina, da de i 2007 købte Kenwood Limited, hvilket gav dem adgang til deres kinesiske fabrikker.

Jura – Jura laver nogle store og flotte espressomaskiner, som oftest bruges til erhverv, så leder du efter en maskine til kontor eller andet hvor der ofte skal brygges mange kopper samtidig, så er Jura bestemt en af mærkerne du bør gå efter.

Bosch – Bosch er ligeledes et af de brands som laver alverdens andre produkter, mest kendte er de nok for deres vaskemaskiner og mindre køkkenmaskiner til hjemmet. Med Bosch kan du være sikker på altid at få god kvalitet til en ligeså god pris.

Rancilio – Rancilio er måske allermest kendte for deres storsælger Rancilio Silvia som er en af de mest efterspurgte og solgte semi automatiske espressomaskiner på verdensplan. Rancilio giver dig en autentisk oplevelse af at være en sand barista.

Hvad siger videnskaben om koffein og sundhed?

Som så mange andre ting, er der både positive og negative effekter ved at indtage kaffe og koffein på daglig basis. Kaffe er ofte beskrevet som verdens mest lovligt solgte “drug”. En undersøgelse viser at 85% af den amerikanske befolkning indtager mindst en koffeinholdig drink om dagen. I samme undersøgelse kan man også læse at koffeinindtaget var størst i aldersgruppen 50-64 år.

I den yngre aldersgruppe var det især energidrikke som var foretrukket, ifølge denne artikel er antallet af unge og børn som drikker energidrikke alarmerende højt. 31% af de unge mellem 11 og 17 år, har et dagligt forbrug. Mens det for de 18-24 årige er helt oppe på 34%.

I storbritannien skal man nu fremlægge id og være over 16 år for at kunne købe energidrikke der indeholder mere end 150 mg koffein pr. Liter.

Vi lader videnskaben tale og vi kigger derfor først på de positive følgevirkninger ved koffein.

Mindre risiko for leverkræft

Ifølge en ny undersøgelse, tyder alt på at kaffedrikkere har en betydelig nedsat chance for at få leverkræft. I undersøgelsen tog man data fra 26 forskellige studier, med 2,25 millioner deltagere. Man målte data fra ikke kaffedrikkere op mod dem som indtog en kop kaffe dagligt, dem som drak en kop om dagen havde 20% mindre risiko for at udvikle leverkræft.

Dem som drak to kopper dagligt havde en nedsat risiko på 35% og dem som drak 5 kopper havde en nedsat risiko på 50%.

Bedre hukommelse

Du kender det sikkert fra dig selv, når du får en kop kaffe eller et skud koffein, så arbejder du hurtigere, du er mere vågen og tingene sætter sig bedre fast i hukommelsen. I en undersøgelse foretaget af Johns Hopkins University, gave man koffein til halvdelen af deltagerne og en placebo til den anden halvdel. De skulle så studere nogle billeder og komme igen næste dag.

I mellemtiden skiftede man lidt ud i billederne, nogle var nye, nogle var de samme som dagen før og andre havde små ændringer.

Gruppen der havde fået koffein dagen i forinden viste at de var klart bedre til at udvælge de rigtige billeder og notere de små ændringer der var foretaget.

Mindre risiko for parkinson

Koffein kan give dig et godt boost til at starte selv den mest langsomme morgen, men ifølge forskere på Havard, er der god grund til at drikke mere en blot morgenkaffen. 4-5 kopper kaffe kunne nemlig nedsætte risikoen for parkinson med hele 50%, viser en undersøgelse fra 2015.

Et studie fra 2012, viser at folk der allerede er ramt af parkinson kan have gavn af kaffe og koffein, da det kan hjælpe med blandt andet koordinering. Forskere fra Japan, har tidligere lavet en undersøgelse der viser at folk med parkinson har et lavere indhold af koffein i blodet.

