Guide til at finde de bedste Vandrestøvler [2020]

Er du på udkig efter et par nye vandrestøvler, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har samæet test og anmeldelser fra landets mest solgte vandrestøvler og lavet denne guide som let og enkelt viser dig hvor du får mest for dine penge.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk. Artiklen kan dermed anses som sponsoreret indhold – Læs mere.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]5.0[/mks_dropcap]

Lowa Innox GTX Mid TF Coyote

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Excellent construction, and comfortable right out of the box. These are my favorite boots for work, hiking and training. I have never been disappointed by Lowas.“

Jeffrey Paoletti – Amazon.com[/mks_pullquote]

Innox GTX Mid TF-støvlen fra Lowa er en populær støvle, med en særlig forstærket hæl og forspids, samtidig med at støvlen er let at bærer under diverse typer vandringer. Dette er også en af årsagerne, til at støvlen anvendes af militære enheder verden rundt. 

Med Lowa Innox GTX Mid TF får du en støvle med Gore-Tex membran, der bl.a. medvirker til at give støvlen et vandtæt design, der forhindrer vand og andre væsker i at trække ind i selve støvlen. På undersiden finder du et sæt slidstærke såler, med et hertil fast greb til jorden, samtidig med at du vil opleve en høj komfort, ved brug af Lowa Innox GTX Mid TF-støvlerne. 

Som prikken over i’et, kan støvlerne maskinvaskes ved 30 grader, hvilket alt i alt gør denne støvle yderst velegnet, til at bruge til bl.a. vandring, trekking, samt færden i forskellige terræner.

KildeBedømmelse
Amazon.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Cop-shop.de5 out of 5 stars 5.0 (3)
Tacwrk.com5 out of 5 stars 5.0 (11)
Varuste.net5 out of 5 stars 5.0 (6)
Ebay.de5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:5 out of 5 stars 5.0 (24)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.7[/mks_dropcap]

Helly Hansen The Forester

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Vandtæt, Robust, Forarbejdning, Bekvemt, Let.“

Christina – Bergfreunde.dk[/mks_pullquote]

The Forester er en yderst lækker og funktionel herrestøvle, der med sin fremstilling i et lækkert blødt skind, må siges at være en yderst kvalitetsbevidst støvle. 

Med denne støvle, kan du forvente et vandtæt skind-design, der forhindrer vand, mudder og andre væsker i at trænge ind i selve støvlen. Du kan således trygt befærde dig på våde terræner, med denne vandtætte The Forester-støvle, uden nogen bekymringer.  

Udover sit indbydende design, kan du forvente en komfortabel støvle, der med sin EVA-mellemsål tilmed gør The Forester til en yderst støddæmpende støvle.

På undersiden af støvlen finder du den populære skridsikre Helly-Grip slidsål, hvilket alt i alt gør The Forester støvlen fra Helly Hansen, til et yderst godt valg, hvad enten du er på udkig efter en komfortabel hverdagsstøvle, eller er på udkig efter den helt rigtige vandrestøvle til dit næste vandreeventyr.

KildeBedømmelse
Addnature.co.uk4.7 out of 5 stars 4.7 (294)
Bergfreunde.dk5 out of 5 stars 5.0 (1)
Hellyhansen.com4.7 out of 5 stars 4.7 (111)
Deporvillage.net4.5 out of 5 stars 4.5 (2)
Trekkinn.com5 out of 5 stars 5.0 (23)
Samlet:4.7 out of 5 stars 4.7 (431)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.7[/mks_dropcap]

Hanwag – Tatra Wide

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Got these for my husband. They appear to be durable, waterproof, comfortable, and ready for many adventures.“

Ekspertanmeldelse – Sierratradingpost.com[/mks_pullquote]

Tatra Wide-støvlen fra Hangwag, er en yderst komfortabel og robust støvle, der med sin utrolig gode materialekvalitet, er skabt til utallige former for vandringer, hvad end der er tale om stivandring, vandring i høje og ujævne terræner, eller noget helt fjerde. 

