|

Sovesofa – 12 Sovesofaer til det moderne hjem!

Sidder du, og undrer dig over, hvad der gør en sovesofa så smart og populær? Så vil vi kort benytte lejligheden til at forklare, hvad der gør sovesofaerne så aldeles smarte, og hvorfor du måske også skulle vælge at anskaffe dig en sovesofa.

Du har måske oplevet problemer på dine børns værelser, med at pladsen kan blive for træng, du ikke kan finde den rette størrelse seng, fordi den så tager for meget af pladsen, eller at den bliver alt for stor til et barn alene? Eller også synes dit barn at hans eller hendes værelse er for kedeligt, og ikke afspejler sig af hans interesser og smag.

Det er særligt aktuelt fra teenageårenes begyndelse, hvor børn vil være en smule mere selvstændige, og selv have lov til at sætte sit præg på sine ejendele. Hertil kan en sovesofa være den helt rigtige løsning. En sovesofa fylder ikke noget særligt, når den først er slået op, og når man så skal sove, så slår man den bare ud, og den vil være ligeså stor som en ¾ seng eller større endnu alt efter model.

Samtidig skal du heller ikke længere, hvis det ellers er aktuelt derhjemme, bekymre dig om, hvorvidt dit barn har redt sin seng til morgen, og du slipper fremover for at skulle ned og gøre det for ham eller hende. Under langt de fleste sovesofaer, inklusiv alle dem blandt vores sortiment, er der en rum under sengen, hvor man kan smide ens dyne, pude og lagen ned, og du skal derfor blot gemme det af vejen, når du vågner om morgen, og folde det ud og ligge det på igen om aftenen. Det bliver bestemt ikke nemmere, og enhver teenager – særligt drenge, vil elske dette, for så skal de ikke ligge så meget arbejde i det længere.

Cubed 140 Deluxe

 • Pris: 6.794 kr.
 • Bedømmelse: 5.0
 • Levering: 2-3 uger

Cubed 140 Deluxe er en simpel og stilren sovesofa fra firmaet Innovation. De fleste steder hvor du normalt køber en sovesofa har der været mest fokus på at sidde godt i den som en sofa, og er ikke bygget ordentligt som en soveseng. Dette problem er løst. Med denne Cubed 140 Deluxe er der ikke gået på kompromis med noget, så den er komfortabel at være i ligegyldigt om det er dag eller nattetimer.

I Cubed 140 Deluxe er der installeret fjedre, som giver en god søvnoplevelse i stedet for en installeret skumkerne som der er i mange sovesofaer i dag. Ved de installeret fjedre får du en tilpasset søvnoplevelse, da fjedrene tilpasser sig efter hvordan du ligger og hvor meget du vejer.

Selve madrassen er håndlavet fra producenten i Danmark. Dette giver en solid løsning, da den er af god kvalitet fra en godt omtalt fabrik.

Cubed 140 Deluxe måler 140 centimeter i bredden når selve sofaen er slået ud. Den har derfor perfekte mål til også at fungere som en dobbeltseng. Hvis du i din stue har behov for en kombi løsning rundet pladsmangel, er det en super løsning uden at gå på kompromis. Du giver samtidig overnattende gæster en god oplevelse.

Cubed Deluxe 140 er en super god sovesofa, men ligegyldigt hvad er det altid en god idé at anskaffe sig en topmadras. Det maksimerer søvnoplevelsen hos en hver person. Den slider heller ikke på selve sovesofaen og derfor får du en længere levetid på din Cubed Deluxe, hvilket minimerer dine omkostninger og maksimerer din søvnoplevelse. En win-win situation.

 • Mål: B: 140 cm, D: 104 cm, H: 66 cm.
 • Type: Dobbeltseng
 • Fjedre: Bonell
 • Funktion: Opbevaring
 • Ben: Inkluderet

6.794 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Asmund Sovesofa

 • Pris: 7.359 kr.
 • Bedømmelse: 3.0
 • Levering: 2-3 uger

Der er mange sofaer derude, som tilbyder dig elegance og stil, men der er kun en som denne sovesofa.

Du får her en sovesofa, som kan bygges om til en sofa med lounge, en sofa med tilhørende stol, en sovesofa, ja det er næsten kun din fantasi, som sætter grænsen for, hvad denne smukke sovesofa kan laves om til og dermed bruges til.

