Guide til at finde det bedste Gaskomfur [2019]

Vil du gerne have den ultimative kontrol over din madlavning og især over varmen, så bør du gå over til at bruge gas, da det er meget hurtigere og giver den fulde kontrol. Men hvilket gaskomfur skal man vælge, hvad koster de og hvilke er de bedste på markedet? De spørgsmål besvarer vi her i denne guide til de bedste gaskomfurer, så læs med og find det rette til dine behov.

Smeg SCB92MN8

Bedømmelse: 5.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 15.999 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Hvis du leder efter et gaskomfur i den gastronomiske superliga, så kommer du ikke udenom dette unikke komfur fra Smeg. Gaskomfuret har 5 kogefelter og et ovnrum på 79 liter. Designet er nutidigt og moderne med en flot sort farve og alle greb og knapper er lavet i børstet stål.

Ovnen har 9 forskellige indstillinger og kan levere alt fra 50-260 grader. En lækker detalje er ovnens eget renseprogram, du sætter den blot i gang og så vil ovnen dampe sig selv og gøre det let for dig at rense og rengøre.

Gaskomfuret leveres med både 1 bradepande og 1 grillrist. Den er energimærker A, ved konventionel varme har den et energiforbrug på 0,83 kWh og ved varmluft har den et energiforbrug på 0,74 kWh.

Det måler 91,5 cm i højden, 90 cm i bredden og 60 cm i dybden. Det kan omstilles til naturgas, bygas og flaskegas. Der medfølger dyser til både naturgas og bygas, dog ikke til flaskegas.


LA GERMANIA RIS95C61BX

Bedømmelse: 5.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 6.333 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Ønsker du den ultimative frihed som kok og ønsker du at lave lækker mad til både venner og din familie, så er dette gaskomfur fra La Germania et af de bedste på markedet. Komfuret er udstyret med 5 kogefelter, så du kan have rigeligt med gryder og pander i gang på en og samme tid. Ovnen har en kapacitet på 85 liter og dermed et af de største af sin slags.

Designet er industrielt og tidsløst og passer ind i ethvert moderne køkken. Så hvis du også går op i at det skal være flot og æstetisk, så ville du helt sikkert synes godt om dette gaskomfur.

Komfuret er placeret i energiklasse A, ved konventionel varme bruger det 0,99 kWh, ved varmluft bruger det 0,87 kWh. Der er ikke noget selvrens program indbygget i denne ovn. Det kan nemt omstilles til naturgas, bygas og flaskegas. Det måler 95,5 cm i højden, 89,7 cm i bredden og 60 cm i dybden.


LA GERMANIA RI64C61CW

Bedømmelse: 5.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 4.549 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Her har du et moderne og funktionelt gaskomfur fra La Germania, komfuret har 4 kogefelter hvor du hurtigt og nemt kan styre varmen ned til mindste detalje, hvilket er en af de helt store fordele ved et gaskomfur. Ovnen har en kapacitet på 69 liter og er perfekt til en almindelig familie.

Farven på dette gaskomfur er hvid og det passer derfor ind i de fleste køkkener og hjem. Den har en energiklasse A, hvilket hverken er super godt eller helt skidt, men meget typisk for gaskomfurer. Ved konventionel varme bruger den 0,86 kWh og ved varmluft bliver der brugt 0,82 kWh.

Der er ikke noget selvrens program, det kan dog hurtigt omstilles til bygas, flaskegas og naturgas. Den måler 94 cm i højden, 59,5 cm i bredden og 60 cm i dybden.


WITT WGC 60 W

Bedømmelse: 5.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 6.999 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Med dette gaskomfur kan du hurtigt og nemt lave lækker mad til den lille familie derhjemme. Komfuret er i klassisk hvid og kan derfor passe ind i stort set alle nye og moderne køkkener. for at kunne bruge dette komfur kræver det at du er slået til gasforsyningen eller installere en gasbeholder.

Der er 4 kogefelter, hvilket burde være rigeligt til den mindre familie. Ovnrummet er på 59 liter så der burde også være rigeligt plads til det meste.

Ved konventionel varme bruger dette gaskomfur 0,94 kWh og ved varmluft bruger det 0,85 kWh. Der er ikke noget selvrens program, men det er nemt at omstille til bygas, naturgas og flaskegas da der medfølger dyser til alle tre former.

Komfuret måler 92 cm i højden, 60 cm i bredden og 60 cm i dybden, det har dermed gode standard mål og kan nemt installeres i de fleste køkkener.


