Guide til at finde den bedste Saftpresser [2019]

Vi ved godt allesammen, at for at blive mere sunde, så skal vi indtage mere frugt og grønt og få dækker vores vitamin behov. Med en god saftpresser, har det aldrig været nemmere, vi kommer blot frugt og grønt ned i maskinen og et par sekunder senere er der en lækker juice.

Men hvilken saftpresser skal man vælge, hvor får man mest for sine penge og hvad synes andre forbrugere egentlig om de forskellige typer og modeller. Her har vi samlet alle de bedste anmeldelser på nettet og gjort det let og overskueligt at finde lige netop den saftpresser der passer til dine behov og pengepung.

 • Bedst i test 2018: Philips HR1916/70 Centrifugal juicer
 • Bedste saftpresser til under 1.000 kroner: Bosch MES25A0 Centrifugal juicer
 • Bedste saftpresser til under 500 kr: Kenwood JE680 Centrifugal juicer

Sidst opdateret: 23 November 2018
1. Vi har opdateret guiden med 3 nye saftpressere.
2. Der er blevet opdateret links til de billigste forhandlere.
3. Der er blevet fjernet 1 udgået model.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, forbrugeranmeldelser og test fra eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk – Læs mere.

1Philips HR1916/70 Centrifugal juicer

Pris: 1.075 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Det er de færreste af os, der får nok frugt og grønt i løbet af en helt almindelig dag. Ofte fordi det er besværligt, vi gider ikke at bruge store maskiner, som tager alt for lang tid at rengøre og vedligeholde.

“Otroligt snabb och stark maskin. Lätt att rengöra. Bra köp helt enkelt.“

Lillemand153 – Elgiganten.dk

Men med Philips HR1916/70 Centrifugal juicer, får du en saftpresser hvor det ikke kan blive meget nemmere med rengøringen. Selve sien der er inde i maskinen er glat og kan derfor let rengøres med en fugtig køkkensvamp.

Ikke nok med det, så har den en funktion, kaldet PreClean, hvor man kan komme et glas vand ned i maskinen, herefter trykker du blot på en knap og så spuller den sig selv, så den er ren og saften igen kan løbe frit.

En af de ting, der ofte kan være besværlige med saftpressere og andre juicemaskiner er at frugtkødet blivet kastet rundt i maskinen og mange dele skal rengøres efter brug. Men med Philips HR1916/70, ender det hele i beholderen.

Når du har lavet dig et lækkert glas juice og glas er fyldt, så er det ganske normalt der vil falde et par dråber efter du har fjernet glaset. Her har den en drypstop, som opfanger dråberne, den er nem at rengøre og kan blandt andet gå direkte i opvaskemaskinen.

Den er bygget med en kraftig motor på 900 W og XXL-påfyldningstragt, som sørge for at alt kan presses. Det er end ikke noget problem med hele friske æbler.

 • Kan gå direkte i opvaskemaskinen
 • Kraftig motor på 900 W
 • Kande og opskriftshæfte medfølger
 • QuickClean, rengøring på 1 min.
 • Skridsikre fødder
 • 2 års verdensomspændende reklamationsret
 • Stor beholder på 2,1 liter til frugtkød
 • Ledningslængde på 1 meter

Amazon.de: 4.5 (33 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 4.7 (75 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 4.7 (23 Anmeldelser)
Bol.com: 4.8 (11 Anmeldelser)
Amazon.es: 5 (9 Anmeldelser)
Samlet score: 4.7 (151 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

2Bosch MES25A0 Centrifugal juicer

Pris: 631 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Med en kraftfuld motor på 700 W, er Bosch MES25A0 en effektfuld saftpresser som gør nemt for dig at få de daglige mængder af grugt og grønt du har behov for, for at kunne leve et sundt liv.

“Jeg har nu prøvet denne juicer hele tre gange og er MEGET tilfreds, da den var meget billigere end andre juicepressere med gode anmeldelser.“

Izabela – Skousen.dk

Designet på maskinen er simpelt og minimalistisk med sort, hvid og krom.

En af de rigtig gode ting ved netop denne saftpresser er det store rør på 73 mm i diameter. Her kan du let komme hele frugter ned, så du ikke behøves at bruge tid på at skære dem ud først.

