Mangler du unikke ting til dit soveværelse?

MerchShark er en passioneret sælger af merchandise. Vi kender til kunderne og hvad der er in, da vi selv er store fans af samtlige pågældende spil, film og serier hvoraf merchandise til disse er at finde, på vores hjemmeside.  

Vi sælger meget forskelligt tilbehøre og accesories til flere forskellige film, serier og spil. De kan placeres over alt i huset, og især i soveværelset.

Og hvad er merchandise egentligt?

Hvis man nu er fan af en engelsk fodboldklub, vil det være oplagt at tage en fantrøje på, hørende til den pågældende klub. Eller hvis man er kæmpe fan af en bestemt kunstner indenfor musik, kan man ligedeles iføre sig tøj for at udtrykke sin passion eller fan-status af denne.

Merchandise er i sin primære forstand produkter, der bruges til at markedsføre forskellige ting. Det kan være alt lige fra Serier, spil og film – som på vores hjemmeside – til kasketter fra sportsklubber og meget andet. Vi har som sagt specialiseret os indenfor salg af merchandise af spil som Overwatch, serier som Game of Thrones og film som eksempelvis Guadians Of The Galaxy.

Hos MerchShark kan man få merchandise i flere forskellige former. Hvis du er kæmpe fan af Game of Thrones, kan man få en spilledåse som kan afspille dens velkendte intro-melodi. Dette kan f.eks. placeres på sengebordet, så man lige kan spille melodien inden sengetid, eller midt i en episode.

Bamser, figurer, kasketter, gamermuse & måtter, T-shirts, spillerdåser – you name it, vi har mange spændende ting der ville pynte i stuen og på soveværelset mm.

Bamser og spilledåser

Hos MerchShark finder du desuden også et udvalg af bamser fra populære franchises.

En af de populære bamser er med et tema fra en film der har været populær i en længere periode; nemlig Groot fra Guardians Of The Galaxy. Hvis du – som mange andre hele verden over – er fan af denne søde karakter, kan du udtrykke det mere tydeligt med netop denne bamse.
Udover at være utroligt blød, er den desuden også god krammepartner, til når man er alene i sengen. Bamsen er ca. 25 cm høj med bløde former og et dejligt kram. Den kan også købes sammen med Rocket, hvilket er en vaskebjørn fra Guardians Of The Galaxy. Groot bamsen og Rocket bamsen er et perfekt match, hvis man skal købe to bamser.

Spilledåser er en ny måde, at vise hvem man er fan af der hjemme. Har man et tomt natbord eller rodet bord, kan det påvirke ens humør.

Hos MerchShark har vi flere forskellige spilledåser med indgraveret logo fra forskellige populære franchises.

Hos os kan du eksempelvis købe en spilledåse med endnu et velkendt tema (af mange); Game Of Thrones. Den har i lang tid været en af de mest sete og streamede serie. Spilledåsen er af et lækkert egetræ, hvilket gør at man kan placere den på forskellige overflader. Det vil give en ny lyd hver gang. Størrelsen er desuden også passende; 65x55x40mm. Den kan købes her. “The man who passes the sentence should swing the sword”

Similar Posts