GORENJE K66121AX

Bedømmelse: 4.6 (5 Anmeldelser)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 6.666 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

På Whiteaway.com kan du læse 5 anmeldelser af dette gaskomfur i skrivende stund, den samlede score er på 4.6 hvilket må siges at være en rigtig flot score. Materialet er rustfrit stål og der er 4 kogefelter og et ovnrum på 67 liter, hvilket burde være mere end rigeligt for den glade hjemmekok.

Komfuret har et selvrens program med damprengøring, det er dermed både let og enkelt at rense ovnen efter den har været i brug, det er særligt en smart funktion til den travle familie som ikke har tiden til at rense ovnen i bund efter hver gang der er lavet mad.

GORENJE K66121AX er placeret i energiklasse A, hvilket er meget normalt for gaskomfurer af denne type, ved konventionel varme bruger det 0,92 kWh, ved varmluft bruger det 0,82 kWh.

Dette gaskomfur kan hurtigt omstilles til naturgas, flaskegas eller bygas, alt efter hvad dine behov er, da der medfølger dyser til alle tre typer af gas. Komfuret har en højde på 90 cm, en bredde på 60 cm, og en dybde på 60 cm.


GRAM 6GK 610-40 L

Bedømmelse: 4.5 (37 Anmeldelser)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 2.699 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Er du på udkig efter et helt almindeligt og simpelt gaskomfur som kan klare hverdagens madlavning uden det bliver alt for fancy og smart, så har du et godt komfur herfra Gram.

Gaskomfuret er i hvid og der er 4 kogefelter, den har et ovnrum på 66 liter hvilket er perfekt til almindelig dansk familie på 3-4 personer. Ikke nok med det så er der selvrens med damprengøring, så rengøringen af ovnen er nemt og hurtigt overstået.

På Whiteaway.com er der 37 anmeldelser at finde og de giver sammenlagt en bedømmelse på 4.5 hvilket må siges at være ganske godt for et billigt gaskomfur. Komfuret er i energiklasse A, det bruger 0,88 kWh ved konventionel varme og 0,99 ved varmluft. Det måler 92 cm i højden, 60 cm i bredden og 60,5 cm i dybden.


GORENJE K617E14XKD

Bedømmelse: 4.4 (12 Anmeldelser)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 4.256 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Gorenje K617E14XKD er et simpelt og godt gaskomfur til den almindelige amatørkok som ønsker at have lidt mere styr på varmen når han laver mad derhjemme, for det er nemlig en af de store fordele ved et gaskomfur, nemlig at man styrer varmen meget bedre.

Komfuret har 4 kogefelter og ovnen har en rummelig kapacitet på 67 liter. Rengøringen af dette Gorenje gaskomfur er nemt og ligetil da der er damprengøring og dermed undgår du at skulle rengøre i flere timer efter brug af ovnen.

Komfuret kan nemt omstilles til flaskegas, bygas og naturgas da der medfølger dyser til alle tre typer gas. Det har energimærket A, og bruger ved konventionel varme 0,92 kWh og 0,82 kWh ved varmluft. Målene er 90 cm i højden, 60 cm i bredden og 60 cm i dybden.


WITT WGC90S-2

Bedømmelse: 4.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 9.999 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Med dette komfur kan du roligt invitere masser af gæster på mad, der er nemlig rigeligt plads til at lave det hele med dette komfur fra Witt. Der er 5 kogefelter og ovnen kan rumme 87 liter.

Komfuret har et energimærke A, ved konventionel varme bruger det 1,07 kWh, ved varmluft bruger det 0,97 kWh. Designet er rustfrit stål og det giver dermed et industrielt og råt look som vil passe ind i ethvert moderne køkken.

Det kan nemt omstilles til bygas, flaskegas og naturgas alt efter hvilket behov der er bedst for dig. Det måler 92 cm i højden, 90 cm i bredden og 60 cm i dybden.


SMEG C6GMX8

Bedømmelse: 4.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 11.545 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Leder du efter et gaskomfur som kan passe ind i dit nye og moderne køkken, så er dette gaskomfur fra Smeg i rustfrit stål måske lige det du mangler. Komfuret har 4 kogefelter og et ovnrum på 68 liter.

Dette er komfuret til dig der går op i designet, det rigtige mærke og god kvalitet. Rengøringen af ovnen er nem og ligetil da der er indbygget damprengøring, dermed undgår du den fedtede og beskidte ovn.

