Topguiden.dk » Sund & Fit » Træningsmaskiner » Løbebånd test – De 10 Bedste Løbebånd [2019]

Løbebånd test – De 10 Bedste Løbebånd [2019]

Hvis du gerne vil kunne holde dig i form derhjemme, så er et løbebånd en rigtig god investering. Løb er en af de bedste måder til at forbrænde en masse kalorier og holde formen vedlige. Vi har samlet en komplet liste med nogle af de bedste løbebånd på markedet netop nu og fundet frem til hvor du får mest for dine penge.

  • Bedste Løbebånd: KETTLER TRACK 5

Sidst opdateret: 25 November 2018
1. Vi har anmeldelseskilder og opdateret vores rangering.
2. Vi har slettet 3 udgåede modeller.
3. Vi har opdateret alle priser.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, forbrugeranmeldelser og test fra eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

1KETTLER TRACK 5

Pris: 13.789 kr.
Forhandler: Apuls.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Hvis du er på udkig efter et kraftigt løbebånd med en stor motor, gode løbeprogrammer og stor stabilitet så er Kettler Track 5 et løbebånd du bør kigge nærmere på.

“Perfect friend for free time. Everybody recommended me this sport machine and they were right.“

Kundeanmeldelse – Sport-tiedje.co.uk

Det er perfekt til den professionelle løber som ønsker at have et løbebånd hjemme i privaten som kan bruges om vinteren og til at variere sin træning på.

Når du er færdig med din træning kan det let klappes sammen og køres væk så det ikke står og tager unødvendig plads.

Displayet er nemt at anvende, herfra kan du se meget mere om tid, distance, kalorieforbrug, hastighed, puls og meget mere.

Der er mulighed for at du kan lave helt op til 6 løbeprogrammer selv, så hvis du har krav til et specifikt intervalprogram hvor din puls skal nå et maks, eller et program hvor du skal tilbagelægge et vist antal kilometer på tid, så kan du selv lave det.

Løbefladen på Kettler Track 5 måler 145*51 cm, det har motor på 2,5 hk, en maks hastighed på op til 20 km/t og en hældning på op til 12%.

Der er god støddæmpning som reducere chancerne for løbeskader, det kan klare en personvægt på helt op til 140 kilo.

Sport-tiedje.co.uk: 4.8 (83 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4 (1 Anmeldelser)
Besteloopband.nl: 4 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.8 (85 Anmeldelser)

Køb hos Apuls.dk

2REEBOK TREADMILL GT60

Pris: 9.399 kr.
Forhandler: Apuls.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Hvis du ønsker et løbebånd med en masse løbeprogrammer, som kan udfordre dig og give dig mere motivation til din træning, så bør du kigge nærmere på dette løbebånd fra Reebok. det har nemlig hele 34 forudprogrammerede løbeprogrammer og en kraftigt motor på 2,5 hk.

“Great machine very robust does all that I would expect from a decent treadmill.“

Carriad – Amazon.co.uk

Der er altså en solid base for dette løbebånd som har gjort sig godt i flere internationale tests.

Med Reebok GT60 kan du løbe helt op til 20 km/t som må siges at være mere end rigeligt for langt de fleste. Hvis det ikke er nok så kan du justere stigningen og dermed gøre det endnu hårdere og få intensiteten endnu mere op. Du kan vælge en stigning på helt op til 15%.

Løbebåndet har en stor løbeflade på50 x 140cm, og når du er færdig med din træning kan du nemt folde det sammen og køre det væk så det ikke står og fylder.

GT60 har en vægt på 103 kilo og kan klare en personvægt på maks 130 kilo.

I det store display kan du se din puls, din hastighed, hvor mange kalorier du forbrænder, hvor langt du har løbet og meget mere. Alt i alt får du et rigtig godt løbebånd her, som giver dig en masse informationer om dit løb og hvordan du kan optimere din performance over hele linjen. Perfekt til ham eller hende som vil have god kvalitet og tager sin form og træning seriøst.

  • Motor: 2,5 HK
  • Hastighed: 1 – 20 km/t
  • Incline: 0-15%
  • Løbeflade: 140 x 50 cm
  • Højtaler: Ja, 5W
  • Max brugervægt: 130 kg

Amazon.co.uk: 3.4 (3 Anmeldelser)
Argos.co.uk: 4.9 (43 Anmeldelser)
Very.co.uk: 5 (4 Anmeldelser)
Treadmillreviews.net: 3 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.8 (51 Anmeldelser)

Køb hos Apuls.dk

3LIFE FITNESS F3

Pris: 21.995 kr.
Forhandler: Fitnessgruppen.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Life Fitness F3 har en fantastisk løbeflade og et støddæmpnings system der reducere belastninger på ledene med op til 30%.