Sofaen er så alsidig, at du næsten ikke kan finde ud af, hvad du helst vil have, men det er nu også fint med os, for det er jo, hvad sofaen er skabt til.

At du kan skille sofaen ad og få en stol og en to personers sofa og et par timer senere have en dobbeltseng stående, er med til at give denne sofa en helt ny rolle, den er så alsidig, at du næsten ikke kan undvære den.

Det er ikke kun, at du kan skille sofaen ad og få forskellige former for møbler alt efter behov, men at du også kan få forskellige indstillinger af ryglænet på denne sovesofa, som giver den en helt nyt udtryk.

Stilen på sofaen er i tråd med de mange års erfaring, som du finder i Danmark, en viderebygning på de mange års møbelkunst, som der er tradition for.

Denne sovesofa er meget mere end en blot en sofa, som kan stilles om til en seng, det er næsten alt det, som du har brug for i din stue, og at den samtidig er bygget med kvalitet for øje trækker jo kun op.

Sædeområdet er med pocketfjedre, som giver komfort, lige meget om du bruger den som stol, sofa eller som seng.

Sofaen kan du få med forskellige former for betræk og i mange farver, så er det op til dig at finde den, som vil passe bedst ind i dit hjem, og som vil være med til at give hjemme yderligere stil og elegance.

Stilen er måske ikke nyskabende, nærmere klassisk nutidig, men alsidigheden er helt ny.

 • Dimensioner: L: 210cm, B: 90cm, H: 79cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Ben: Inkluderet

7.359 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Clubber Sovesofa

 • Pris: 5.914 kr.
 • Bedømmelse: 4.5
 • Levering: 2-3 uger

Hvis du er på udkig efter en sofa som er stilfuld, elegant og alligevel er lidt anderledes, så skal du ikke kigge længere.

Denne sovesofa er i en stil, som hviler på de klassiske designede skandinaviske sofaer. De lige linjer, som er med til at give den stil og klasse, og den fantastiske kvalitet er med til at give dig noget helt særligt og er med til at give dit hjem en præg af luksus. Du kan som tilkøb få nogle armlæn i valnød, som bryder den konforme traditionelle stil, som sofaen er bygget i. Det er med til at give sofaen et lidt frækt look og gøre den til noget, som du ikke ser så tit.

Få en sovesofa med en stol, som kan laves om til en lounge og kobles til sofaen, eller stil stolen til side og slå sofaen ud og få en to personers seng, valget er dit, designet er unikt.

Selvom der er lagt mange timer i det ingeniørarbejde, som har skabt denne sofa, så er der ikke brugt færre timer på at skabe en sovesofa, som er i en særlig kvalitet.

Denne sovesofa er skabt i en kvalitet, som vil give dig den ultimative komfort, lige meget om du bruger den som stol, sofa, eller om du vælger at slå den ud og bruge den som seng, og det er med sikkerhed noget, som dine gæster vil sætte pris på, hvis det er den, som de skal sove på om natten

Komforten når du sidder eller ligger i denne sofa er blandt andet på grund af posefjedre i sædeområdet, som giver dig det bedste, du kan få på markedet.

Dette er en sovesofa, som giver dig det ultimative i kvalitet, funktionalitet og design, og det er en sofa, som du vil blive glad for, enten hvis du vil have den i din stue og bruge den som sofa, i dit soveværelse som seng eller en, som du vil stille i gæsteværelset.

 • Dimensioner: B:233 x D92 x H77 cm.
 • Fjedre: Pocket
 • Ben: Inkluderet
 • Funktioner: Armlæn, Chaiselong, Ryg indstilling

5.914 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Debonair Sovesofa

 • Pris: 6.259 kr.
 • Bedømmelse: 5.0
 • Levering: 2-3 uger

Debonair tager dig på en tidsrejse hvad angår designet. Du bliver hensat til 1950’erne og 1960’ernes udødelige design med men moderne teknologi, hvad angår komfort og funktionalisme. Det er det bedste fra to verdener, der mødes i denne sovesofa.

Du får ikke en sovesofa med et mere let og luftigt design end Debonair. Ordet luft indgår endda i navnet, og det med god grund. Det er en smuk sovesofa, der vil passe perfekt ind i alle hjem, fordi den er så enkel i sit udseende og design. Den er let og stilfuld, og den vil passe ind hos dig, lige meget hvilken stil du har. Med de mange muligheder for farver, der findes i sortimentet, er der rig mulighed for at få det udtryk, der passer dig bedst.