Med Tatra Wide fra Hanwag, får du en støvle med Gore-Tex membran, der bl.a. medvirker til at give en god åndbarhed for foden, når støvlen bæres. Herudover kan du forvente en støvle med et stilrent design, der er konstrueret med omtanke for blodcirkulationen, der således medvirker til en yderst behagelig komfort. 

Ved Tatra Wide-støvlen er det endvidere nemt at skifte til nye såler, ligesom at der kroge til fastspænding af snørebånd, der giver mulighed for en mere præcis og hurtig binding. Selve støvlen er lavet af slidstærke materialer, med en høj og beskyttende gummikant, der bl.a. medvirker til at støtte foden og dermed giver en yderst stabil komfort.

KildeBedømmelse
Amazon.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Bike24.com4 out of 5 stars 4.0 (1)
Sierratradingpost.com4.9 out of 5 stars 4.9 (19)
Pricespy.co.uk3 out of 5 stars 3.0 (2)
Amazon.co.uk4.8 out of 5 stars 4.8 (4)
Samlet:4.7 out of 5 stars 4.7 (29)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Hanwag – Special forces gore-tex

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Extremely comfortable. Zero break in time. Fast shipping. I usually wear Lows boots and these are just as comfortable if not better“

Prime Eric – amazon.com[/mks_pullquote]

Hangwag Special Forces Gore-Tex er en robust støvle i høj kvalitet, der er særdeles velkendt hos bl.a. politienheder og soldater i militære enheder. 

Selve konstruktionen af Hangwag’s Special Forces Gore-Tex støvlen, er baseret med omtanke på at skabe tilstrækkelig og tilpas behagelig komfort, samt med plads til blodcirkulationen. Støvlen er således af et særdeles kraftigt heavy-duty design, med slidstærke materialer og indersåle, som der tilpasser sig din fods facon, for den mest optimale pasform. 

Med Hangwag’s Special Forces Gore-Tex, får du en støvle med Gore-Tex membran, der bl.a. medvirker til at give støvlen et vandtæt design, som der forhindrer vand og andre væsker i at trække ind i selve støvlen, samtidig med at du er sikret en god åndbarhed.

Herudover kan du forvente en støvle med en professionel Vibram-sål i dyb profil, der ikke blot er stødadsorberende, men samtidig også medvirker til at give et fast greb, i alverdens forskellige terræner.

KildeBedømmelse
Asmc.com5 out of 5 stars 5.0 (35)
Amazon.com5 out of 5 stars 5.0 (9)
Amazon.co.uk5 out of 5 stars 5.0 (3)
Runrepeat.com4.6 out of 5 stars 4.6 (264)
Amazon.de3.1 out of 5 stars 3.1 (10)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (321)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

ECCO – Track 25

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I am a fan of ECCO shoes and boots. This one is perfect.“

S. Morgan – Amazon.com[/mks_pullquote]

ECCO Track 25 er en yderst lækker og kvalitetsbevidst ankelstøvle, der med sit high-performance design er et oplagt valg, til hvad enten der er tale om vandring i byen, på sten- eller skovbund. 

Selve designet er en opgradering, fra den klassiske ECCO Track-model. En af de helt store forskelle fra den klassiske model og til Track 25, er bl.a. Track 25’s endnu mere komfortabel udførelse. 

Med ECCO Track 25 får du således en støvle med en vandafvisende overdel, ved hjælp af den populære ECCO HydroMax-behandling og -teknologi.

Selve støvlen er hertil designet med anatomiske læster, og en bagdel bagpå, der beskyttet mod ridser. Hertil kommer de udtagelige indlægssåle, der giver mulighed for at skabe ekstra vidde i støvlen. 

Samtidig med sin FluidForm sprøjtestøbte-sål, som der er at finde på støvlens undersiden, er ECCO Track 25 alt i alt et aldeles godt valg, der passer til mere eller mindre alle forhold.