“I would hands down recommend this one. I spent hours researching different brands and kinda and ultimately decided on this one. I absolutely love it“

Hah – Lifefitness.com

Displayet på Life Fitness F3 er super nemt at anvende, knapperne sidder godt og du kan nemt kontrollere og justere din træning undervejs.

Løbebåndet vejer 120 kilo, det kan nemt foldes sammen og har transporthjul så det kan køres væk, det måler 200*88*149 cm og kan klare en personvægt på op til 159 kilo.

Det er et perfekt løbebånd til at have stående derhjemme, det henvender sig til ham og hende som stiller store krav til brugervenlighed og høj kvalitet og ikke vil gå på kompromis med dårlige løsninger.

Lifefitness.com: 5 (5 Anmeldelser)
Amazon.com: 3.5 (5 Anmeldelser)
Johnlewis.com: 5 (1 Anmeldelser)
Spartanfitness.ca: 5 (2 Anmeldelser)
Fitness-superstore.co.uk: 4 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (15 Anmeldelser)

Køb hos Fitnessgruppen.dk

4REEBOK GT50

Pris: 9.255 kr.
Forhandler: Apuls.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Du kender med garanti allerede til Reebok fra deres mange løbesko, strømper og andet sportstøj til mænd, kvinder og børn. Men de laver altså også fitness udstyr og her i blandt nogle fantastiske løbebånd af høj kvalitet.

“Very good machine! Very robust with a good range of programs and a clear display.“

Mervyn C – Sweatband.com

GT50 har 24 forudindstillede programmer som giver god variation og sikre en høj motivation da der altid er nyt at give sig i kast med. Du kan også programmere dit eget løbeprogram hvis du har nogle specifikke mål eller ønsker et interval program som ikke allerede er lavet.

Du kan sætte løbebåndet på hastigheder på mellem 1 og 18 km/t, motoren er kraftig og levere konstant 2,25 hestekræfter. GT50 har en løbeflade på 135 x 47 cm og kan klare en stigning på 15%.

Der er indbyggede højtalerer, så du kan sætte din mp3 eller telefon til og så eller høre musik efter din smag.

Der er 6 gummi støddæmpere som sikre en god støddæmpning, og chancerne for at få løbeskader på et løbebånd med god fjedring er væsentligt mindre end at løbe på eksempelvis asfalt.

Amazon.co.uk: 3.8 (3 Anmeldelser)
Takealot.com: 4 (8 Anmeldelser)
Sweatband.com: 5 (6 Anmeldelser)
Very.co.uk: 4 (3 Anmeldelser)
Samlet score: 4.3 (20 Anmeldelser)

Køb hos Apuls.dk

5SOLE TT8

Pris: 21.900 kr.
Forhandler: Abilicaonline.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Sole TT8 er et professionelt løbebånd til ham eller hende som er seriøs med sin træning og ønsker et løbebånd der er stabilt og nemt at bruge.

“I love the treadmill. It’s powerful, it’s quiet, it’s smooth. It has lots of workout options, and I can sync it with the Sole app and track my workouts.“

David Bretz – Amazon.com

Sole er et af de mest anerkendte brands i branchen, de er kendte for deres gode kvalitet til altid attraktive priser. Både Sole F63 og Sole F85 er i adskillige internationale test blevet kåret som det bedste køb og bedst i test.

Løbebåndet her kan klare en top hastighed på 20 km/t og en stigning på 15% hvilket er mere end rigeligt for de fleste. Samtidig har løbebåndet en god støddæmpning på grund af Cushion Flex.

Det brugervenlige display giver dig informationer om alt fra din puls, hastighed, stigning, tid, distance og kalorieforbrug.

Sole TT8 er desuden udstyret med en AC motor hvilket giver mere motorkraft ved samme antal hestekræfter som en DC motor. Ikke nok med det så er der mindre vedligeholdelse ved en AC motor og den har en længere levetid samtidig med at den ikke larmer nær så meget.

Løbebåndet vejer 144 kilo, du kan dermed være sikker på det står godt fast selv når du løber i høj fart, det kan klare en personvægt på hele 180 kilo og så er der 10 indbyggede træningsprogrammer.

Treadmillreviews.net: 5 (1 Anmeldelser)
Amazon.com: 4 (11 Anmeldelser)
Amazon.de: 4 (11 Anmeldelser)
Consumerreports.com: 4.7 (3 Anmeldelser)
Samlet score: 4.2 (26 Anmeldelser)

Køb hos Abilicaonline.dk

6SOLE F85

Pris: 15.900 kr.
Forhandler: Abilicaonline.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Sole F85 har vundet adskillige tests og er af mange betegnet som det bedste køb til prisen. Det er det perfekte løbebånd til dig der ønsker at lave et hjemme træningscenter eller til den mindre virksomhed som ønsker at medarbejderne har mulighed for at holde sig i god form i pauserne.