Samtidig er den praktisk, behagelig og nem at forvandle til en seng. De ekstra ben til sengen er skjult omme bag ryggen, og de tages nemt ned, når der skal gøres klart til natten. Siddekomforten er behagelig på samme måde som søvnen, og dette opnås, fordi hele sofaen er lavet med pocketfjedre, der også bruges i madrasser. Størrelsen på fjedrene justeres til, for på den måde er de både gode at sidde på og gode at sove på, så du eller dine gæster hver eneste gang får en god nats søvn.

Når du slå din Debonair ud, så får du en lille dobbeltseng, hvor der sagtens kan ligge to personer og sove en hel nat, uden de vågner med ømme kroppe. For Innovation, der står bag denne sofa, er det nemlig et nøgleord, at sofaen er lige så god, når den bruges til at sove i, som den er, når du bruger den almindeligt som sofa i dagtimerne. Her kan du forkæle både din stue med et smukt møbel og dine gæster med en god nats søvn.

Da det ikke bare er et sted at sove for dine gæster, men også der, hvor du skal slappe af om aftenen, så kan ryggen selvfølgelig indstilles meget let, så du sidder så godt og behageligt, som det overhovedet er muligt. Med en indstillelig ryg og gode fjedre, så er der dømt komfort og glæde for alle, der bruger sofaen, både dag og nat.

 • Dimensioner: 200 cm, D: 93 cm, H: 84 cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Ben: Inkluderet

6.849 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Dublexo sovesofa

 • Pris: 6.489 kr.
 • Bedømmelse: 5.0
 • Levering: 2-3 uger

Det er ikke ukendt for nogen i Skandinavien, at vi har mange, som er kendt for deres møbeldesign, men at det er en tradition, som vil fortsætte er der måske ikke mange, som er så vidende om.

Men design, innovation, stil og kvalitet er ikke noget, som er ude af dansk møbelkunst, det lever i bedste velgående.

Denne sovesofa er det bedste eksempel på det, en sofa, sovesofa, stol og sofa med lounge. Alt dette får du, når du køber dette møbel, så det er det perfekte møbel, hvis du lever på lidt plads og har brug for et møbel, som er lidt af hvert.

Du vil ikke finde mange møbler på markedet, som har både stil, innovative funktioner og en alsidighed som denne sovesofa. Hvor mange møbler kender du som er en sofa, en stol, en dobbeltseng eller en sofa med lounge? Vi kender kun et par stykker, og de kommer alle fra samme fabrik.

Selvom der er lagt mange timer i ingeniørarbejdet, så er der ikke brugt mindre tid på den kvalitet, som sofaen er bygget med, pocketfjedre giver dig ultimativ komfort og samtidig en kvalitet, som fungerer både som sofa og som madras og stol, det er noget, som du vil sætte pris på, når du køber denne sovesofa.

Sovesofaen er det perfekte møbel til dig, som har en masse, og som gerne vil have et møbel, som dækker flere behov, og har du en lille lejlighed, som du vil have mest muligt ud af, så er det den perfekte løsning.

Det tidsløse design er med til at give sovesofaen et strejf af stil. Du kan købe sofaen med flere forskellige former for betræk og i mange farver, så er det op til dig at finde det stof, som passer dig bedst, det skal jo gerne være et møbel, som passer godt ind i den stil, som du har valgt til din bolig.

 • Dimensioner: L: 244cm, B: 90cm, H: 79cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Ben: Inkluderet

6.489 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Fiftynine Sovesofa

 • Pris: 5.884 kr.
 • Bedømmelse: 2.0
 • Levering: 2-3 uger

Fiftynine er dansk design så det basker. Alt det smukke, der findes i norden, samlet som en enhed i denne sofa, der på praktisk og funktionel vis kombinerer sofaen med glæden ved at sove godt om natten. Designet er enkelt, men stadig helt sit eget. De slanke ben og de enkle detaljer samler sofaen og skaber et møbel, du vil glædes over at have stående.

