Guide til at finde de bedste Jagthandsker [2020]

Når man går på jagt, er det selvfølgelig nødvendigt med et par gode jagthandsker. Handskerne skal både camouflerer dine hænder, men også holde dem varme, så du er klar til at skyde. Her har vi samlet en komplet guide, med et stort udvalg af forskellige typer af jagthandsker, find det par der passer dine behov bedst.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Deerhunter – Rusky Silent

Rusky Silent-handsken fra Deerhunter, er en lækker og komfortabel tætsiddende handske, der med sin strækbare komfort, gør sig yderst velegnet til brug for et perfekt greb, i mere eller mindre alt slags vejr. 

Med Rusky Silent kan du forvente en handske, der med sit udførlige design af Touch Tech-materiale på hhv. to af fingrene (tommel- og pegefinger), tillader dig at anvende din smartphone med handskerne på, i både varmt og meget koldt vejr.

Hertil er handskernes helt lydløse design værd at benævne, ligeså vel som det er værd at nævne handsken lækre silikone indtræk ved håndfladerne, hvilket alt sammen medvirker til at skabe den bedste mulige lydløse og komfortable handske, der nævneligt er velegnet til brug for et perfekt greb med handskerne på, som bl.a. brug af smartphones.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Härkila – Pro Shooter

Pro Shooter-handsken fra Härkila, er en ultimativ komfortabel handske, der særligt velegner sig godt som skydehandske til de køligere jagtsæsoner.

Med Pro Shooter-handsken fra Härlika kan du forvente en tilpas tynd handske, der særligt har til hensigt at varme, men samtidig også beskytte dine hænder, uden at selve skydeevnen forringes pga. en for stor designet handske. 

På handskens håndflade, vil du finde et imprægneret ægte læder skind, der er med til at sikre et solidt og fast greb, samtidig med at handskens håndryg er designet i et lækkert Windstopper-fleece materiale, der bl.a. medvirker til at forhindre kulden i at trænge ind i selve handsken, samtidig med at handsken forbliver åndbar og behagelig at bærer. Hertil er det væsentligt at benævne de lange manchetter i et strik-materiale, der medvirker til at holde selve håndleddene varme. 

Alt i alt er Pro Chooter-handsken fra Härkila en veloplagt handske, til brug i særligt de koldere jagtsæsoner.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Härkila – Lynx HWS

Lynx HWS-handsken fra Härkila, er med sit lidt kraftigere design, yderst velegnet til brug ved hhv. blandt andet bukkejagt samt jagt primært i det tidlige efterår. 

Med Lynx HWS-handsken fra Härkila, kan du forvente en handske med en utrolig god føling til geværet, blandt andet ved hjælp af handskens skridsikre håndflader, der medvirker til det mest optimale greb. Hertil er handsken udstyret med en såkaldt aftrækkerfinger, hvorved at fingerspidsen på handskens pegefinger kan vippes tilbage, ved hjælp af en indbygget magnet. 

Herudover er samtlige fingerspidser i handsken imiteret med ruskind, for at skabe det mest optimale greb. På handskens fingerspidser ved hhv. tommel- og pegefingeren, vil du tilmed kunne benytte dig af den kompatible touch-screen funktion, som der tillader dig at anvende din smartphone med handskerne på. 

Med sin samtidige integrerede Härkila Weather System-membran, får du en yderst komfortabel handske, der vil bringe glæde igennem flere jagtsæsoner.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Sitka – Shooter Optifade

Shooter Optifade-handsken fra Stika, er en yderst komfortabel handske ved brug i særligt jagtsæsonerne. Hertil er handsken særligt velegnet til brug ved bl.a. buejagt samt tekniske riffelskytter, blandt andet på grund af dens så tynde design.

