Topguiden.dk » Personlig Pleje » Mand » Guide til at finde den bedste Skægtrimmer [2019]

Guide til at finde den bedste Skægtrimmer [2019]

Leder du efter en skægtrimmer, så er du kommet til det helt rette sted, her har vi lavet den ultimative guidet og fundet frem til hvilken skægtrimmer, der et bedst i test her og nu.

  • bedst i test: REMINGTON MB4110

4.6REMINGTON MB4110

Pris: 314,30 kr.
Forhandler: Made4men.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: 39 kroner

I en tid hvor den moderne mand gerne må have skæg og se godt ud er det også vigtigt at have det rigtige værktøj så man kan opnå det ønskede look.

“Var lidt skeptisk pga prisen , men den performer over alt forventning. Den bedste barbermaskine jeg har haft til dato og bedre end dyre modeller jeg tidligere har brugt“

Lars – Made4men.dk

I det hele taget er der mange gode grunde til at anskaffe sig en god skægtrimmer. For det første kan kvinderne godt li at der er lidt skægstubbe og for det andet så går det bare hurtigere og nemmere.

Denne trimmer fra Remington lever på alle måder op til hvad man kan forvente af en god skægtrimmer. Den er robust og klipper hårene perfekt uden at være til gene eller irritation for huden.

Der medfølger flere forskellige afstandskamme, som gør det muligt for dig at trimme skægget i lige præcis den længde du ønsker.

Hvis du eksempelvis ofte er på farten og ikke lige har en stikkontakt ved hånden, så kan du oplade den ved hjælp af et usb stik. Det er især velegnet til ham der rejser meget.

Der medfølger en lille opbevaringstaske, usb stik og så får du 3 års garanti. Der er ikke noget tvivl om at du får rigtig meget skægtrimmer til en rigtig billig pris her.

Made4men.dk: 4.9 (19 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.4 (85 Anmeldelser)
Shavers.co.uk: 4.7 (538 Anmeldelser)
Pricespy.co.uk: 2.2 (5 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.6 (648 Anmeldelser)

Køb hos Made4men.dk

4.4Philips BT5200/16

Pris: 379 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Philips BT5200/16, er en vaskbar skægtrimmer, det vil sige efter brug, kan du vaske den under lidt vand og så er den klar til brug igen.

“En god trimmer til prisen. Batteriet holder i lang tid.“

Michael – Wupti.com

Den lades op med ledning og på et fuldt batteri kan den bruges i en time uden ledning.

Skægtrimmeren har et flot og enkelt design, farven er sort og den ligger samtidig godt i hånden.

Den er udstyret med metalskær, som gør det nemt at forme og designe skægget lige som du ønsker det. En anden god ting ved denne trimmer er at den ikke behøver olie.

Ikke nok med det så har den en hårløftekam, som går ind og løfter hårene, så du er sikker på at alle hår bliver i den samme længde, det giver et flot og ensartet resultat hver gang.

Med i dette køb får du 2 års garanti. Den kan samtidig bruges af alle slags netspændinger, så du kan snildt tage den med ud på din rejse.

Reviewmeta.com: 4.4 (140 Anmeldelser)
Wupti.com: 4.5 (5 Anmeldelser)
Mediamarkt.de: 4.5 (46 Anmeldelser)
Darty.com: 4.3 (30 Anmeldelser)
Elcorteingles.es: 4.2 (13 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (234 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

4.1BABYLISS E835E

Pris: 400 kr.
Forhandler: Nicehair.dk →
Leveringstid: 1-2 Hverdage
Fragt: Gratis

Babyliss har lavet denne multitrimmer som du kan bruge både til kroppen, håret på hovedet og skægget. Den har altså flere funktioner og er dermed en rigtig god investering, da du ikke behøves at have flere forskellige trimmere.

“Super god trimmer den bedste jeg har haft og til en rigtig fornuftig pris“

Martin – Made4men.dk

En af de rigtig gode ting ved denne skægtrimmer er at den kan tages med ind i badet. Så hvis du er typen som godt kan li at fjerne kropsbehåring i badet, så kan du tage trimmeren med ind.