Den er let at rengøre, i og med at alle dele kan kommes i opvaskemaskinen. Alle dele skal være samlet rigtig på maskinen før den kan starte, det sikre at der er mindre risiko for at ødelægge genstande.

Den står på gummifødder, det giver en god skridsikring og du er sikker på at den ikke pludselig glider rundt på bordet mens du er igang med at lave juice.

Juicekanden er på 1,25 liter, så du kan hurtigt leve nok til hele familien og dermed sikre at i alle får lidt gode vitaminer at starte dagen på.

Amazon.de: 4.3 (66 Anmeldelser)
Skousen.dk: 4.7 (13 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 4.8 (34 Anmeldelser)
Coop.dk: 4.6 (11 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 5 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 4.6 (126 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3Philips Avance Collection HR1922/20

Pris: 1.299 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Her har du saftpresseren, som gør det nemt for dig at lave lækker friskpresset saft, samtidig med det er den let at gøre ren og den klare hele frugter uden problemer.

“Bruger juiceren 3-4 gange om dagen. Den virker upåklageligt – ikke for tung, er hurtig og ikke mindst nem at rengøre 🙂 Er vild med, at jeg kan vælge mellem klar juice eller juice med fibre.“

Lotte Ø – Kitchenone.dk

Philips HR1922/20 Avance Collection Saftpresser, kommer med en smart indbygget funktion “FiberBoost”, som giver dig 50% flere fibre i din juice.

Med et enkelt tryk på knappen går du fra at få en frisk og klar juice, til en mere cremet og fyldig juice som altså har op til 50% flere fibre.

For små børn kan du med fordel, for at få dem igang med at drikke friskpresset juice, give dem en helt klar juice, men med tiden gøre den lidt tykkere og dermed give dem flere fibre i deres kost.

Den er utrolig nem at rengøre da alle dele kan gå direkte i opvaskemaskinen. Sien er helt glat og kan hurtigt rengøres med en fugtig køkkensvamp. En anden smart funktion er, at du kan komme vand ned i maskinen, trykke på en knap og så skyller den sig selv ren.

Alt frugtkødet ender direkte i beholder, som er beregnet til at samle affaldet op. Der er ligeledes en drypstop funktion, det er en effektiv funktion, så du kan stoppe for saften imellem forskellige presninger.

 • Kande og opskriftsbog medfølger
 • Stor kande til frugtkød på 2,1 liter
 • Ledning på 1 meter
 • Integreret ledningsopbevaring
 • Skridsikker med gummifødder
 • Kan kommes i opvaskemaskinen
 • 2 Hastighedsindstillinger
 • Kraftfuld motor på 1200 W
 • XXL-Påfyldningstragt (80 mm i diameter)
 • FiberBoost giver 50% flere fibre

Kitchenone.dk: 5 (3 Anmeldelser)
Lavpriskøkken.dk: 4.4 (9 Anmeldelser)
Philips.co.uk: 4.3 (13 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.5 (11 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4.5 (76 Anmeldelser)
Samlet score: 4.5 (112 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

4KENWOOD JMP601SI PUREJUICE SLOW JUICER

Pris: 1.399 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Denne saftpresser laver ikke kun lækker og frisk juice, hvor du kan få dækket dit behov for at få en masse frugt og grønt ind i systemet.

“Wonderful juice machine but it wanted if it were a large aperture setting fruit they will reduce the time that I do not spend the chopping fruits and vegetables such as small pieces herum device.“

Huda alhajri – Amazon.co.uk

Den kan ligeledes lave en lækker sorbet is, det er især lækkert på en varm sommerdag, hvor solen står højt på himlen. Du presser blot frugten og kommer beholderen i fryseren og nogle timer senere er der sorbet.

Kenwood Jmp601si, er udstyret med drypstop, det vil sige at du kan lave din juice, hælde det hele på glas og dreje knappen med drypstop og så kan du lade resten blive i maskinen til senere.

Kanden til friskpresset juice er på 1 liter, der er dermed rig mulighed for at lave en stor kande til hele familien. Kanden til frugtkød er på 1,3 liter og samler alt affaldet op.

