|

Guide til at finde den bedste Køjeseng [2019]

Der er mange fordele ved en køjeseng, først og fremmest kan dine børn sove på samme værelse men stadig i hver sin seng. Køjesengen er også god til de mindre rum da man spare på gulvpladsen og dermed udnytter rummet optimalt. Ligeledes kan du bruge køjesenge i gæsteværelser så du altid kan have overnattende gæster. Ligeledes er køjesenge ofte brugt i sommerhuse hvor man gerne vil have så mange sengepladser som muligt på mindst mulig plads. I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de bedste modeller på markedet netop nu, så læs med og find den køjeseng der passer bedst til netop jeres behov.

Flexa Popsicle Køjeseng

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 1-2 Uger.
Pris: 12.873 kr. // Unoliving.com
Fragt: Gratis

Er du til design og høj kvalitet, så kommer du ikke uden om denne flotte køjeseng fra Flexa, designet er minimalistisk og moderne. Den passer dermed perfekt ind på et moderne børneværelse. Farverne er ligeledes simple med naturlig træ, samt en lysere og mørkere grå. Hele køjesengen er lavet i massiv eg og du kan derfor være sikker på god kvalitet og noget som holder i længden. Sengen måler 185 cm i højden, 102 cm i bredden og 205 cm i længden.

Du skal være opmærksom på at der ikke medfølger madrasser til køjesengen, så dem skal du købe separat. På fronten af sengen er der en stige så barnet nemt kan komme op i den øverste seng. Den øverste af sengene er godt skærmet af så barnet ikke kan falde ud.


Norlik Køjeseng

Bedømmelse: 4.1 (7 Anmeldelser)
Leveringstid: Under 10 dage
Pris: 2.199 kr. // Coop.dk
Fragt: 169 kr.

Leder du ikke efter noget flot og fancy men mere bare en god, stabil og simpel køjeseng til dine børn, så har Norlik lavet denne køjeseng som har netop disse funktioner. Den er helt simpel og stilren i sit design. Inde på Coop.dk er der i skrivende stund 7 personer som har skrevet en anmeldelse af køjesengen og givet den en bedømmelse på 4.1 ud af 5 stjerner.

Køjesengen bliver leveret til din kantsten for 169 og det tager under 10 dage for at få den leveret. Sengen er nem at samle og inde på siden kan du nemt tilkøbe en madras i de rette mål. Sengen er lavet i massiv fyrtræ og malet med en hvid lak som giver et flot og ensartet udtryk. Liggemålene er 90 x 190 så der burde være god mulighed for at børnene kan bruge den mens de vokser.


Køjeseng Bussen Bussy

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 2-3 Hverdage
Pris: 4.998 kr. // Babygear.dk
Fragt: Gratis

Her ser du en sjov og anderledes køjeseng til børn, den er nemlig formet som en glad og livlig bus. Kan du forestille dig hvor spændende det må være for dine børn at falde i søvn hver eneste aften i denne sjove og anderledes seng.

Sengen kan med andre ord både bruges til leg om dagen og til at få den bedste søvn om natten, dine børn vil elske at vise deres værelse frem til vennerne når de kommer på besøg og her kan de lege i mange timer. Sengen kommer uden madras og skal du have sådan en skal du købe en i målene 200 x 90 cm.


Køjeseng fra Hoppekids Basic

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 7-10 dage
Pris: 2.659 kr. // Babygear.dk
Fragt: Gratis

Denne simple og flotte køjeseng fra Hoppekids er lavet i hvidlakeret fyr og er i kraftig kvalitet. Sengen er forholdsvist stor og kan dermed anvendes i mange år mens børnene vokser. Stigen kan sættes både i højre og venstre side alt efter hvad der passer bedst til jeres behov.

Madras målene for denne seng er 70 x 190, så der er som sagt rigelig mulighed for at børnene kan bruge sengen i mange år frem. Hos Babygear får du altid gratis fragt og leveret til døren, sengen afsendes indenfor 7-10 hverdage.