Med Shooter Optifade-handsken fra Stika, kan du samtidig forvente en handske, som der med sit helt særlige greb og gode bevægelsesfrihed (ved hjælp af et kortere stykke på selve håndoverfladen), er yderst komfortabel og holdbar. Hertil er handskens lethed værd at bemærke, samtidig med handskens åndbarhedsmuligheder er fantastiske.

Du får således en handske, der med sine blot 90 gram, er i stand til at skabe en fantastisk åndbarheds- samt bevægelsesfrihed, der med sit hertil veldesignede faste greb, gør sig mere end oplagt til brug ved hhv. blandt andet buejagter samt tekniske riffelskytter.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Härkila – Mountain Hunter

Mountain Hunter-handsken fra Härkila er en lækker og komfortabel handske, som der med sit tynde og elegante design, blandt andet medvirker til at sikrer varmen på de koldere dage, uden samtidig at forhindre og være til gene for bevægelsesfriheden.

Med denne skønne Mountain Hunter-handske fra Härkila, får du med andre ord en handske, som der er fremstillet med den populære og efterspurgte Gore-Tex Infiniumtm Windstopper-membran, som der hertil blandt andet medvirker til at gøre handsken fuldstændig vindtæt, hvortil at denne således forhindre den kølige luft i at trænge ind til dine hænder.

Selve handsken er tilmed designet af et strækbart- og ikke mindst tætsiddende fleece-materiale, som der har til hensigt at skabe en yderst behagelige komfort ved brug, samtidig med at handsken er konstrueret med henblik på at være veloplagt til brug ved bjerg- og fjeldjagt.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Härkila – Metso Active

Metso Active-handsken fra Härkila, er med sit forholdsvis elegante tynde design, oplagte at tage i betragtning, da dette tynde design blandt andet medvirker til at sikrer varmen på de koldere dage, uden samtidig at forhindre og være til gene for bevægelsesfriheden.

Med Metso Active-handsken fra Härkila, kan du forvente en handske med en utrolig god føling til geværet, blandt andet ved hjælp af handskens skridsikre håndflader, der medvirker til det mest optimale greb. Hertil er handsken udstyret med en såkaldt aftrækkerfinger, hvorved at fingerspidsen på handskens pegefinger, kan vippes tilbage, ved hjælp af en indbygget magnet.

Herudover er samtlige fingerspidser i handsken, imiteret med ruskind, for at skabe det mest optimale greb, samtidig med at det øvrige af handsken er designet i et lækkert uld-materiale. På handskens fingerspidser ved hhv. tommel- og pegefingeren, vil du tilmed kunne benytte dig af den kompatible touch-screen funktion, som der tillader dig at anvende din smartphone med handskerne på.

Disse handsker er tilmed behandler med Bionic Finish, hvilket blandt andet medvirker til at forhindre vand og andre væske i at trænge ind i selve handsken, hvorved at selve modstandsdygtigheden forøges herved.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

SealSkinz – RealTree Extreme Cold Weather

Real Tree Extreme Cold Weather-handsken fra SealSkinz, er en yderst komfortabel handske, der med sit kraftigere design, er særlig oplagt til brug i de mere ekstreme miljøer under jagtsæsonen.

Med Real Tree Extreme Cold Weather -handsken fra SealSkinz, kan du samtidig forvente en handske, som der med sit helt særlige design medvirker til at skabe en solid varme samt beskyttelse, for ikke at nævne handskens fantastiske fleksibilitet, til trods for sit kraftigere design. Hertil er handskens vindtæthed- og vandtæthed værd at bemærke, samtidig med handskens svedtransporterende- og åndbarhedsmuligheder er fantastiske.

Du får således en handske, der med sin ekstra længde samt foring der ikke rykker sig, blandt andet er i stand til at skabe en fantastisk åndbarheds- samt bevægelsesfrihed, der med sit hertil veldesignede robuste design, gør sig mere end oplagt til brug ved de mere ekstreme miljøer, samtidig med at handsken er veloplagt fra efterår til forår.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Similar Posts