KildeBedømmelse
Zappos.com5 out of 5 stars 5.0 (19)
Amazon.com4.7 out of 5 stars 4.7 (29)
Nordstrom.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Shoes.com4.3 out of 5 stars 4.3 (49)
Roadrunnersports.com4.7 out of 5 stars 4.7 (53)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (152)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Teva Mens Arrowood Riva Mid WP

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Solid boot. Super comfortable and seems to be made really well.“

Kundeanmeldelse – Zappos.com[/mks_pullquote]

Mens Arrowood Riva Mid WP-støvlen fra Teva, er en yderst lækker støvle, der både egner sig godt til mindre hverdags vandrerturer, men samtidig også til længere vandringer. 

Selve støvlen er designet i et vandtæt læder materiale, der bl.a. bidrager til at forhindre vand, smuds og andre væsker i at trænge ind i selve støvlen. 

Denne skønne Mens Arrowood Riva Mid WP-støvle har tilmed en EVA-mellemsål, der bidrager til en ekstra stødabsorbering, samtidig med at der er integreret en gummi tåbeskytter i enden af støvlen, der bl.a. medvirker til at undgå smertefulde stød, imod de udsatte tåspidser under vandringen. På indersiden kan man ligeledes finde den populære og komfortable indersål i PU. 

Med Mens Arrowood Riva Mid WP-støvlen fra Teva, får du således en yderst komfortabel støvle, der ikke mindst skinner af komfort, men samtidig også er af et lækkert design. Med dens mange anvendelsesmuligheder, er denne støvle uden tvivl aldeles værd at have med i sine overvejelser.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.4 out of 5 stars 4.4 (65)
Shoes.com4.5 out of 5 stars 4.5 (15)
zappos.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Trekkinn.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Campz.de4.8 out of 5 stars 4.8 (62)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (146)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Salomon Mudstone Mid 2 GTX

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Yes! You have found the right shoe! I love this shoe – wore it non-stop on a 5 day hike on the Inca Trail in Peru up mountains and thousands of steps.“

CK – Amazon.com[/mks_pullquote]

Mudstone Mid 2 GTX-støvlen fra det populære franske brand Salomon, er en yderst velegnet model, når det kommer til vandrestøvler for kvinder. Med sin skønne kombination af syntetiske- og tekstile materialer i overdelen, får du uden tvivl en støvle i et yderst lækkert design.

Med Mudstone Mid 2 GTX-støvlen, kan du tilmed forvente en støvle med den eftertragtede Gore-Tex membran, der er placeret i støvlens overdel. Denne membran medvirker til at give støvlen en vandtæt overdel, der forhindrer vand og andre væsker i at trække ind i selve støvlen. Hertil er selve ydersålen konstrueret i hårdt gummi med Contra-grip mønster, der medvirker til et fast greb på terrænet. 

Indvendigt i støvlen, vil du kunne finde den yderst komfortable og åndbare indersåle fra OrthoLite, samtidig med at selve mellemsålen er lavet af EV-skum, som der endvidere har en støddæmpende effekt. Med sit høje skaft, er du tilmed sikret den mest optimale komfort under vandringen.

KildeBedømmelse
Campz.de3.8 out of 5 stars 3.8 (4)
Runrepeat.com4.6 out of 5 stars 4.6 (1676)
Flipkart.com4.5 out of 5 stars 4.5 (1)
Amazon.com4.5 out of 5 stars 4.5 (877)
Addnature.co.uk4.7 out of 5 stars 4.7 (294)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (2852)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.5[/mks_dropcap]

Lowa Zephyr GTX Mid TF Coyote

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Amazing. Pure greatness for your feet.“

Nick76 – Rei.com[/mks_pullquote]

Med sine mange anvendelsesmuligheder, er Zephyr GTX Mid TF Coyote-støvlen fra Lowa, på mange måder en yderst velegnet støvle. Hvad end du er på udkig efter en støvle til hverdagsbrug, eller en støvle til hyggelige vandrerturer, vil Zephyr GTX Mid TF Coyote-støvlen let kunne klare begge dele.

Selve støvlen tilbyder en lækker kombination af høj komfort og god støtte, hvilke er uundværlige kriterier, hvis man har mange kilometer foran sig at skulle vandre. Herudover er Zephyr GTX Mid TF Coyote-støvlen designet med en Gore-Tex membran, der hertil bidrager til at gøre støvlen vandtæt. 

