Mors dag Gave – 50 Unikke Gaver til Mors dag [2020]

Mors dag, er dagen, hvor vi viser vores kære mødre at vi tænker på dem og at vi elsker dem højt. Traditionen er at give en blomst, en gavekurv, eller andet lækkert som mors dag gave. Vi har samlet en liste med unikke, sjove og personlige gaver til mors dag. Vi håber du finder den helt rigtige gaveidé til mors dag.

Denne artikel indeholder reklamelinks

En flot buket blomster

Det er en god tradition at give sin mor en flot og sød buket blomster på mors dag, på linket nedenfor kan du selv finde en buket og få sendt den direkte til din mors dør.

Ballonflyvning over Danmark

Elsker din mor eventyr og oplevelser, så er der ingen tvivl om at en tur i luftballon over Danmark, vil være noget hun sent glemmer. Det er en unik oplevelse, som de færreste får lov til at prøve i deres liv.

Digital fotoramme

Med en digital fotoramme er det nemt at gemme sine minder for livet og altid have dem synligt fremme. Nu stiller du blot din digitale fotoramme frem og vælger hvilke billeder der skal vises, nemmere bliver det ganske enkelt ikke. En unik mors dag gave til hende som elsker at fremvise sine minder.

Et smykke

Vil du gerne give din mor en mere personlig gave, som hun kan have i mange år frem, så var det måske noget med et flot smykke. Her kan du finde ure, armbånd, halskæder og mange flere unikke smykker.

En flot vase

De fleste kvinder elsker at have små hyggelige ting i hjemmet, som gør det mere personligt og hyggeligt. Med en vase, kan hun selv gå ud i haven og lave sig en flot buket og sætte den i sin nye vase.

Flødebollekursus

Der er ikke noget bedre end flødeboller, det kan de fleste blive enige om. Her kan din mor lære at lave sine egne lækre flødeboller. Der laves 5 store og 5 små flødeboller, som kan tages med hjem og deles med familien.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Er din mor en hårdt arbejdende kvinde, som har behov for lidt afslapning og tid til velvære. Så inviter hende et par dage til det sydlige Sverige, hvor hun kan komme helt ned i tempo og nyde de smukke omgivelser ved Ystad.

Personliggjort Toblerone

Det er helt klassisk at komme med chokolade til mors dag, men vil du gerne gøre det lidt mere personligt, så var det måske en idé med en toblerone med eget navn på. Toblerone baren vejer 360 gram og kan leveres direkte til din mors adresse.

En elegant frakke

Er din mor typen som går op i mode og stil, så er der nok ingen tvivl om at hun vil blive yderst glad for en elegant frakke som hun kan bære med stil.

En lysestage

I de kolde måneder her i Danmark er der intet så hyggeligt som de dage hvor vi kan tænde op i lidt levende lys, det giver hygge og stemning til hjemmet, på linket nedenfor finder du flotte lysestager.

LÆS OGSÅ: 100+ Gaver til Mor

Lækker chokolade

Har din mor en sød tand og kan hun altid få et ekstra stykke lækkert chokolade ned, så var det måske noget med gavekurv med chokolade.

Prøv svæveflyning

Svæveflyvning er en helt unik oplevelse, det er følelsen af at være vægtløs og svæve langsomt henover det smukke landskab. Svæveflyvning er noget de færreste får lov til at prøve, men nu kan denne oplevelse blive en del af din mors liv.

Snug rug deluxe tæppe

Kender du det at man gerne vil ligge under et tæppe med en bog eller sin iPad, problemet er bare at man ikke kan have hænderne frie uden at tæppe trække ned. Snug rug deluxe tæppet er designet således at du nemt kan have dine hænder frie.

En ny hue

Til de kolde og lange vintermåneder, er man nødt til at have en god og varm hue. Her kan du finde designer huer til kvinder i alle aldre.

En moderne opslagstavle

I dag gemmer de fleste af os, noter og billeder på vores telefoner, men en opslagstavle er stadig et godt alternativ til at have billeder, madplaner og små noter hængende så hele familien kan se dem.

Tag til vinsmagning

Hvis din mor er typen som elsker god vin og hygge, så vil hun med stor garanti også elske at komme afsted til en vinsmagning. Her kan hun smage på forskellig vin og møde en masse nye ligesindede mennesker med interesse for vin.