Stoffet er smukt og lækkert, og lige meget hvilket du vælger, kan du være sikker på, det er slidstærkt og holder til brug. Fiftynine er udstyret med gedigne fjedre, der sørger for, at du sidder fantastisk lige meget hvordan, du bedst kan lide at sidde i en sofa. For fjedrene former sig efter din krop. Den samme fornemmelse får du, når du bruger den som sovesofa, for det er en teknologi, der også bruges i madrasser. På den måde sikres du og dine gæster en god nats søvn, hvor de ikke kommer til at ligge og vende og dreje sig hele natten.

Det er komfort, som du ikke finder det i andre sovesofaer, for design og god kvalitet kan sagtens arbejde sammen, så resultatet bliver noget, der er både smukt for øjet, og noget, der er en glæde for kroppen.

Innovation, der er firmaet bag Fiftynine, går højt op i alle detaljer i sovesofaer som Fiftynine. En sovesofa skal være en rigtig sofa, et møbel, du gerne vil have stående på en æresplads i din stue. Men for dem skal en sovesofa også føles som en rigtig seng, så du er sikker på, du får en god nat, og så du er sikker på, at dine overnattende gæster nyder deres ophold og ikke får ondt i ryggen.

Nu du kan vælge mellem en sovesofa som Fiftynine, der er både smuk, behagelig og lavet i en kvalitet, der holder, eller en tilfældig sovesofa, der ikke er nogen skønhed, og som ikke er så behagelig at sove i, at det er noget, du gider gøre mere end en gang, så er valget ikke så svært. Med Fiftynine kan du også få en matchende stol, der fuldender din stue og skaber en smuk helhed, du kan glæde dig over at kunne nyde hver eneste dag.

 • Dimensioner: B: 210 cm, D: 90 cm, H: 79 cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Chaiselong, Ryg indstilling
 • Ben: Inkluderet

5.884 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Ghia Sovesofa

 • Pris: 5686 kr.
 • Bedømmelse: Ingen
 • Levering: 2-3 uger

Hvis du virkelig har brug for en sofa, som også skal kunne gøre det ud for en ekstra soveplads, så er den her. Sofaen passer perfekt ind i din lille by lejlighed og kan samtidig let omstilles til at kunne bruges som seng til en enkelt person.

Denne sovesofa kan reguleres og indstilles på så mange områder, at det giver mange muligheder, du kan ligge armlænene ned i begge sider, eller nøjes med at gøre det i den ene side og få en hyggelig lounge stol, som du kan sidde i og nyde en bog eller noget TV.

Det er en sofa, som kan være alt det, som du ønsker, og som samtidig giver dig en ekstra soveplads til de overnattende gæster, som der kan komme.

Selvom denne sovesofa er lille og ikke fylder meget i stuen, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Du får en kvalitet, som er uovertruffen og sammen med det den hurtige omstilling fra sofa til seng og lounger.

Sædeområdet er med pocket pose fjedre, som giver dig den ultimative komfort, lige meget om du bruger møblet som sofa eller som seng.

Designet på sofaen er perfekt til dig, som skal bruge en mindre sofa til et område som på et kontor, og den er let at omstille, så du kan få sidde plads til flere, skulle det være nødvendigt.

Stilen er enkel, designet er moderne og klassisk, og du vil blive glad for en sofa, som passer ind i de små hjem, men som er så alsidig, at du kan bruge den til en ekstra soveplads, når du har en overnattende gæst.

Du kan vælge mellem flere forskellige tekstiler og i et utal af farver, så det er helt op til dig at finde den farve, som vil passe ind i den stil, som du har valgt til at dekorere dit hjem i, at sofaen med sin klassiske skønhed vil passe ind, er vi sikre på.

 • Dimensioner: L: 210, B: 90cm, H: 68cm
 • Størrelse: Enkeltmands
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Armlæn
 • Ben: Inkluderet

5.689 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Puzzle Luxe Sovesofa

 • Pris: 5.989 kr.
 • Bedømmelse: Ingen
 • Levering: 2-3 uger

Er du til indretning med kant og spænding, og indretning der skiller sig ud fra mængden og overrasker? Så er Puzzle Luxe det helt rigtige valg. Med den åbne ryg og benene af stål, får du en sofa, der så nordisk og moderne, som de kommer.

Puzzle Luxe er desuden mere end bare en sofa, det er også en lille sovesofa. Den åbne ryg kan skubbes ned og skabe rammen om en seng sammen med siddefladen på sofaen. En overraskende detalje, som ingen tænker på, når de ser den stå i din stue.