“If you’re a big person and you want a piece of equipment that delivers the goods without breaking your budget. YOU GOTTA GET YOU ONE OF THESE!!! :-)“

Lisa Whitt – Amazon.com

Sole F85 er udstyret med et godt og simpelt display hvorfra du kan styre din træning, hastighed, intensitet og meget andet.

Med i købet følger både et pulsbælte og en drikkedunk, pulsbæltet er trådløst og kan give dig en masse data om din puls og dit løb generelt.

Løbebåndet kan let og hurtigt foldes op, der er 4 transporthjul, så hvis der kommer gæster eller du bare ønsker at køre det væk efter din træning, så er det nemt og hurtigt.

Sole F85 vejer 136 kilo og kan klare en maks personvægt på 150 kilo. Motoren yder med 4 hk og kan klare op til 20 km/t samt en hældning på 15%.

Der er 10 indbyggede løbeprogrammer som giver dig en varieret og god træning. Alt i alt får du et rigtig godt og solidt løbebånd til en rigtig skarp pris.

Amazon.com: 4 (96 Anmeldelser)
Dickssportinggoods.com: 4.4 (19 Anmeldelser)
Treadmillreviews.net: 5 (1 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (11 Anmeldelser)
Hammer.de: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.2 (128 Anmeldelser)

Køb hos Abilicaonline.dk

7SOLE F63

Pris: 12.900 kr.
Forhandler: Abilicaonline.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Med dette løbebånd fra Sole F63 får du et stabilt og solidt løbebånd til en rigtig fordelagtig pris. Sole er kendte for at lave nogle af de bedste løbebånd på markedet, de er altid stabile, med gode løbeprogrammer og en god holdbarhed.

“The F-63 works flawlessly right out of the gate. the speeds, the incline settings, the display, the speakers.“

Beefy But Quiet – Amazon.com

Både Sole F85 og dette Sole F63 har vundet adskillige internationale test og de er blandt de mest efterspurgte og købte løbebånd både til private og til motionscentre.

Der er mulighed for at du kan sætte din mp3 afspiller eller din telefon til løbebåndet og derigennem høre musik via de indbyggede højtalere.

Der er indbygget to ventilatorer som giver en dejlig frisk brise mens du knokler løs.

Løbebåndet vejer 115 kilo, det har en løbeflade på 51×152 cm, der er 10 indbyggede programmer hvor de to af dem er programmer du selv kan definere, motoren har 3 hk, det har en maks hastighed på 18 km/t og en maks stigning på 15%.

Sole F63 kan nemt foldes op så det ikke står og fylder, der er transporthjul monteret så du kan let køre det væk hvis det står og fylder.

Amazon.com: 3.3 (68 Anmeldelser)
Fitness-superstore.co.uk: 5 (3 Anmeldelser)
Consumerreports.com: 3.1 (28 Anmeldelser)
Dickssportinggoods.com: 4.3 (177 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.5 (5 Anmeldelser)
Samlet score: 4 (281 Anmeldelser)

Køb hos Abilicaonline.dk

8NORDICTRACK X9I

Pris: 34.899 kr.
Forhandler: Apuls.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

NordicTrack X9i er et af markedets absolut mest professionelle løbebånd, det ligger i en prisklasse hvor det nok ikke er interessante for den almindelig amatør som blot ønsker et løbebånd hjem til stuen som kan hjælpe dem med at komme i form.

“Excellent quality and outstanding value best describe the X9I Incline Trainer. I love the MP3 player input, and built in browser.“

GlutenFreeDude – Searsoutlet.com

Her er tale om et professionelt løbebånd til dem som virkelig er seriøs med deres løb og træning og kun ønsker det bedste af det bedste.

NordicTrack X9i kan klare en stigning på hele 40% og så kan det samtidig lave et fald på -6%.

Løbebåndet her er ligeledes udstyret med en stor skærm, herfra kan du afspille musik og film og følge din performance helt ned til mindste detalje.

Løbefalden måler 55 x 152cm og der er god støddæmpning indbygget som reducere chancerne for løbeskader gevaldigt.

Der er selvfølgelig også en stor motor som kontinuerligt yder med hele 3,0 hestekræfter.

Der er hele 44 specielle og udfordrene løbeprogrammer, der er med andre gode muligheder for at blive testet på alverdens måder og holde dig i god form året rundt.

Det her er på mange måder det ultimative løbebånd til både fitness centeret eller til den person der virkelig er seriøs med sin træning og forlanger resultater og god kvalitet.