På oversiden af støvlen, vil du finde et lækkert design, hvor materialet bl.a. har en skiftende overgang fra læder til Cordura. Dette materialevalg er naturligvis ikke helt tilfældigt valgt ud, men derimod besluttet, med henblik på at skabe en vandafvisende og slidstærk støvle, hvori der skal være plads til en høj åndbarhed.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.4 out of 5 stars 4.4 (179)
Rei.com4.8 out of 5 stars 4.8 (6)
Tacticalgear.com5 out of 5 stars 5.0 (39)
Botach.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Amazon.co.uk5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:4.5 out of 5 stars 4.5 (227)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.5[/mks_dropcap]

ECCO – Biom Hike Low

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Boots fit great, feel very comfortable. The sole is a lot more flexible than I was expecting but overall a very very comfortable boot with no breaking in period required.“

J. McPaul – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

Biom Hike-støvlen fra ECCO, er verdens første vandrestøvle med naturligbevægelse. Det vil med andre ord sige, at du får en støvle med ECCO’s Biom Natural Motion-design, der medvirker til en ekstra behagelig støvle, med en yderst let fleksibilitet. Det er hertil værd at benævne de anvendte bløde og smidige materialer, som bl.a. Himalaya Yak læder, der endeligt giver støvlen en Second-Skin pasform. 

Med Biom Hike Low-støvlen får du således et sæt yderst lækre par støvler, der med sine anatomiske indersåle, tilpasser sig din fods facon for den mest optimale pasform. Du kan endvidere forvente en vandafvisende støvle, der ved hjælp af ECCO’s populære HydroMax-behandling forhindrer vand, smuds og andre væsker i at trænge ind i selve støvlen. 

På undersiden af støvlen finder du en ihærdig gummisål, der er skabt til at befærde sig på alverdens terræner, hvorved at Biom Hike Low-støvlen fra ECCO er godt valg, uanset om formålet er løb, vandring eller noget helt tredje.

KildeBedømmelse
Rei.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Amazon.co.uk4.2 out of 5 stars 4.2 (5)
trailspace.com4 out of 5 stars 4.0 (1)
Bustedwallet.com4.7 out of 5 stars 4.7 (1)
Amazon.de5 out of 5 stars 5.0 (3)
Samlet:4.5 out of 5 stars 4.5 (11)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

Columbia Cascade Pass Waterproof

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“The boots are fantastic! Very comfortable and has a nice cushion soles.“

PamelaK – Columbia.com[/mks_pullquote]

Med Cascade Pass Waterproof-støvlen fra Columbia, får du en yderst komfortabel men samtidig også let vandrestøvle. Selve designet er konstrueret, med omtanke for en god støtte samt pasform, når støvlen bæreres, men samtidig også med omhu og -tanke, for at støvlen skal kunne anvendes både til hverdagsbrug og til længere vandringer. 

Du kan tilmed forvente en støvle, med en fin Omnitech-membran, der bl.a. bidrager til at skabe åndbarhed for foden, når støvlen bæres. Herudover er Cascade Pass Waterproof-støvlen designet med en ydre sål, der er af typen: ”Omni-Grip”, hvilket medvirker til et skridsikkert og fast greb, på de fleste former for terræner. 

Selve støvlens overdel er designet i lækre materialer, som bl.a. mesh og ruskind, der medvirker til at give støvlen et indbydende udseende. 

At støvlen tilmed har fået integreret en Techlite-mellemsål, med et formål om at opnå optimal komfort og stødabsorbering, er blot prikken over i’et, for den lækre støvle.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.3 out of 5 stars 4.3 (26)
Columbia.com5 out of 5 stars 5.0 (4)
Backcountry.com4 out of 5 stars 4.0 (1)
Zappos.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Trekkinn.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:4.4 out of 5 stars 4.4 (34)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

Scarpa Mens Kailash Plus Gtx

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“It has a good amount of stability in the ankle without being too stiff. The sole inspires confidence in uneven and rocky terrain.“

Anmeldelse – Zappos.com[/mks_pullquote]

Med Mens Kailash Plus Gtx-støvlen fra Scarpa, får du en meget støttende vandrestøvle, i et indbydende og robust nubucklæder design. Den populære åndbare og ikke mindst vandafvisende Gore-Tex membran, er hertil en naturlig selvfølge ved denne støvle.