Den er udstyret med 3 forskellige hastigheder, den langsomste indstillinger er til dig som ønsker at få presset alle vitaminerne ud, den udtrækker op til 80% af alt saft og du får en unik smag og farve i din juice.

Kenwood Jmp601si er let at rengøre og vedligeholde. Der medfølger desuden en rensebørste som gør det nemt at fjerne fibre og frugtkød.

 • Motor på 150 W
 • Slow juicer
 • kan lave sorbet is
 • Nem at rengøre
 • 3 Hastighedsindstillinger
 • Kande på 1 liter

Pricerunner.dk: 4.8 (6 Anmeldelser)
Amazon.it: 4.4 (236 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4.5 (2 Anmeldelser)
Eprice.it: 5 (5 Anmeldelser)
Amazon.fr: 4.2 (9 Anmeldelser)
Samlet score: 4.5 (258 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

5OBH 6749 Prestige

Pris: 508 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Her ser du en centrifugal juicer fra OBH, med en motor på 800 W og 2 forskellige hastighedsniveauer.

“Denne juicer finder jeg fantastisk til nybegynder i juiceing.“

Inger-Kristine – Wupti.com

Der medfølger en beholder til opsamling af frugtkød og andet affald, det gør det nemt at smide affaldet ud og du skal dermed ikke bruge tid på at sortere i det.

Saftpresseren var bedst i test i avisen Metro i 2013, du kan derfor være sikker på du får en god maskine som er testet af fagfolk der ved hvad de har med at gøre.

OBH 6749 har et bredt rør hvor du kommer frugter og grøntsager ned, det er så stort at du ikke behøver at skære frugten ud i mindre stykker, det sparer dig for en masse tid og ekstra rengøring.

Maskinen er lavet af stål, hvilket gør den robust og sikre den en lang levetid, der medfølger også en børste så du kan rense og vedligeholde saftpresseren.

Der medfølger en kande på 1,2 til juice og en stor beholder til frugtkød. Maskinen skal låses inden brug, hvilket giver en god sikkerhed.

Alt i alt får du en rigtig god saftpresser til prisen, hvor du nemt kan lave sunde og friske juices til hele din familie.

 • Motor på 800 W
 • Neholder til opsamling af frugtkød
 • Testvinder i Metro (2013)
 • Robust maskine i stål
 • 2 Hastighedsindstillinger
 • Hele frugter kan kommes i røret
 • Juicekande på 1,2 liter medfølger

Elgiganten.se: 5 (1 Anmeldelser)
Wupti.com: 4.2 (12 Anmeldelser)
Pricerunner.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Skousen.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (16 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

6BOSCH MES4010 SAFTCENTRIFUGE

Pris: 1.178 kr.
Forhandler: Kitchenone.dk →
Leveringstid: 1-3 Hverdage
Fragt: Gratis

Bosch MES4010 er udstyret med et stort påfyldningsrør på hele 84 mm. Det vil sige at du let kan komme hele stykker frugt og grøntsager ned i maskinen, uden at skulle bruge tid på at skære dem ud først.

“Meget rengøring. Men fin maskine til prisen. Man mærker tydeligt at det er en 1200 watts maskine“

TRine8vind – Skousen.dk

Kanden til saft er på 1,5 liter, så du kan lave en stor kande om morgenen og så burde der være til hele dagen og dermed er du sikker på at din familie får alle de gode vitaminer de har behov for.

saftcentrifugen har en unik og stærk motor på hele 1200 W, den er ligeledes udstyret med skarpe keramiske knive, så der er ikke det den ikke kan presse.

Saftpresseren starter ikke før alle dele er samlet korrekt, det giver en god sikkerhed og sikre at maskinen holder længe, da du ikke kan bruge den forkert.

Saftcentrifugen kan let tørres af med en fugtig klud og alle andre dele kan tåle at komme direkte i opvaskemaskinen, så rengøring går hurtigt og nemt.

Der er udover det en drypstop, så den ikke står og dryppet på køkkenbordet efter brug. Alt affald bliver let sorteret fra og samles i en stor beholder på 3 liter.