SMEG C6GMX8 er i energiklassen A, ved konventionel varme bruger det 0,99 kWh, ved varmluft bruger det 0,89 kWh. Der medfølger dyser til flaskegas og naturgas, så man kan hurtigt omstille den hvis det skulle være nødvendigt. Højden er 91,5 cm, bredden er 59,8 og dybden er ligeledes 59,8 cm.


GRAM GKG3600-90B

Bedømmelse: 3,6 (5 Anmeldelser)
Leveringstid: 1-3 hverdage
Pris: 4.068 kr. // Whiteaway.com
Fragt: Gratis

Her får du et simpelt gaskomfur i hvid til den almindelige familie. Komfuret har 4 kogefelter og en ovn med en kapacitet på 60 liter. Der er ikke noget indbygget selvrens program.

Dog kan komfuret let omstilles til bygas, naturgas og flaskegas alt efter hvad du ønsker, der medfølger nemlig dyser til dem alle.

GRAM GKG3600-90B måler 90 cm i højden, 60 cm i bredden og 60 cm i dybden. Du får med andre ord et rigtig godt komfur til pengene og på whiteaway har det fået en samlet score på 3,6 fra 5 anmeldelser.


Guide til valg af gaskomfur

Vi har nu kigget på de gaskomfurer som vi anbefaler og som får de bedste anmeldelser fra kunder og forbrugere. Nu vil vi kigge nærmere på hvad du skal være opmærksom på inden du køber et gaskomfur.

Inden du køber gaskomfur skal du være opmærksom på følgende:

  • Hvorfor vælge et gaskomfur?
  • Installation af gaskomfur?
  • Regler for brug af gaskomfur?
  • Hvor stort skal det være?
  • Hvad med energiforbruget?
  • Hvad med rengøring?

Hvorfor vælge et gaskomfur?

De fleste der vælger et gaskomfur i dag gør det udfra en ide om at man har mere kontrol over varmen og at maden derfor lige bliver et par procent bedre ved at bruge gas. Du opnår nemlig meget hurtigere en koncentreret varme og du kan ligeledes hurtigt sænke varmen på det præcise tidspunkt. Der kan selvfølgelig også være praktiske ting som gør sig gældende, såsom at du kun har mulighed for at få opsat og installeret et gaskomfur der hvor du bor.

Hvem må installere et gaskomfur?

Det er vigtigt at du ikke begynder at installere og montere dit nye fine komfur selv, det skal nemlig være enten en autoriseret montør som er godkendt af gasselskabet eller autoriseret af et servicecenter. Det kan være en god ide at forhører sig hos dem du handler med om de har en kontakt som kan komme og installere, til tider indgår installationen også i et tilbud, men forhør dig endelig om ikke andet kan de ofte give dig et nummer på en lokal montør.

Regler for brug af gaskomfur?

Der er helt klare regler for brug af gaskomfur og hvordan det skal tilsluttes, som beskrevet ovenfor skal installationen foregå af en autoriseret installatør. Hvis du bruger gasflasker så læs denne guide og bliv klogere på regler og hvad du skal være opmærksom på, her.

Hvor stort skal gaskomfuret være?

En af de vigtigste ting du kan spørge dig selv om inden du køber det nye gaskomfur er, hvad har du egentligt behov for? Hvor ofte har i gæster på besøg og hvor mange mennesker laver du mad til af gangen. De fleste vil kunne klare sig rigeligt fint med 4 kogefelter og en ovn på ca 60 liter. Hvis komfuret derimod er til industrielt brug i en cafe, restaurant eller i et hjem hvor der altid er gæster og der laves mad til mange af gangen, så er det klart du har behov for noget mere plads.

Hvad med energiforbruget?

De fleste gaskomfurer bruger rigtig meget energi og det kan ofte også se på deres energimærkninger, næsten alle i denne guide og test oversigt har energimærkningen A. Du skal dermed være opmærksom på at et gaskomfur kan bruge en del mere energi end et almindelig komfur.

Hvad med rengøring?

De fleste af de nyere gaskomfurer har en indbygget selvrensende dampfunktion, det gør det super nemt og enkelt at holde ovnen ren og fri for diverse bakterier og andet som ellers nemt kan samle sig i en ovn. Så hvis du går op i hygiejne og renlighed så vil et gaskomfur med damprens være en god investering.

Similar Posts