Selve støvlen føles forholdsvis let at have på, til trods for støvlens ellers mere robuste, stive og støttende facon. Denne robuste facon, medvirker her til at skabe den mest optimale støtte til foden, under forskellige typer af vandringer. Der vil således være fri mulighed for at benytte Mens Kailash Plus Gtx-støvlen hele året rundt, i alle former for friluftsliv. 

Der er endvidere integreret en PU-mellemsål, med henblik på at skabe en yderst god balance, imellem selve støvlens komfort og støtte. En Vibram-gummiydersål samt en TPU-forstærkede tå-kappe, er ligeledes blot et par af de mange egenskaber, som der særligt er værd at benævne ved Mens Kailash Plus Gtx-støvlen fra Scarpa.

KildeBedømmelse
Zappos.com4 out of 5 stars 4.0 (5)
Backpacker.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Mec.ca5 out of 5 stars 5.0 (3)
Rei.com4.2 out of 5 stars 4.2 (2)
Sierratradingpost.com4.2 out of 5 stars 4.2 (19)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (30)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

BATES – Ultra Lites 8″ Tactical Sport

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Just bought a second pair of these boot today. My previous pair (that I am currently wearing as I write this) have lasted me for a little over 3 years.“

S. Stadler – Amazon.com[/mks_pullquote]

Ultra Lites 8’’ Tactical Sport-støvlen fra Bates, er en skøn og smidig lav-vægts støvle, med en yderst høj komfort. Selve designet er i et mørkebrunt læder samt ballistisk nylon, hvortil at støvlen opfylder det danske forsvars pågældende krav i.fh.t. uniformsbestemmelser. Det er således uden tvivl en optimal og lækker støvle at have for øje, hvis man befinder sig meget i felten. 

Selve Ultra Lites 8’’ Tactical Sport-støvlen har en aldeles god åndbarhed for selve foden, bl.a. ved hjælp af dens åndbare foring. Hertil kan du forvente en støvle, der har den populære EVA-mellemsål, samt en god skridsikker ydersål.

Selve støvlen er ikke vandtæt, men har derimod en tørringstid på næsten ingen tid. Designet er endvidere fremstillet af slidstærke materialer, med et hertil tilhørende fokus, på at skabe en høj komfort i en lav-vægts støvle.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.4 out of 5 stars 4.4 (975)
Lapolicegear.com4.1 out of 5 stars 4.1 (7)
Galls.com4.1 out of 5 stars 4.1 (240)
Zappos.com4 out of 5 stars 4.0 (31)
Workingperson.com4.4 out of 5 stars 4.4 (17)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (1270)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

THE NORTH FACE Hedgehog Hike II Mid Gtx

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I have taken these on a few hikes, and worn in cold weather. Overall I am happy. Great price, great traction, warm. These do take 10-15 miles to break in, but once they are, super comfy. Very good support, high quality lightweight waterproof boots.“

Evan Donald – Amazon.com[/mks_pullquote]

Med Hedgehog Hike II Mid Gtx-støvlen fra The North Face, får du det bedste fra to verdener, kombineret i den samme støvle, forstået på den måde, at du får det bedste fra hhv. en kraftig- og en let vandrerstøvle. 

Selve støvlen er i et imprægneret læder design, der med sit mellemhøje skaft, skaber en komfortabel og støttende støvle, der ikke mindst føles let at bære. Med den populære vandtætte og åndbare Gore-Tex membran, kan du tilmed slippe alle bekymringerne, om at få våde og kolde fødder under vandringen. 

