|

Sådan indretter du sengen med puder

Mange synes kun pyntepuder hører sofaen til og har slet ikke overvejet andre placeringer i hjemmet. Det er en skam for med pyntepuder kan du nemt, billigt og hurtigt give liv til en ellers kedelig lænestol, give dit soveværelse en hurtigt makeover, så du føler at du sover i et helt nyt rum. For slet ikke at snakke om brugen af pyntepuder på børneværelserne eller i entreen.

Der er uendelig mange indretningsmuligheder med pyntepuder og i indlægget her ser vi lidt nærmere på brugen af pyntepuder i soveværelset – helt præcist brugen af pyntepuder på sengen.

Hvordan bruger jeg pyntepuder på min seng?

Pyntepuder og tekstiler gør nemlig noget helt specielt ved et rum og især i den lidt kolde og nordiske indretning, skal man ikke holde sig tilbage for at indrette sig med et par ekstra puder eller en plaid. I soveværelset er brugen af sengetæpper populære, for at dække det måske lidt krøllede sengetøj væk og give sengen et mere ensformigt og stringent udtryk.

Desværre stopper de fleste ved brugen af sengetæppet og tager ikke skridtet videre til også at benytte et par pyntepuder. Men ved at placere et par pyntepuder på sengen, får du et helt nyt og langt hyggeligere soveværelse end før og vi vil garantere, at du ikke kommer til at fortryde dette valg.

Ved at placere et par flotte pyntepuder ovenpå sengetæppet giver du hele dit soveværelse et flot og mere luksuriøst udtryk, som får tankerne hen mod et rigtig lækkert hotelværelse, dog krydret med personlighed og sjæl.

Hvordan placerer jeg pyntepuderne på min seng?

Man skal selvfølgelig ikke blot smide pyntepuderne tilfældigt på sengen, men derimod placere dem med omhu, så de bliver vist fra deres bedste side og bliver en del af helheden i rummet. Der findes mange måder hvorpå man kan placere sine pyntepuder og det er individuelt i forhold til ens indretning og personlige smag, hvad der fungerer bedst. Vores bedste råd er at prøve sig frem og eksperimentere til man finder den eller de placeringer, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Mængden af pyntepuder man vil bruge har selvfølgelig også meget at sige i forhold til placeringen. Ønsker med det eksklusive og lidt amerikanske udtryk skal man bruge mellem 8-10 puder som alle er placeret i forlængelse af ens hovedpuder. Er man derimod til det enkle og stilrene udtryk kan to eller tre pyntepuder i et af sengens fire hjørner være tilstrækkeligt, for at give det ønskede udtryk.

Hvilke pyntepuder egner sig til at bruge i soveværelset?

Det varierer fra soveværelse til soveværelse hvilke pyntepuder der passer bedst ind. Som udgangspunkt er det dog en god idé at holde sig til relativt simple og ensfarvede puder gerne i den samme farveholdning. Soveværelset er nemlig et rum hvor man slapper af og lader op og derfor kan kraftige farver, prints eller avancerede mønstre hurtigt blive en hindring for at opnå den ønskede ro.

Hermed ikke sagt at andet ens ensfarvede pyntepuder er bandlyst i soveværelset, for det selvfølgelig altid op til en selv, hvordan man ønsker at indrette sig.

Similar Posts