Som standard kommer den i grå eller sort, som er farver, der passer ind i alle hjem og til alt andet, du har stående i din stue. Hullet i ryggen skaber fokus på sofaen, men uden det bliver for meget. Dansk design imponerer altid ved at komme med den slags overraskelser, der er spændende, men som stadig er tro mod de rene linjer, der altid er moderne nordpå.

Puzzle Luxe kommer med pocketfjedre, der sikrer ultimativ komfort, både når du sidder, og når du ligger. Og du kan indstille ryggen, så når du bruger den som sofa, så kan du sidde, lige som det behager dig, og du kan ændre ryggen, når du har brug for noget andet. Komfort er vigtigt lige meget om det er en sofa eller en seng.

Det anbefales, at du bruger en topmadras. Standarder har ikke helt det rigtige mål – de vil være for store – men det er selvfølgelig muligt at få lavet en topmadras på mål, der passer til denne helt fantastiske sovesofa, så det hele passer sammen, så du får mest ud af din sovesofa og dine gæster, der skal overnatte, ligeså.

Med en sofa som denne slipper du for luftmadrasser til dine gæster, men du slipper også for en knap så køn sovesofa, du er nødt til at have stående i din stue, og som du skal se på hver eneste dag. Her kan du få både komfort og lækkert design, der samtidigt er funktionelt og praktisk i brug. Og Innovation, der er firmaet bag, har virkelig overgået sig selv med Puzzle Luxe.

 • Dimensioner: B: 200 cm, D: 96 cm, H: 81 cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Ben: Inkluderet

5.989 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Recast Sovesofa

 • Pris: 4.990 kr.
 • Bedømmelse: 4.5
 • Levering: 2-3 uger

Recast fra Innovation har alt, hvad en sofa skal have: God siddekomfort, smukt design, slanke ben, en pryd fra alle vinkler og nordisk lethed og elegance. Den former sig efter kroppen, lige meget hvordan du sætter dig i den, og den fås i så mange farver, at der også er en model, der passer ind i din stue eller på et ungdomsværelse hos jer.

Men det er mere end en sofa, det er også en seng. En seng der på samme måde som sofaen former sig efter din krop og giver dig ultimativ komfort om natten, og det i en størrelse, hvor der sagtens kan ligge to personer og sove ved siden af hinanden, uden det bliver for trangt.

Det funktionelle design gør også, at det er nemt at gå fra sofa og seng og den anden vej rundt. Kvalitet og funktionalitet er to ting, der hænger sammen i denne sofa, og selvfølgelig har den opbevaring, så du kan bruge den til at have dyner og puder i, når det er dag, og den fungerer som almindelig sofa. Den kan derfor bruges både når der er liggende gæster eller som fast seng og sofa i et teenageværelse eller kollegieværelse.

Recast har pocketfjedre, der har den fordel, at de former sig efter din krop, lige meget om du sidder eller ligger ned, og det sikrer, at du lige meget hvad du bruger din Recast til altid forkæler din krop og har det behageligt og afslappet. Det er vigtigt både når du sidder, og når du sover.

Skal du bruge din Recast meget som sovesofa, så får du mest ud af den ved også at investere i en topmadras. Det gør din nattesøvn endnu bedre end uden, og samtidig sørger du for, at din sofa holder endnu længere som både sofa og seng.

Udover at den er nem og praktisk at bruge i hverdagen, så er Recast lige så nem at samle, når du får den leveret. Det er nemlig en sovesofa, der på alle måder er praktisk og funktionel.

 • Størrelse: 140 x 200 cm
 • Højde: 38 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Type: Dobbeltseng
 • Funktion: Mulighed for opbevaring
 • Ben: inkluderet

4.990 kr. // BEDRENAETTER.DK


Innovation Unfurl Deluxe Sovesofa

 • Pris: 4.989 kr.
 • Bedømmelse: Ingen
 • Levering: 4-6 uger

Unfurl er den lille sofa, der kan stå i ethvert værelse, for det er en utrolig smuk og enkelt sofa. Og kommer der en overnattende gæst, så forvandles den smukke og funktionelle sofa let til en sovesofa, hvor en god nats søvn er sikret med de unikke pocketfjedre, der giver en komfort som i en madras og en luksus som i en god sofa.