På undersiden af den lækre Hedgehog Hike II Mid Gtx-støvle, vil du finde en skridsikker Vibram XS Trek ydersål, der bidrager til en god støtte omkring foden, samt hjælper med til at skabe et fast greb i alverdens terræner. Selve overdelen er hertil designet i oliebehandlet læder, for at skabe en god slidstyrke.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.8 out of 5 stars 4.8 (6)
Zappos.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Moosejaw.com4.7 out of 5 stars 4.7 (6)
Rei.com4.7 out of 5 stars 4.7 (32)
Workingperson.com4 out of 5 stars 4.0 (57)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (103)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

Salomon – Speed Assault Forces

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I really like the Speed Assault shoe/boots so much I bought a second pair.“

Eric – Tacticalgear.com[/mks_pullquote]

Speed Assault Forces-støvlen fra Salomon, er en lækker og robust-, men samtidig også let-vægtig støvle, som der særligt egner sig godt til de varmere miljøer, men også fungere mere end optimalt i regnfulde områder.

Selve støvlen føles meget let at bære, hvorved man ikke vil blive tynget af en tung vandrestøvle på sin vandretur. Samtidig er Speed Assault Forces-støvlen stødabsorberende, hertil med et særligt fokus på at støtte anklerne, bl.a. ved hjælp af sin EVA-mellemsål. 

Designet på Speed Assault Forces-støvlen, er af en minimalistisk og robust karakter, der hertil er tætsiddende omkring foden.  Med sin vandresistent samt mudderafvisende Mesh-imprægnering, kan du tilmed slippe enhver bekymring, om at få våde og kolde fødder, på en ellers så nydelige vandretur i det fri.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.2 out of 5 stars 4.2 (80)
Opticsplanet.com4 out of 5 stars 4.0 (2)
Lapolicegear.com4.3 out of 5 stars 4.3 (8)
Tacticalgear.com4.5 out of 5 stars 4.5 (28)
Legear.com.au5 out of 5 stars 5.0 (2)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (120)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.2[/mks_dropcap]

The North Face – Storm Strike 2

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“What I have come to expect from Northface. Good value for the price. The boots are warm, comfortable and good for outdoor activities in the snow.“

Anonym – Zappos.com[/mks_pullquote]

Med Storm Strike 2-støvlen fra The North Face, får du en lækker vandtæt støvle, der er designet i syntetisk læder med hertil polstret Meshkrave, for en yderst god komfort. Denne støvle er således en oplagt mulighed, uanset hvordan vejrudsigterne forholder sig.

På selve støvlens ydersål, kan du forvente en temperaturfølsom ydersål, med et hertil udførligt mønster, der medvirker til at give et optimalt greb, på selv glatte terræner.

Ligeledes kan du forvente en vandtæt støvle, der ved hjælp af sin HydroSeal membran, medvirker til at forhindre vand, mudder og andre væsker fra at trække ind i selve støvlen. 

Storm Strike 2-støvlen har tilmed en skøn EVA fodseng, samt en midtersål med nylonsvang. Selve sålen er med hælstabilitetsteknologi, hvortil at ydersålen er designet med det slipstærke TNF Winter Grip. Med Storm Strike 2-støvlen fra The North Face, får du således en yderst komfortabel støvle, der egner sig godt til både kortere og længere vandrerture.

KildeBedømmelse
zappos.com4 out of 5 stars 4.0 (3)
Trekkinn.com5 out of 5 stars 5.0 (6)
Amazon.co.uk3.9 out of 5 stars 3.9 (49)
Snowinn.com5 out of 5 stars 5.0 (13)
Cotswoldoutdoor.com4.5 out of 5 stars 4.5 (6)
Samlet:4.2 out of 5 stars 4.2 (77)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.1[/mks_dropcap]

Hanwag Lhasa II

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Fit and finish is fantastic as is the comfort. Live the fact that the insides are lined in supple leather, which allows for great breath ability.“

Jose L. – Campsaver.com[/mks_pullquote]

Med den populære Lhasa II-støvle fra Hanwag, kan du forvente en forbedret støvle, som der ikke blot er lettere at spænde, men samtidig også med en pløs, der er designet til ikke at falde ned i løbet af sin vandretur. 