Spadag hos Lübker

Nogle gange har vi mennesker bare behov for at trække stikket fra hverdagen og komme væk til rolige og fredlige omgivelser. Det er lige præcis hvad din mor kan se frem til her, med en spadag hos Lübker.

En donutmaskine

Besøger du ofte din mor, fordi du ved der altid er hjemmebag i ovnen når du kommer forbi? Hvorfor så ikke give hende en donutmaskine, så der er friske og hjemmelavede donuts næste gang du kommer uventet på besøg.

En pæn bluse

Det kan være svært at komme på hvad man skal give til andre, en bluse kan være en ide hvis din mor har alt. Det kan også være et gavekort så hun selv kan gå ud og købe det tøj hun har behov for. En god mors dag gave, hvis din mor allerede har alt.

En dekorativ figur

Vi dansker opholder os utrolig meget indedøre i forhold til andre steder af verden, derfor udsmykker vi også vores hjem med alverdens ting for at gøre vores hjem hyggelig og interessante. Her kan du finde små og sjove figurer i alverdens stilarter.

En gavekurv

Er du i tvivl om hvilken gave du skal finde på til mors dag, så er en gavekurv altid en god ide. Her kan du finde gavekurve med blomster, vin, chokolade og andre delikatesser. Du kan aldrig komme galt afsted med en unik gavekurv til mors dag.

Bridgewalking over Lillebælt

En af de mest populærer oplevelser i danmark er denne guidede tur over lillebælts broen. De bliver koblet op til et sikkerhedssystem og så går man ellers i 60 meters højde og kan kigge udover over hele lillebælt.

Chokolade-fontæne

Nogle gange må man gerne give en gave i håb om, selv kan kunne få lidt af fornøjelsen ved gaven. Denne chokolade-fontæne er både sjov og så bliver det heller ikke nemmere at få friske danske jordbær dybbet i varm og flydende chokolade.

Et tørklæde

Et tørklæde kan holde os varme, men det kan også bruges som et accessorie til at pifte hele vores outfit op og gøre det hele lidt mere særpræget, her finder du alverdens flotte tørklæder til kvinder.

Pyntepuder

Man kan selvfølgelig godt bare have en helt almindelig sofa, men hvis man vil gøre den lidt mere til ens eget, så kan man hurtigt gøre den mere unik ved at have nogle søde og anderledes pyntepuder.

Vildmarksgourmet i Mols bjerge

Vores natur rummer så meget mere end det vi lige går og ser i hverdagen, her kommer i ud på en guidet tur i mols bjerge, hvor der samles urter og ukrudt som skal bruges til det måltid i selv skal være med til at lave.

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel emmer af ro og afslapning. Her får din mor et dobbeltværelse med udsigt til havet. Der vil blive serveret en lækker 3-retters middag som kan nydes i de eksklusive omgivelser.

LÆS OGSÅ: 100+ Gaver til Far

Fodmassageapparat

Er der noget bedre end fodmassage? Med dette smarte apparat, behøves din mor ikke engang at gå ud i byen og finde modmassage, hun kommer blot vand i maskinen og så kan hun tænde for fjernsynet og få god fodmassage.

En cardigan

En cardigan kan være en beklædningsgenstand til en almindelig hverdag, men også til når man er på arbejde og skal se lidt præsentabel ud. Kan bruges uden på en skjorte eller alene.

En lanterne

Lanternen er blevet en hyggelig genstand i de fleste danske hjem, du kan bruge den både på terassen, altanen eller inde i boligen. Den giver et hyggeligt lys og en varme til hjemmet.

Luksusbrunch for 2

Har du behov for noget alene og kvalitetstid sammen med din kære mor, så inviter hende ud på en luksusbrunch, kun for jer 2 alene sammen.

Byvandring med gadens stemmer

Med denne oplevelse i bagagen, er man klogere på hvordan de hjemløse egentligt overlever et liv på gaden, du bliver nemlig guidet rundt i byen af de hjemløse som fortæller deres virkelige historier.