Der er et utal af mønstre, der kan passe ind hos alle typer af mennesker, og det er altid rart med en sovesofa, som du nyder at kigge på og sidde i til hverdag, og som samtidig giver dine gæster en god fornemmelse og sikrer, de har lyst til at komme igen, fordi de sover fantastisk på den hver eneste nat, de er hos dig.

Stoffet er enten lavet i polyester eller i uldblandinger, og du vælger den slags, du bedst kan lide. De er alle slidstærke og kan holde til mange års brug, både som sofa og som sovesofa, og desuden forbliver komforten høj, selvom du bruger din Unfurl dagligt som både sofa og seng.

Designet er let og luftigt, som du kender det fra Skandinavien generelt, benene er slanke og elegante, og sofaen er funktionel med indstillelig ryg, der sørger for, at du sidder lige så godt, som dine gæster sover i den.

Unfurl er alt, hvad du kan ønske dig af en sovesofa, der ikke må fylde for meget, hverken i størrelse, men også i forhold til, hvad du ellers har indrettet dig med af møbler. Danskere går op i, at der er en rød tråd af enkelthed i deres hjem, og her passer Unfurl perfekt ind med sin lette opbygning, og det trækker kun op, at den er god og nem at bruge.

Unfurl er 120×200 cm., når den er slået ud, så med lidt god vilje kan der godt ligge to personer i den. Og som alle andre produkter leveres den til kantsten og benene er selvfølgelig inkluderet i prisen, så er det eneste, du mangler, at finde ud af, hvilken farve og materiale stoffet skal være i.

 • Dimensioner: L: 200cm, B: 93cm, H84cm
 • Størrelse: Lille Dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktion: Ryg indstilling
 • Ben: inkluderet

4.989 kr. // BEDRENAETTER.DK


Puzzle Wood

 • Pris: 5.989 kr.
 • Bedømmelse: Ingen
 • Levering: 2-3 uger

Så bliver det altså ikke lettere at omstille fra en sofa til en seng, det er som om denne sovesofa kun består af to simple elementer og nogle ben, men alligevel er den så alsidig og komfortabel, som noget andet, du finder på markedet.

Denne sovesofa er smuk i det lette design, og du kan let se, der er lige linjer til de klassiske design, som der er så stor tradition for i Skandinavien.

Sofaen vil være ideel til dem, som bor småt og har brug for en sofa, som let kan indstilles til et leje for natten eller til gæsteværelset, hvor du vil få det bedste af begge verdener, når du skal tilbyde dine overnattende gæster en seng.

Selvom designet er enkelt, og du næsten tror sofaen er for enkel, så må du endelig ikke tro, at der så er sparet på kvaliteten af de materialer, som sovesofaen er bygget af.

Materialerne er de bedste, og du får ultimativ komfort med pocket fjedre i sædet, og det er med til at give dig så meget komfort, som der kan pakkes ind i en sofa, som er så enkel i designet.

Sofaen er så let at omstille fra sofa til seng, at enhver kan gøre det, og du vil blive overrasket over, hvor let det enkle design virker, både når du skal omstille til en dobbeltseng, eller når du sidder eller ligger i dette kvalitetsprodukt.

Sovesofaen fås med forskellige slags tekstil og i mange farver, så du skal bare finde den, som du mener vil passe ind i din bolig, og så er du kørende.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være et lille minus ved denne sovesofa, kvaliteten og komforten er så god, at dine overnattende gæster nok ikke vil tage af sted igen, for hvor vil de finde så godt et sted at sove i fremtiden?

 • Dimensioner: B: 200 cm, D: 96 cm, H: 81 cm
 • Størrelse: Lille dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Ben: Inkluderet

5.989 kr. // BEDRENAETTER.DK


Zeal sovesofa

 • Pris: 3.724 kr.
 • Bedømmelse: 5.0
 • Levering: 4-6 uger

Zeal sovesofa er et stilrent møbel med et tidsløst design, som passer godt ind flere steder i lejligheden eller huset. Du kan bruge den som normal sofa i din stue, og som seng om natten til eventuelle ekstra sovende gæster. Zeal sovesofa ser ikke blot bare godt ud, men er også en super god løsning hvis man vil kombinerer en seng og en sofa med en god sove / siddeoplevelse.