Den nye indlægssål, som der tilpasser sig selve fodens facon, er ligeledes en forbedring, der er værd at benævne, da denne ikke blot medvirker til en yderst høj komfort, men samtidig også er bedre til at transportere sved ud af støvlen, ved hjælp af sit mellemlag af kork.

Selve støvlen er endvidere i et stilrent og robust design, med en høj kvalitet. Der er hertil anvendt slidstærke materialer, samtidig med at der ved konstruktionen, har været nøje overvejelser omkring optimal plads for blodcirkulationen.

At Lhasa II-støvlen tilmed har en stødabsorberende funktion, samtidig med at det er nemt at udskifte selve sålen, gør bestemt kun støvlen endnu mere eftertragtet.

KildeBedømmelse
Amazon.com3.3 out of 5 stars 3.3 (7)
Runrepeat.com4.3 out of 5 stars 4.3 (22)
Moosejaw.com4.5 out of 5 stars 4.5 (4)
Campsaver.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Amazon.de3.8 out of 5 stars 3.8 (5)
Samlet:4.1 out of 5 stars 4.1 (40)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.1[/mks_dropcap]

Scarpa mens r-evo(lution) gtx

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Great for quick movement along trails or rock hopping. A treat for your feet.“

Craig Thomas – amazon.com[/mks_pullquote]

Mens R-Evo(Lution) GTX-støvlen fra Scarpa, er en særdeles vellykket vandrestøvle, der byder på en skøn kombination af bl.a. et udførligt design, godt med støtte for anklerne, samt ikke mindst en lav vægt. Selve støvlens overdel, er designet med ruskind, der ikke mindst bidrager til en god slidstyrke, samtidig med at støvlens spids/snude er ekstra forstærket, med henblik på at tage de værste mulige slag.

Du vil herudover kunne forvente en Vibram gummiydersål, der hjælper med at sætte et godt fodtryk i ujævne og svære terrænområder. Med støvlens Gore-Tex membran, er du ovenikøbet fri for at spekulere på våde fødder, da denne membran bl.a. bidrager med at holde vand, smuds og andre væsker ude af selve støvlen. Membranen medvirker endvidere til en bedre åndbarhed, under brug af støvlerne. 

Mens R-Evo(Lution) GTX-støvlen fra Scarpa er således en yderst vellykket vandrestøvle, der gør sig god til stort set alle vandreturer, dog på nær den helt store vandretur, hvor man har en tung rygsæk slæbende med sig på ryggen.

KildeBedømmelse
Runrepeat.com4.5 out of 5 stars 4.5 (54)
Amazon.com4 out of 5 stars 4.0 (22)
Backcountry.com4.5 out of 5 stars 4.5 (16)
Rei.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Kuiu.com4 out of 5 stars 4.0 (262)
Samlet:4.1 out of 5 stars 4.1 (356)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]3.8[/mks_dropcap]

Salomon XA Pro 3D Mid

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These are the most comfortable trail shoes I have ever owned. I’ve purchased two pair now and love them both.“

Cuffup0501 – Salomon.com[/mks_pullquote]

XA Pro 3D Mid-støvlen fra Salomon, er en yderst ideel vandrestøvle til børn. Selve støvlen er både behagelig og velsiddende når den bæres, samtidig med at den har et helt fantastisk greb til diverse underlag, ved hjælp af dens Contrgrip-sål. 

Med XA Pro 3D Mid-støvlen, kan du forvente en vandtæt støvle, der ved hjælp af sit Climashield, forhindre vand og andre væsker i at trække ind i selve støvlen. Selve støvlens overflade, er hertil i et lækkert design af nylon, der bl.a. medvirker til en god og sund åndbarhed for foden. 

Ved hjælp af den populære EVA-mellemsål, kan du tilmed forvente en stødabsorberende støvle, der hjælper med at skåne foden, ved at den tager det værste af et eventuelt slag.

XA Pro 3D Mid-støvlen fra Salomon er således alt i alt, en yderst fin og brugbar vandrestøvle, der både kan anvendes til hverdagsbrug, men samtidig også gør sig godt som en vandrestøvle, på længere vandringer med familien.