Køjeseng til drenge fra Hoppekids

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 1 Uge
Pris: 6.612 kr. // Babygear.dk
Fragt: Gratis

Har du to drenge som ønsker at sove på samme værelse og vil du af denne grund gerne finde en sej køjeseng som de stolt kan vise frem når deres venner kommer på besøg? Denne køjeseng er hvid og den kommer med skuffer hvor de kan have legetøj og andre ting gemt væk.

Det smarte ved sengen er at den er delbar, det vil sige at når de en dag bliver for store til at sove på samme værelse, så kan sengen deles op og så har de hver deres. Det gør også at du ikke skal ud og købe nye senge i fremtiden. Den er samtidig svanemærket, så du kan være sikker på den overholder alle gældende EU regler.


Etageseng med skuffer og madrasser

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 7-10 Hverdage
Pris: 4.628 kr. // Babygear.dk
Fragt: Gratis

Er du på udkig efter en basis køjeseng hvor den kommer klar med madrasser og skuffer, så er dette måske det helt rette valg. Sengen er helt stilren og simpel i sit design og udtryk. Sengen er svanemærket og lever derfor op til alle gældende Eu regler.

Du kan selv vælge om stigen skal stå i højre eller venstre side, sengen er ikke delbar, så du kan ikke senere skille den fra hinanden og lave to separate senge ud af den.


Flexa Basic halvhøj seng med rutsjebane

Bedømmelse: 4.0 (1 Anmeldelse)
Leveringstid: 2-3 Hverdage
Pris: 3.299 kr. // Coop.dk
Fragt: 199 kr.

En halvhøj seng er egentligt ikke helt det samme som en køjeseng, men alligevel vælger vi at tage denne seng med i vores guide til køjesenge, det gør vi af den grund at den har nogle fordele som en almindelig køjeseng ikke har. Sengen er beregnet til et barn, men her er der altså mulighed for god plads under sengen.

Det vil sige at under sengen kan barnet enten lave en sjov og hyggelig hule, eller pladsen kan bruges som opbevaring af legetøj, tøj og mange andre ting, dermed opnår man en god pladsbesparelse i rummet. Sengen kommer med både rutsjebane og en madras der måler 190 x 90 cm. Sengen er robust og lavet i massiv fyrtræ med klar lak. Du kan selv bestemme hvor rutsjebane og stige skal stå, så du kan få det til at passe ind på børneværelset.


Mavis – Lisa Køjeseng

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 2-3 uger
Pris: 4.499 kr. // Unoliving.com
Fragt: Gratis

Her har du en køjeseng der kan bruges af både børn og voksne, så hvis du skal bruge den på børneværelset, så er der god mulighed for at de kan vokse sig store i denne køjeseng. Den kan ligeledes bruges på et gæsteværelse eller i et sommerhus hvor du ønsker flere sovepladser.

Køjesengen er i højeste kvalitet, den leveres usamlet og det tager som regel 2-3 uger for at få den leveret. Den har en højde på 135 cm, en bredde på 80 cm, og en længde på 207 cm.


Flexa Popsicle Køjeseng – Cherry

Bedømmelse: Ingen
Leveringstid: 1-3 uger
Pris: 20.027 kr. // Unoliving.com
Fragt: Gratis

Her har du en super smuk og elegant køjeseng til piger, den er lavet i massiv eg og sengekanten har en smuk og feminin rosa farve. På siden af selve køjesengen er der lavet en elegant og simpel opbevaringstrappe, her kan man gemme legetøj, skoleting og meget andet.

Man skal være opmærksom på at der ikke medfølger madrasser til denne køjeseng, her skal du på udkig efter madrasser til overkøjen i målene 90 x 200 cm. I underkøjen skal du finde en madras i målene 140 x 200 cm.


Guide til valg og køb af køjeseng

Vi har nu været igennem nogle af de køjesenge som vi anbefaler, som du kan se så findes der alt fra de designer-rigtige, til de mere simple, til de sjove og til dem der indbyder til leg. Vi vil nu guide dig til hvad du skal være opmærksom på inden du køber en køjeseng, længere nede på siden kan du læse hvor svar og guide til de følgende spørgsmål.