Hvis du er studerende på SU, med ikke det store budget til at anskaffe sig en herskabslejlighed med meget plads er denne sovesofa en super løsning, da det er den mindste model, hvilket gør den til en god løsning endda i små hjem.

Zeal har nogle specielle fjedre der hedder pocket-fjedre der bliver tilpasset efter vægt og liggeposition, hvilket giver en bedre nattesøvn ved at den tilpasser akkurat dine behov og din personlige liggestil. Mange sovesofaer der er på markedet i dag, har det der kaldes for en skumkerne, i stedet for Zeal soveofa som har pocket-fjedre. Skumkernen tilpasser sig ikke efter liggeposition, den regulerer sig simpelthen ikke ligesom denne sovesofa.

Ved køb af Zeal sovesofa er du sikret en holdbar løsning, da det er dansk design, hvilket er et garanti mærke for et solidt produkt, som holder længe. Selve madrassen er lavet hos firmaet Innovation som har produktion her i Danmark, hvor madrassen er håndlavet.

Innovation er meget anerkendt og er af flere gange blevet udvalgt og vundet international hæder for deres fabrik.

 • Dimensioner: 200 cm, D: 70 cm, H: 81 cm
 • Størrelse: Enkeltmandsseng
 • Fjedre: Pocket
 • Funktioner: Armlæn
 • Ben: Inkluderet

3.724 kr. // BEDRENAETTER.DK


Sovesofaer er oplagte til et gæsterum

At de er særligt praktiske blandt unge teenagere, er blot én af mange smarte egenskaber ved en sovesofa. Der er som sagt også det faktum, at de fås i mange forskellige varianter, hvor du kan vælge efter farve, størrelse og dertil finde netop den sovesofa, som passer ind i din boligindretningsstil. Har du eksempelvis i tankerne, at sovesofaen skal stå på et gæsteværelse, og gerne være lidt smart, så kan du vælge en model efter farve, så den passer ind med resten af rummet.

Ofte er et gæsteværelse ikke så stort, og skal blot kunne huse en enkelt eller to personer for en enkelt overnatning. Hertil er sovesofaer som skabt til det formål, fordi de kan slås op i hverdagene, og man dermed kan bruge gæsteværelset til andre ting, såsom læseværelse eller lignende, og blot slå sofaen ud, når gæsterne skal overnatte. Så fylder den ikke alverden til hverdag, men kan alligevel vise sig utrolig praktisk. Samtidig er det heller ikke en kedelig seng, som står fremme og er redt hele tiden. Sofaen kan vælges i en smart farve, og efter den helt rette model, hvor der måske er armlæn for hver af enderne, så man kan ligge med hovedet oppe og læse i en god bog, og få en god støtte til nakken.

Sikrer dig en god nats søvn

Du tænker måske, at en sovesofa ikke er den oplagte seng til dig selv eller dine børn? Men det kan vi hos Sengezonen.dk hurtigt feje af vejen igen. Man ligger generelt utrolig godt i en sovesofa, og det skyldes netop, at det er en sovesofa; altså at den skal kunne bruges til begge formål. Derfor gør producenterne meget ud af, at sikre en høj kvalitet på alle deres sovesofaer, for hvis ikke sengen (madrassen) er god at ligge på, så er det jo bare en sofa. Men de fleste madrasser er fremstillet med passion og kvalitet, således at de både er gode at sidde på, og naturligvis også at ligge på. Derfor skal du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt en sovesofa sikrer dig en god nats søvn – det garanterer vi dig for, at den gør.

Kvalitet hele vejen igennem

Det er ikke kun madrassen, som fremstilles i høj kvalitet. Det er alt på sovesofaen, lige fra madrassen til fjedrene, benene og foldesystemet. Det vigtigste med en sovesofa er, at den bliver brugt, og ikke bare kommer til at stå ubrugt hen og samle støv. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at slå den ud og ind hver eneste dag, og om den tager skade af det. Det gør den bestemt ikke, men den vil naturligvis kræve en smule vedligeholdelse en gang imellem, som det gør sig gældende med alle andre ting. Særligt jerndelene, aluminiumspladerne og skruerne skal man være opmærksom på, og sørge for bliver smurt engang imellem. Ellers kan man godt risikere, at den begynder at binde lidt, og lave nogle trælse lyde. Ikke at du skal smøre den hver eneste uge eller måned, men engang ca. hvert år vil det være en god idé, at gå den efter, spænde skruerne en ekstra gang og få smurt de bevægelige led, således at den fungerer optimalt. Den skal netop bruges, og hvis den foldes ud og ind et par gange om dagen, så vil der opstå naturlig slidtage for en sovesofa, uanset fabrikant, materiale og kvalitet.