KildeBedømmelse
Rei.com3.2 out of 5 stars 3.2 (42)
Salomon.com4.1 out of 5 stars 4.1 (47)
Amazon.com4.3 out of 5 stars 4.3 (15)
Streichers.com4.4 out of 5 stars 4.4 (2)
Lapolicegear.com4.6 out of 5 stars 4.6 (10)
Samlet:3.8 out of 5 stars 3.8 (116)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]3.7[/mks_dropcap]

UA Valsetz Tactical Boot

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I bought these last December of 17 and wear them roughly 4-5 days a week and just yesterday looked down and noticed I had a big rip in the top part next to laces. Not very happy seeing how they aren’t even a year old.“

Generalslapshot – Underarmour.com[/mks_pullquote]

Valsetz Tactical Boot er en yderst lækker og komfortabel støvle fra Under Armour, og som der særligt er velkendt for sin taktiske tilgang til selve designet. Valsetz Tactical Boot-støvlen er således ikke blot en almindelig vandrestøvle, men derimod en støvle, som der ved hjælp af høje krav og forventninger fra politi- og militære enheder, sikre at du får en støvle i en unik kvalitet. 

Med Valsetz Tactical Boot-støvlen, kan du forvente en komfort der er i top, med inspiration fra den komfort der er at finde i løbesko. Det vil med andre ord sige, at du kan forvente egenskaber som bl.a. Micro G dæmpning og UA ClutchFit-teknologien, som der har til formål at skabe en kraftfuld støtte til selve foden. 

Med sin integrerede DWR-teknologi, er støvlen tilmed vandafvisende, men samtidig uden at forringe fodens muligheder for at ånde. Støvlen har hertil en lav-profil sål, TPU-tåkappe samt Molded Ortholite indvendigt skum, der medvirker til at støvlen former sig efter din fod, og herefter husker denne form.

KildeBedømmelse
Amazon.com3.4 out of 5 stars 3.4 (18)
Tacticalgear.com4 out of 5 stars 4.0 (11)
Legear.com.au4 out of 5 stars 4.0 (1)
Opticsplanet.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Dickssportinggoods.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:3.7 out of 5 stars 3.7 (32)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]3.7[/mks_dropcap]

5.11 – XPRT 2.0 Tactical Desert Urban

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I have had these boots for months and cant wear them for more then a few hour, I even made my brother wear them to make sure it wasn’t just me and he took them off in about 20 min.“

Jared Davidson – Tacticalgear.com[/mks_pullquote]

XPRT 2.0 Tactical Desert Urban-støvlen fra 5.11, er en yderst komfortabel støvle, der med sin elastiske struktur, særligt er velegnet til vandringer i bymæssige områder. 

Selve støvlen er designet og fremstillet af letvægts Ripstop-nylon. Selve anklen-delen er hertil polstret med neopren, der bl.a. medvirker til at minimere risikoen for skader. 

Med XPRT 2.0 Tactical Desert Urban-støvlen, kan du forvente en vandtæt støvle, der ved hjælp af sin eVent-membran samt vandtætte læder materialer, bidrager til at forhindre vand og lignede væsker i at trænge ind i selve støvlen. Samtidig er der ikke blevet gået på kompromis med åndbarheden, hvortil at du stadig er sikret bl.a. luftstrøm og en god pasform til fødderne. 

I forhold til tidligere modeller af XPRT-støvlen, adskiller XPRT 2.0 Tactical Desert Urban-støvlen sig især omkring de anvendte såler, da der i denne model er anvendt en ny type ydersål samt en ny type PU-mellemsål, der sikre støvlens så populære komfort.

Amazon.com: 3.4 (18 Anmeldelser)
Tacticalgear.com: 4.0 (11 Anmeldelser)
Legear.com.au: 4.0 (1 Anmeldelse)
Opticsplanet.com: 5.0 (1 Anmeldelse)
Dickssportinggoods.com: 5.0 (1 Anmeldelse)
Samlet score: 3.7 (32 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Similar Posts