 • Kraftfuld motor på 1200 W
 • XXL-Påfyldningsrør (84 mm i diameter)
 • 3 Hastighedsindstillinger
 • Juicekande på 1,5 liter
 • Beholder til frugtkød på 3 liter
 • Alle dele kan kommes i opvaskemaskinen
 • Drypstop

Amazon.de: 4.3 (15 Anmeldelser)
Bosch-home.com: 4.5 (10 Anmeldelser)
Idealo.de: 4.2 (5 Anmeldelser)
Amazon.de: 4.1 (495 Anmeldelser)
Skousen.dk: 4.1 (9 Anmeldelser)
Samlet score: 4.2 (534 Anmeldelser)

Køb hos Kitchenone.dk

7Philips Viva Collection HR1855/80

Pris: 819 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 2-3 Hverdage
Fragt: Gratis

Philips HR1855/80 er en centrifugal juicer med en motor på 700 W.Med denne juicer går det hurtigt og du får maksimalt meget juice ud af dine frugter.

“Super let at rengøre samt let at bruge“

Mona – Wupti.com

Du kan presse op til 2 liter juice på en gang med denne juicer, på den måde er sikker på at der er nok til hele familien og i alle dermed får nok frugt og grønt ind.

Rengøringen af maskinen er super let og tager kun 1 min, grundet den revolutionerende “QUICKClean”-teknologi. Overfladen er glat og kan derfor let tørres af med en fugtig klud eller køkkensvamp.

Alt frugtkød og affald, samles et sted og kan dermed let smides ud, sien sørger for at det kun er juicen som får lov til at løbe igennem.

Ikke nok med det, så har den et stort XXL-Påfyldningsrør (75 mm), det betyder at du ikke behøves at stå og skære frugterne ud først, de kan komme i hele, hvilket sparer dig for meget tid og besvær.

Alt i alt en god centrifugal juicer med stort

 • Motor på 700 W
 • XXL-Påfyldningsrør (75 mm i diameter)
 • Lav op til 2 liter juice
 • QuickClean-teknologi
 • Gør ren på 1 minut
 • Pres op til 2 L juice på én gang
 • Beholder til opsamling af frugtkød

Wupti.com: 3 (2 Anmeldelser)
Reviews-tutorial.com: 4.3 (1 Anmeldelser)
Idealo.de: 4.3 (2 Anmeldelser)
Amazon.de: 4.1 (495 Anmeldelser)
Bilka.dk: 3 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 4.1 (502 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

8Kenwood JE680 Centrifugal juicer

Pris: 499 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Her ser du en centrifugal juicer fra Kenwood, som kommer i et stilrent og enkelt design og samtidig ligger i den billige ende over saftpresser i denne test.

“Its very usefull i prepared all kind of juices and easy to clean“

Sara – Souq.com

Den er udstyret med en motor på 700 W og har drypstop, så du kan stoppe saften fra at løbe ud hvis du skal skifte glas eller presse af flere omgange.

Der medfølger en beholder på 1,5 liter som gør det nemt at opsamle affald fra frugter og grøntsager.

Røret hvor du kommer frugten ned er så stort at du kan komme hele frugter ned, uden at du behøver at tænke over at de skal skæres ud først.

Du får her en god saftpresser til en rigtig billig pris, så klik dig ind og læs mere og se om dette er det rette køb for dig.

 • Motor på 700 W
 • Centrifugal juicer
 • Drypstop
 • Beholder til opsamling af frugtkød
 • XL-påfyldningsrør
 • 2 Hastighedsindstillinger
 • 0,75 liter beholder til juice

Pricerunner.dk: 3.8 (40 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4 (1 Anmeldelser)
Souq.com: 4.2 (17 Anmeldelser)
Amazon.in: 3.1 (5 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.6 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 3.9 (67 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

9Novis Vita S1 Citruspresser

Pris: 2.349 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1-3 Hverdage
Fragt: Gratis

Novis Vita Juicer S1, kan ikke sammenlignes med andre juicere eller saftpressere, det er en helt ny type som ikke er set på markedet før.