Sovesofaer til alle

Sovesofaer er ikke kun fremstillet til en generation, og derfor vil alle og enhver kunne bruge dem. De er nemme at betjene, folde ud og slå sammen til en sofa igen, og det kræver ikke mange kræfter at gøre dette. Dog kan madrasserne godt være en anelse tunge, så når man samler den første gang, anbefaler vi, at man er et par stykker om dette, således at madrassen kommer til at ligge helt korrekt. Men ellers kan de nemt betjenes at alle og enhver. Vi ser dog hos Sengezonen.dk, at der ofte er en tendens til, at man oftest en sovesofa til en børneværelse eller til et gæsteværelse. Det er som udgangspunkt også de mest oplagte steder at anvende dem. Den eneste ulempe ved en sovesofa som primært gør, at ældre mennesker ikke bruger dem så ofte, og årsagen til, at de ikke kan erstatte en almindelig seng på helt samme måde er, at sovesofaer ofte er noget lave. En almindelig boksseng eller elevationsseng kan godt være omkring 0,6 – 0,7 meter høje og ofte også en smule højere endnu, mens sovesofaer ofte kun er 30-40 cm. over gulvet. Derfor skal man sætte og ligge sig ned i sengen, og man får derfor en lidt anden bevægelse til og fra sengen. Det er ikke alle personer, der er lige gode til dette, og kan holde til at skulle bukke sig en anelse ned, og derfor ser vi primært, at det er den lidt yngre generation, som bruger sovesofaerne.

Vælg den rigtige sovesofa

Når du har besluttet dig for, at det skal være en sovesofa, der skal anskaffes hjem til værelset, så er næste skridt at finde den helt rette. Og som vi tidligere har nævnt, så er en sovesofa utrolig smart og samtidig praktisk. Derfor er valget ikke altid lige nemt. Der findes utrolig mange flotte sovesofaer blandt vores sortiment, og derfor kan valget godt være lidt mere krævende end som så. Mange går efter farven og kvaliteten som en 50/50 fordeling, men vi ser også flere tilfælde, hvor det kun er enten kvaliteten eller farven, som er den vigtigste faktor. Prisen betyder naturligvis også en del, men generelt set ligger alle vores sovesofaer i ca. samme prisleje, og derfor er det ikke den, men vægter allermest ved køb af en sovesofa. Dog fører vi også flere gange tilbud på vores produkter og herunder også sovesofaer, hvorfor der godt kan forekomme at være nogle modeller, som der bliver solgt lidt oftere end andre. Vi har hos Sengezonen.dk dog gjort rigtig meget for at få at få sammenlignet et stort og bredt sortiment, hvor vi forsøger at tilfredsstille alle, og derfor har vi mange forskellige farver og modeller af sovesofaer. På den måde gør det tingene lidt nemmere for dig, som ønsker at købe en sovesofa.

Sengezonen.dk står altid klar til at hjælpe dig

Skulle du have nogle spørgsmål omkring vores udvalg af sovesofaer, eller vil du gerne vide endnu mere om et af vores mange produkter, så vil vi naturligvis stå klar til at hjælpe dig, og forsøge at besvare dine spørgsmål på bedste vis. Vi arbejder indenfor faget, og har derfor stor viden omkring området. Derfor skal du bestemt ikke holde dig tilbage, hvis du er i tvivl om noget – selv det mindste spørgsmål fortjener et kvalificeret svar.
Det bedste råd vi hos Sengezonen.dk kan give dig, før du beslutter dig endeligt for en sovesofa er, at tillade dig selv at prøve den. Det er vigtigt, at du lige får mærket den efter, således at du har en fornemmelse af, om den er behagelig at sidde i, ligge i osv., og samtidig giver det også et bedre indtryk af størrelsen, kvaliteten og de mange andre små punkter, som er vigtige ved køb af et nyt møbel. Du skal gerne kunne bruge senge i mange år, og derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at bruge den fornødne tid på, at vælge den helt rette. Vi vil naturligvis forsøge at hjælpe og rådgive dig på bedste vis.

Similar Posts