Når du køber køjeseng skal du overveje på følgende:

  • Hvem er køjesengen til?
  • Skal den kunne skilles ad?
  • Hvor stor skal den være?
  • Skal den kunne bruges af overnattende gæster?
  • Kan det svare sig at købe brugt?
  • Hvad med sikkerheden?
  • Hvor meget betyder designet for dig?
  • Hvad må køjesengen koste?
  • Hvilke funktioner skal den have?

Hvem er køjesengen til?

Skal køjesengen være til to drenge, to piger eller til både dreng og pige. Dette spørgsmål er relevant da drenge nok ikke gider at sove i en seng med rosa og lyserøde farver, mens en pige ikke synes det er særlig fedt med en køjeseng der er formet som en sportsvogn. Hvis køjesengen er til både en dreng og pige kan du gøre dig klogt i at købe en neutral seng i hvid eller træfarvet. Ligeledes skal du overveje om den skal bruges når dine børn blive store, hvis ja, så gør du dig klogt i at købe i lidt bedre kvalitet der kan holde længere og som ikke er for lille.

Skal den kunne skilles ad?

Det kan være en fordel at købe en køjeseng der kan skilles ad og dermed laves til to senge, især hvis du planlægger at dine børn i fremtiden skal have hvert deres værelse. Så er du fri for at skulle gå ud og købe nye senge igen om nogle år.

Hvor stor skal den være?

Det første du bør gøre er at måle op på værelset, find frem til hvor stor sengen må være, eventuelt om der er plads til rutsjebane eller andet på køjesengen eller om det vil tage for meget plads. Hvis den vil tage for meget plads, så find en der mindre og uden rutsjebane.

Skal den kunne bruges af overnattende gæster?

Har i tit overnattende gæster, det kan være familie der kommer langvejs fra og er du træt af at give dem en dårlig oplevelse på sofaen, så kunne en eller to køjesenge i et gæsteværelse være en god løsning, her kan du hurtigt få plads til flere sovepladser og dermed kan du være sikker på at familien sover godt og har lyst til at komme igen og igen. Du bør du sikre dig at disse køjesenge kan bære voksne inden du køber.

Kan det svare sig at købe brugt?

Det kan næsten altid svare sig at købe brugt, især hvis du kan finde noget god kvalitet og noget som ikke er for ødelagt, hold øje med lokale facebook grupper, og kig på den blå avis. Der er næsten altid senge, madrasser og andet til salg og der kan være rigtig mange penge at spare. Hvis du finder nogle gode og billige madrasser, så kan det være en god ide enten at sende dem til rens eller vaske dem grundigt derhjemme inden de tages i brug.

Hvad med sikkerheden?

De fleste køjesenge er sikret med kanter rundt om sengen, især i den øverste køje. Dermed bør der være godt styr på sikkerheden, hvis du stadig er i tvivl bør du skrive til forhandlerens kundeservice og forhøre dig om forholdene.

Hvor meget betyder designet for dig?

Hvis design er noget som betyder meget for dig, så er der gode muligheder for at finde køjesenge i flot og unik dansk design. Her er især Flexa et af de brands som skiller sig markant og positivt ud, med elegante designs og en gennemført holdbarhed.

Hvad må køjesengen koste?

Noget af det første du skal have afklaret med dig selv er hvor meget du har råd til at betale for en køjeseng til dine børn. Du kan få de billige og simple køjesenge til et par tusinde kroner, hver dog opmærksom på at der som oftest ikke medfølger madrasser. De mellemdyre koster ofte 4-6 tusinde kroner og her kan du få lidt bedre kvalitet, ofte kommer de med en form for opbevaring eller en rutsjebane, og så kan du få de helt dyre som koster 10.000 kr. og opefter.

Hvilke funktioner skal den have?

Hvis du ikke har særlige behov for sjove og anderledes funktioner, så kan du nøjes med at købe en helt basic og simpel køjeseng. Men du kan altså og købe en med rutsjebane, en bestemt til drenge, til piger, en som er formet efter en bil, en bus eller som kommer i et flot design.

Similar Posts