Forbrænder flere kalorier

Vi lever i en tid hvor sundhed, god kost og motion bliver mere og mere vigtigt for vores helbred. Men er kaffe, koffein og energidrikke også sunde for os når vi samtidig dyrker sport og fitness?

Et spansk studie viser at dem som fik koffein forbrændte 15% flere kalorier end dem som fik en placebo. Så hvis du er i gang med et vægttab og en sundere livsstil, så kan kaffe være en hjælp på vejen til et mere aktivt liv.

Interessant er det også at bemærke denne undersøgelse fra Journal of Applied Physiology, som viser at atleter som indtog kaffe eller koffein efter træning sammen med kulhydrater havde 66% mere glykogen i musklerne end atleter der kun indtog kulhydrater. Glykogen er vigtigt, da det er brændstoffet der får musklerne til at fungere. Så jo mere glykogen du har i blodet og musklerne, jo hurtigere vil du restituere og dermed kan du også præstere bedre dagen efter.

Det skal dog bemærkes at det kan have en negativ konsekvens, hvis du træner sent om aftenen inden sengetid og du derefter indtager din kaffe. Der er videnskabeligt belæg for at du ikke bør indtage koffein 3-6 timer før sengetid da det kan have seriøse konsekvenser for din søvnrytme. Selv 6 timer før sengetid kan mindske din totale mængde søvn med mere end en times søvn hver nat.

Nedsat risiko for diabetes

Hvis du sætter dit forbrug af koffein op, så kan du nedsætte din risiko for at få type 2 diabetes. Et studie fra Havard, viste at dem som over en årrække på 4 år satte deres forbrug af kaffe op, havde 11% mindre risiko for at få sygdommen end dem som ikke satte deres forbrug op.

Hurtigere reaktionstid

De fleste af os svæver på at vi ikke kan komme ordenligt igang om morgenen uden en god kop kaffe. Når vi rammer den første mur på jobbet og trætheden kommer snigende, er vi ligeledes hurtige til at indtage kaffe nummer 2. Du kender det dermed helt sikkert fra din egen krop, du føler dig hurtigere og mere vågen. Men nu har videnskaben også fortalt os at den er god nok. Forskere fra Walter Reed Army Institute of Research lavede en succesfuld undersøgelse der viste at soldater der indtog 800 mg koffein (svarende til 8 kopper kaffe) havde en hurtigere reaktionstid, bedre kognitiv fokus og mindre træthed i ekstreme situationer hvor planmæssig søvn var umuligt.

Negative konsekvenser ved kaffe afhængighed

Som du kan læse så er der mange ting som kaffe videnskabeligt kan hjælpe med, men det kan også have konsekvenser hvis vi kommer ud i ekstremerne.

Nogle af de negative bivirkninger ved for højt koffein indtag er:

 • Angst
 • Søvnløshed
 • Problemer med afføring
 • Muskel nedbrydning
 • Nyreproblemer
 • Forhøjet blodtryk

Vores bedste råd er altid at holde dit koffein forbrug moderat og brug det til at fremme din præstation. Indtag ligeledes koffein på de rigtige tidspunkter og undgå at indtage kaffe, the og energidrikke kort før sengetid.

10 Facts om kaffe

 1. Kaffe er verdens næststørste handelsvare.
 2. Der indtages 2,25 milliarder kopper kaffe på verdensplan hver år.
 3. Kaffebønner er ikke en bønne, men derimod en frugtkerne.
 4. Kaffe smager ikke som det dufter
 5. En kop kaffe er godt for dit blodomløb
 6. I New York, drikkes der mere end 7 gange så meget kaffe som en gennemsnitlig by i USA.
 7. En af verdens dyreste typer kaffe, er lavet på lort fra Thailandske elefanter.
 8. 54% af alle Amerikanere drikker kaffe dagligt.
 9. Holland er det land hvor man drikker mest kaffe per indbygger, i gennemsnit 2,4 kopper per dag.
 10. Starbucks har i gennemsnit åbnet 2 butikker på verdensplan, hver eneste dag siden 1987.

Similar Posts