Det gør det samtidig meget nemmere at rengøre den, da du efter brug blot kommer den under lidt vand og så er den klar til næste gang. Det sparer dig både tid og en masse frustrationer over at skulle sidde med en lille kost og vedligeholde hver gang.

Der medfølger 5 forskellige afstandskamme, det vil sige at du har rigeligt med muligheder for at trimme skægget eller håret i den længde du ønsker.

Den får en samlet vurdering på 4.2 ud af 5 stjerner. Det vidner om at du får rigtig meget kvalitet til en rigtig skarp pris. Vil du vide mere om denne skægtrimmer, så klik dig ind på linket og læs mere.

Made4men.dk: 5 (1 Anmeldelser)
Skousen.dk: 5 (4 Anmeldelser)
Bilka.dk: 1 (1 Anmeldelser)
Amazon.de: 4.1 (21 Anmeldelser)
Amazon.it: 3.9 (38 Anmeldelser)
Samlet score: 4.1 (65 Anmeldelser)

Køb hos Nicehair.dk

3.9BABYLISS E781E SKÆGTRIMMER

Pris: 349 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 2 Hverdage
Fragt: 39 kroner

Denne skægtrimmer fra Babyliss har hovedet formet som et w, det giver den to skarpe sider at klippe håret med.

“This beard trimmer is easy to use and functional.“

Kundeanmeldelse – Darty.com

Med 32 klipplængder og en kraftfuld AC motor, får du utrolig meget kvalitet for dine penge.

De 36 klippelængder variere fra 3-32 mm. Du kan dermed forme og trimme dit skæg ned til mindste detalje og gøre det meget mere unikt.

På en fuld opladning kan Babyliss E781E give små 30 minutters trimning. Hvis det tager dig i gennemsnit 3 minutter per trimning, så har du små 10 gange du kan bruge maskinen på en opladning

Denne skægtrimmer kan bruges på til håret og til håret, du kan dermed også trimme håret og style det lige som du vil.

En af de smarte ting ved Babyliss E781E, er at bladene er selvsmørende, du skal derfor ikke tænke på meget andet end at trimme dit hår eller dit skæg.

Når du erfærdig med at trimme kan du rense den under rindende vand, det gør rengøringen og vedligeholdelsen til en leg, hvor du ikke skal skille den fra hinanden efter brug.

Amazon.fr: 3.7 (22 Anmeldelser)
Amazon.de: 4.1 (5 Anmeldelser)
Darty.com: 4.6 (5 Anmeldelser)
Amazon.es: 3.8 (34 Anmeldelser)
Samlet score: 3.9 (66 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3.8BABYLISS E846E

Pris: 322 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

BaByliss E846E er en fleksibel skægtrimmer, som både giver en god og tæt trimning, er nem at indstille og ligger godt i hånden.

“Lydsvag og brugbar. Ikke fantastisk men fin til prisen.“

Morten – Wupti.com

Hvis du er typen som trimmer kroppen, så kan du tage denne trimmer med ind i badet, i og med at den er vandtæt. Ligeledes kan du rense den under rindende vand.

Maskinen er selvsmørende og det er dermed ikke nødvendigt at du hele tiden skal tænke grundigt over vedligeholdelsen og dets mere.

Babyliss giver dig en 3 års garanti, med i købet på denne maskine, så du er dermed sikret en skægtrimmer som holder i mange år frem.

Den kommer med29 klippelængder fra 0,5 mm – 15 mm. Det vil sige at du nemt kan indstille den til lige den længde du ønsker og få det look du har er ude efter.

Wupti.com: 3 (1 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.5 (2 Anmeldelser)
Amazon.de: 2.9 (23 Anmeldelser)
Ceneo.pl: 4.1 (12 Anmeldelser)
Bol.com: 4.2 (46 Anmeldelser)
Samlet score: 3.8 (84 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3.7WAHL 9918-1416

Pris: 244 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Wahl 9918-1416, er en skægtrimmer med et soft touch greb og ergonomisk design, det gør den behagelig og let at bruge, da den ligger godt i hånden.