“Vita juicer er super fantastisk, og nu får jeg endelig lavet masser af juice. Nem at rengøre og hurtig.“

Signe Laren – Kitchenone.dk

Det her er Schweizisk ingerinørkunst på et helt nyt niveau. Den er let og enkel i designet, men samtidig er der ingen tvivl om robustheden og kvaliteten bag dette produkt.

Ud af til ligner den en klassisk citruspresser, hvor du presser appelsiner og citrus og opsamler juicen der bliver presset ud.

Novis Vita S1 har dog en centrifuge, som kan presse hele frugter og grøntsager, det er en unik kombination, som giver lækker og klar juice på ingen tid.

Hvis du skal lave flere glas juice til hele familien, så er der et drypstop, her kan du stoppe for udløbet af juice, så du ikke sviner hele bordpladen til.

Den er let at rengøre og vedligeholde da alle dele kan kommes direkte i opvaskemaskinen, det gør også at man gider at bruge denne saftpresser meget da man ikke skal tænke på at rengøringen tager lang tid.

Den er udstyret med en motor på 240 W, du får 3 års garanti på juiceren og 10 års garanti på motoren.

 • Motor på 240 W
 • Alle dele tåler opvaskemaskinen
 • 3 års garanti på juiceren
 • 10 års garanti på motoren
 • Har drypstop

Amazon.com: 4.2 (22 Anmeldelser)
Trustedreviews.com: 5 (1 Anmeldelser)
Kitchenone.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 2.8 (10 Anmeldelser)
Goodhousekeeping.com: 3.7 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.9 (35 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

10Magimix Duo XL

Pris: 2869 kr.
Forhandler: Kitchenone.dk →
Leveringstid: 1-3 Hverdage
Fragt: Gratis

Er du til kvalitet og flot design, så har denne topmodel fra Magimix det hele, du får en kraftfuld motor og saftpresser der kan klare det hele.

“Brilliant juicer. My husband and I both juice two meals a day and this is brilliant. You get more juice out of the produce than other machines as it does not reject veg/fruit from the basket.“

Bae – Amazon.co.uk

Den kraftfulde motor har hele 1800 omdr./min og sørger for at alt juice fra frugt og grøntsager kommer direkte ned i glasset.

Der mødfølger en rive til hvis du vil lave salat, her kan du rive grøntsagerne og dermed lave lækre og farvefulde salater på ingen tid.

Der medfølger en citruspresser som gør det nemt at presser appelsiner, citroner, lime og andre citrusfrugter.

Der medfølger en púrepresser, som gør det nemt at lave smoothies og andet lækkert, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt med den saftpresser i dine hænder.

Sidst men ikke mindst, så er den super let at rengøre, da alt i maskinen tåler at komme i vaskemaskinen.

 • Kraftfuld motor med 1800 omdr./min
 • Kan lave smoothie og salat
 • Flot og stilfuld design
 • Citrus- og púrepresser  medfølger
 • Tåler maskinvask
 • 3 års garanti på maskinen
 • 20 års garanti på motoren

Amazon.co.uk: 3.5 (25 Anmeldelser)
Johnlewis.com: 3.8 (21 Anmeldelser)
Trustedreviews.com: 4 (1 Anmeldelser)
Testberichte.de: 4 (1 Anmeldelser)
Idealo.de: 4 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.7 (49 Anmeldelser)

Køb hos Kitchenone.dk

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk – Læs mere.

Written by
Nicolaj B. Müllertz
Join the discussion

TopGuiden

Mest læste guides:

Elektronik: Tv, Lyd, Hifi, Foto, Computer, Software, Gaming.
» Bedste Smartphone
» Bedste Smart Tv
» Bedste Tablet
» Bedste Router
» Bedste Bluetooth højtaler

Hus & Have: Køkkenudstyr, Hvidevarer, Belysning, Møbler, Haveudstyr.
» Bedste Espressomaskine
» Bedste Støvsuger
» Bedste Vaskemaskine
» Bedste Saftpresser
» Bedste Gaskomfur

Mor & Barn: Legetøj, Til bilen, Sikkerhed, Børneværelse, Børnetøj.
» Bedste Klapvogn
» Bedste Flaskevarmer
» Bedste Gummistøvler
» Bedste Højstol
» Bedste Flyverdragt