Cafebesøg for 2

Nogle gange tager vi vores mødre forgivet, vi glemmer lidt hvor vigtige de egentligt er for os og hvor meget de har ofret for os, så forkæl din mor med noget kvalitetstid, hvor i sammen kan tage på cafe.

Et par handsker

Et par handsker er ikke kun en modegenstand som kan pifte ethvert outfit op, de er også praktiske især når den danske vinter for alvor rammer landet.

Krukker til blomster

Er din mor lidt af et have menneske, og elsker hun generelt blomster og planter både i haven og indenfor. Her kan du finde krukker til blomster og planter i alverdens former og farver.

Middag på Jensens bøfhus

Jensens bøfhus er stedet hvor man får en god bøf uden at det behøves at koste alverden, her kan i tage ud og få en saftig bøf og nyde lidt kvalitetstid sammen.

Spaophold på Falkenberg strandbad

Fortjener din mor den helt store tur med luksus og oplevelser på første klasse. Så tag hende med til eet spaophold på Falkenberg Strandbad. Her får hun en overnatning i uovertrufne omgivelser og en 3-retters middag, samtidig med fri adgang til den luksuriøse spa-afdeling.

LÆS OGSÅ: 100+ Oplevelsesgaver

Havfrue tæppe

Dette tæppe er både sjovt, varmt og hyggeligt. Her kan man grave sig ned og få varmen og flyde ud på sofaen, med en god film i fjernsynet eller en god bog i hånden. En oplagt mors dag gave til hende der elsker at slænge sig på sofaen.

Et par fede jeans

Er din mor typen, som altid er med på de seneste modetrends og går højt op i hvordan hun ser ud, så vil hun elske at få et par smarte nye jeans. Her kan du finde alle de kendte brands og de nyeste kollektioner.

En ny dyne

Vi bruger en tredjedel af vores liv i vores seng, det er alligevel også en sjat. Vi ved også godt allesammen hvor vigtigt det er med noget god kvalitetssøvn. Med en god dyne, kan du være sikker på at din mor får en god søvn hver nat.

Gourmetburger for 2

Af og til er der intet så godt som en god og saftig burger. Ikke bare en almindelig burger, men en gourmetburger som indehlder alle de bedste ingredienser og smage.

Bodyflight i vindtunnel

Hvis din mor elsker at udfordre sig selv og prøve nye ting, så skal hun helt klart også prøve bodyflight i en vindtunnel. Det er både sjovt og udfordrende på samme tid.

Biograftur for 2

Er det længe siden du har haft noget alene tid med din mor, bare jer to. Så inviter hende med en tur i biografen og se en af de nyeste film. Oplevelsen inkluderer biletter

En taske

Ved du at din mor er vild med tasker, så kan du her finde et kæmpe udvalg i tasker til kvinder. Du kan finde alle de kendte mærker fra Adax til Day Et, så mon ikke du kan finde en taske hun vil blive glad for.

Lammeskind

I de senere år er det blevet yderst populært at have skind i hjemmet. Vi ser dem ofte i magasiner og blade hænge over en gammel gyngestol, eller henlagt over sofaen som pynt.

Tapas for 2

Danskerne har endelig fået øjnene op for den spanske tradition Tapas. Med dette gavekort kan din mor tage ud sammen med en hun holder af og spise en lækker tapas, med spansk skinke, spanske oste og hvad der ellers hører sig til.

Ansigtsbehandling hos Arndal

Der findes nok ikke mange kvinder som ikke elsker spa, selvforkælelse og afslapning. Her kan din mor tage indtil Arndal og få en ansigtsbehandling og ansigtsmassage.

Vinglas-flaske

Leder du efter en sjov gaveidé til mors dag, så er dette gaven. nu kan hun drikke vin direkte fra flasken. Skål.

En kjole

Når en kvinde ifører sig en flot kjole, så ved man godt hvad klokken er slået. Her kan du finde kjoler fra alle de kendte mærker, der er et kæmpe udvalg, så mon ikke du kan finde en flot kjole.

Højtbelagt hygge

Der er intet som godt dansk smørrebrød. Med dette gavebevis i hånden kan i selv vælge blandt mere end 25 lokationer, hvor i vil hen og spise smørrebrød og få en dag med hygge.

LÆS OGSÅ: 30+ Indflyttergaver

Similar Posts