Mørklægning af børneværelse – Sådan får du børneværelset helt mørkt!

Vi ved allesammen hvor meget god søvn betyder for vores sundhed, det samme gør sig selvfølgelig gældende for vores børn. Jo mindre de sover, jo mere urolige vil de være, jo mindre energi og meget mere. Det kan også betyde at dine børn vågner meget tidligt hver eneste morgen og det derfor går udover din egen og hele familiens sundhed og daglige rytme. I denne artikel vil vi kigge nærmere på mørklægning af børneværelset, vi vil kigge på hvilke mørklægningsgardiner og andet man kan bruge for at få rummet helt mørkt og dermed give barnet en tryg og mere sammenhængende søvn.

Mørklægninggardiner er den simple løsning

Du kan selvfølgelig købe et sort rullegardin og se hvor godt det dækker for gadebelysning og morgensolen, men ofte så kan du ikke lige få dem i den rette længde og så dækker de ikke hele vinduet. Det er derfor en god ide at gå efter nogle speciel mål og få lavet noget som passer direkte ind til jeres bolig.

Du kan få mørklægningsgardiner i mange forskellige former og udtryk. Det an være rullegardiner som er nemme at have med at gøre, de sættes nemt op og barnet kan selv rulle gardinerne ned når det er sengetid og rulle dem op om morgenen når han eller hun vågner. Det kan være persienner, foldegardiner, plissegardiner eller lamelgardiner.

Hvis der er ovenlysvinduer på børneværelset

Hvis barnet eventuelt sover i en hems eller der bare er ovenlysvinduer på værelset, så vil det være en rigtig god ide at kontakte fagfolk inden du sætter noget i værk, de vil nemlig kunne guide dig til hvilke løsninger der er bedst i netop dit tilfælde. De fleste vil nok foreslå nogle Velux gardiner som passer til mange af de ovenlys vinduer man bruger i danmark.

FÅ TILBUD PÅ MØRKLÆGNINGSGARDINER HER

Når du køber online, så kan du nemt og hurtigt indtaste hvor store dine vinduer er, hvilken type stof du ønsker, hvor mørkt der skal blive i rummet og meget andet, det er med andre ord en nem process at bestille online og samtidig er der store besparelser at hente ved at bestille på nettet. Du kan nemlig forvente at spare op mod 35% af prisen ved at handle online fremfor at handle i en lokal gardin butik.

Hvorfor mørklægning er så vigtigt

I gamle dage gik man i seng når solen gik ned og stod op og arbejdede når solen stod op, i dag er der dog så meget gadebelysning og biler der kører forbi huset konstant at mange bliver generet og ikke sover ordenligt om natten. Vores søvn er noget af det vigtigste for hvordan vi trives i hverdagen, vi kender alle sammen til hvordan det føles når vi ikke har fået nok søvn, vi bliver lettere irriteret, vi tager de forkerte kost valg, vi spiser for meget sukker og usund mad, vi kan ikke komme få os selv i løbeskoene og meget andet.

Derfor er søvnmiljøet for din søvn rigtig vigtig, det vil sige en god seng, en god madras, et afkølet rum og så må det også gerne være mørklagt for at opnå den bedst mulige søvn.

Similar Posts