Ebay.com: 5 (4 Anmeldelser)
Treadmilldoctor.com: 3.3 (1 Anmeldelser)
Searsoutlet.com: 3.5 (102 Anmeldelser)
Treadmillreviews.com: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.6 (108 Anmeldelser)

Køb hos Apuls.dk

9LIFE FITNESS F1

Pris: 15.499 kr.
Forhandler: Fitnessgruppen.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Her får du et professionelt løbebånd som er perfekt til et træningscenter, dig der tager dit løb meget seriøst og ønsker god kvalitet til derhjemme, eller til en institution/arbejdsplads som ønsker at tilbyde fitness og sundhed til deres medarbejdere.

“I tried many treadmills at the store and most seemed jittery or cheap until I tested this unit.“

odcrpo – Amazon.com

Dette løbebånd har det nye LifeSpring ™ system indbygget, det giver op til 30% bedre støddæmpning end at løbe på asfalt, hvilket vil resultere i færre skader og mindre stress for muskulaturen.

Der er mulighed for at du kan designe dine egne løbeprogrammer og gemme data i den indbyggede computer, det gør at du kan tilrettelægge træningen fuldstændig efter dine behov og dermed maksimere din træning over hele linjen.

Life Fitness F1 har en løbeflade på 140*51 cm, en motor der yder med 2,5 hk, det kan klare en hastighed på op til 16 km/t og en stigning på 12%.

Det vejer knapt 117 kilo, det kan klare en personvægt på 136 kilo. Det kan nemt foldes sammen og køres væk og alt i alt for du et rigtig godt løbebånd i super kvalitet.

Lifefitness.com: 5 (2 Anmeldelser)
Amazon.com: 3.1 (7 Anmeldelser)
Costco.com: 2.7 (15 Anmeldelser)
Fitness-superstore.co.uk: 4.8 (4 Anmeldelser)
Abt.com: 4.3 (6 Anmeldelser)
Samlet score: 3.5 (34 Anmeldelser)

Køb hos Fitnessgruppen.dk

10KETTLER TRACK 3

Pris: 9.989 kr.
Forhandler: Apuls.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Når du løber på et løbebånd, så er det vigtigt at det er stabilt og står godt fast, det sikre en mere behagelig og sikker løbetur.

“If you want a good looking and functioning quality and stable treadmill to get you in a great running shape or help with recovery, get this.“

HonestHammster – Amazon.co.uk

Med Kettler Track 3 får du et indbygget Anti-Shock-Absorber system som sikre denne stabile og behagelige oplevelse hver eneste gang.

Displayet på Kettler track 3 er en af de bedste derude, det er super nemt at bruge og så giver det dig en masse visuelt flot data om din hastighed, stigning, kalorieforbrug og meget mere.

Kettler Track 3 kan nemt foldes sammen og køres væk så det ikke står og tager unødig plads i stuen eller hvor du nu end har det til at stå fremme.

Der er indbygget 10 løbeprogrammer som giver dig en god variation og fleksibel træning, det kan være med til at give en bedre motivation og større glæde da du ikke bare står og løber på samme sted konstant, men at du derimod bliver udfordret.

Løbebåndet vejer knap 108 kilo, det kan tage en max fart på 16 km/t og en stigning på 12%. Der er pulsmodtager i håndtagene, så du på displayet kan holde øje med din puls og på den måde optimere dit løb og performance.

Sport-tiedje.co.uk: 3.7 (3 Anmeldelser)
Amazon.com: 3 (19 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4 (1 Anmeldelser)
Testberichte.de: 4.2 (3 Anmeldelser)
Samlet score: 3.3 (26 Anmeldelser)

Køb hos Apuls.dk

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk – Læs mere om vores brug af Cookies.

Nicolaj B. Müllertz

Mit navn er Nicolaj, jeg er skribent og indehaver af Topguiden.dk - Hvis du har en kommentar eller vil give ris/ros, så er du mere end velkommen til at fange mig på min mail: Nicolaj@topguiden.dk.

Tilføj kommentar

Mest læste guides:

Elektronik: Tv, Lyd, Hifi, Foto, Computer, Software, Gaming.
» Bedste Smartphone
» Bedste Smart Tv
» Bedste Tablet
» Bedste Router
» Bedste Bluetooth højtaler

Hus & Have: Køkkenudstyr, Hvidevarer, Belysning, Møbler, Haveudstyr.
» Bedste Espressomaskine
» Bedste Støvsuger
» Bedste Vaskemaskine
» Bedste Saftpresser
» Bedste Gaskomfur

Mor & Barn: Legetøj, Til bilen, Sikkerhed, Børneværelse, Børnetøj.
» Bedste Klapvogn
» Bedste Flaskevarmer
» Bedste Gummistøvler
» Bedste Højstol
» Bedste Flyverdragt