“Does a great job and for the price I’m very happy“

B.M. – Amazon.co.uk

Wahl 9918-1416, er ligeledes vaskbar trimmer, det vil sige at når du er færdig med at bruge den, så kan du komme den under vand og så er den ren og klar til at blive brugt igen.

Den er samtidig opladelig og kan virke Ledningsfrit i 60 min. Det tager ligeledes omkring 60 minuitter at lade den helt op.

Den er udstyret med selvslibende skær lavet i karbon, du er dermed garanteret høj kvalitet og noget som holder i mange år frem.

Med en klippebredde på 30 mm og klippelængder fra 0,7 – 12 mm, kan du nemt forme og skabe lige netop det look som du ønsker.

Med i købet følger en opbevaringstaske, det er særlig smart hvis du skal på en lille weekendtur eller ud at rejse, så ved du at din skægtrimmer altid er i den lille taske.

Wupti.com: 5 (1 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.5 (8 Anmeldelser)
Alzashop.com: 4.5 (2 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.4 (24 Anmeldelser)
amazon.fr: 3.7 (28 Anmeldelser)
Samlet score: 3.7 (63 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3.6BRAUN BT5050

Pris: 400 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Med Braun BT5050 får du en skægtrimmer som giver præcise konturer hver eneste gang og som er nem at indstille til den rette længde med mere.

“Har brugt den et par gange, og er godt tilfreds. Tæt ensartet klipning. Mangler lige lidt kræfter for at få den sidste stjerne.“

Borre76 – Skousen.dk

Bladene er utroligt skarpe og du kan være sikker på en lang levetid, da der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Den kommer med 25 længdeindstillinger og er nem at indstille, så du kan få den rette længde på dit skæg.

Braun BT5050, er bygget med et dobbeltbatteri, det giver den en effektiv arbejdstid på 50 minutter uden ledning.

Hvad enten du vil have skægstubbe, eller lidt længere skæg, så er det her en skægtrimmer, som gør det nemt for dig at få den rette længde og look.

Skægtrimmeren er fuldt vaskbar, det vil sige at når du er færdig med at bruge den, så vasker du den blot ren under lidt vand og så er den igen klar til brug, næste morgen.

Skousen.dk: 4 (1 Anmeldelser)
Amazon.de: 3 (156 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 3.6 (216 Anmeldelser)
Amazon.com: 3.6 (232 Anmeldelser)
Braun.de: 4.7 (59 Anmeldelser)
Samlet score: 3.6 (664 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3.3PHILIPS BT7201/15

Pris: 514 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 5-6 Hverdage
Fragt: Gratis

Kender du det at man står op om morgenen og skal hurtigt ud af døren, skægget skal lige trimmes, men det sviner altid og man ender med at bruge mere tid på at fjerne hår end på at trimme.

“Gav min svoger denne i gave. Han er super glad for den. Og der er ikke hår i håndvasken bagefter“

Mette – Matas.dk

Philips BT7201/15, er udstyret med et vakumsystem som opfanger afklippede hår og du undgår dermed svineriet med hår over hele badeværelset.

Den har selvslibende skær og er der med helt vedligeholdelsesfri og dermed behøves du ikke at oliere den i tide og utide.

Ved at dreje på zoomhjulet, kan du let vælge den rette længde, der skal trimmes i.

Den har 20 forskellige længdeindstillinger der alle variere fra 0,5 til 10 mm. Når du har valgt din længde låser den automatisk indstillingen, så du får den samme længde.

Når trimmeren er ladet helt op, kan du bruge den i små 60 minutter uden ledning, det tager ligeledes omkring 60 minutter at lade den fuldt op.

Amazon.de: 2.8 (306 Anmeldelser)
Elgiganten.dk: 3.1 (72 Anmeldelser)
Matas.dk: 4.5 (2 Anmeldelser)
Amazon.ca: 3.8 (249 Anmeldelser)
Punkt1.dk: 4 (6 Anmeldelser)
Samlet score: 3.3 (635 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3.2WAHL 9855-1216

Pris: 258 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 1 Hverdag
Fragt: Gratis

Her får du en sand multi-trimmer, som kan klare alle slags opgaver. Den er designet af Wahl, som er kendte for at alve kvalitet og som sælger deres produkter i hele verden.

“Virker til det den er skabt til“

Anonym – Wupti.com

På en fuld opladning har den en driftstid på små 60 minutter, du kan derfor nøjes med at oplade den når den er ved at løbe tør for batteri og så er der igen mulighed for at bruge den uden ledning.

Som nævnt, så er Wahl, kendt for at gå det ekstra skridt i forhold til kvalitet og det ses tydeligt i og med at denne trimmer er udstyret med selvslibende karbon skær

Den kommer med en klippebredde på 30 mm og har klippelængder på 0,7 – 16 mm. Der er dermed rig mulighed for at forme og tilpasse skægget efter dine egne ønsker

En af fordelene ved denne skægtrimmer er at man kan udskifte hovedet og dermed bliver den til en næse/ørehårstrimmer, du har dermed det hele du behøver i en maskine.

Sidst med ikke mindst, så medfølger der en stander, hvor du kan have det hele samlet og hvorfor skægtrimmeren oplades.

Wupti.com: 4 (1 Anmeldelser)
Amazon.com: 2.9 (217 Anmeldelser)
Walgreens.com: 4.5 (46 Anmeldelser)
Amazon.de: 2.6 (9 Anmeldelser)
Alza.de: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 3.2 (274 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

3PHILIPS BT7220/15

Pris: 707 kr.
Forhandler: Wupti.com →
Leveringstid: 2-3 Hverdage
Fragt: Gratis

Philips BT7220/15, kommer med et kraftfuldt Li-Ion Batteri og når den er ladt fuldt op, giver den en effektiv tid, på 80 minutter.

“Bedste skægtrimmer jeg har haft. Virkelig smart at den opsamler skægstubbene i en beholder. Kan klart anbefales!“

Thomas – Wupti.com

Med denne trimmer i hånden kan du være sikker på at få et flot og ensartet resultat hver gang, takket være den integrerede kam.

Den kommer med dobbeltslebne metalskær, hvilket giver en skarp, præcis og hurtig trimning, hver eneste gang.

En af de store fordelle ved Philips BT7220/15, er det indbygge vakumsystem, mens du trimmer opfanger den alle hår og du skal dermed ikke bruge tid på rengøring efterfølgende.

Philips BT7220/15 har 20 længdeindstillinger og når du har valgt din længde, låser den automatisk, så du er sikker på at få en fast længde i hele skægget eller håret.

Du får her en kraftfuld og pålidelig skægtrimmer, som er nem at bruge, nemt at vedligeholde og som ikke sviner, hvad mere kan man ønske sig.

Amazon.de: 2.8 (304 Anmeldelser)
Whiteaway.com: 4.5 (15 Anmeldelser)
Wupti.com: 4 (6 Anmeldelser)
Shavershop.com.au: 2.6 (12 Anmeldelser)
Idealo.de: 4.7 (21 Anmeldelser)
Samlet score: 3.0 (358 Anmeldelser)

Køb hos Wupti.com

Nicolaj B. Müllertz

Mit navn er Nicolaj, jeg er skribent og indehaver af Topguiden.dk - Hvis du har en kommentar eller vil give ris/ros, så er du mere end velkommen til at fange mig på min mail: Nicolaj@topguiden.dk.

Tilføj kommentar

Mest læste guides:

Elektronik: Tv, Lyd, Hifi, Foto, Computer, Software, Gaming.
» Bedste Smartphone
» Bedste Smart Tv
» Bedste Tablet
» Bedste Router
» Bedste Bluetooth højtaler

Hus & Have: Køkkenudstyr, Hvidevarer, Belysning, Møbler, Haveudstyr.
» Bedste Espressomaskine
» Bedste Støvsuger
» Bedste Vaskemaskine
» Bedste Saftpresser
» Bedste Gaskomfur

Mor & Barn: Legetøj, Til bilen, Sikkerhed, Børneværelse, Børnetøj.
» Bedste Klapvogn
» Bedste Flaskevarmer
» Bedste Gummistøvler
» Bedste Højstol
» Bedste Flyverdragt