Guide til at finde den bedste Springmadras [2020]

Leder du efter en ny og god springmadras, men er du i tvivl om hvilken du skal vælge og hvor du får mest for dine penge. Her har vi testet og sammenlignet nogle af de absolut bedste springmadrasser på markedet. Se det store udvalg og find frem til hvilken der er bedst til netop dine behov.

Sidst opdateret: 1. December 2019
1. Vi har opdateret oversigten med 7 nye springmadrasser
2. Vi har fjernet 6 modeller der er udgået af sortiment
3. Vi har opdateret alle links til forhandlere

Nordland Lux Springmadras

Går du helst ikke på kompromis med din sovekomfort? Og værdsætter du godt dansk design, om forener bæredygtighed, visualitet og pris i én smuk enhed? Da kan vi anbefale, at du tager et kig på vores Nordland Lux Springmadras. Nordland er blandt vores mest ekslusive madrasser, og et populært valg blandt vore kunder. 

Nordland er udstyret med fem komfortzoner, der gør, at din krop får maksimal støtte, samt at din rygsøjle holdes vandret hele natten igennem. På den måde er madrassen ergonomisk korrekt og et helt oplagt valg for dig, som ønsker at tage vare på de mest udsatte områder på din krop – eksempelvis netop ryg og nakke. 

Madrassen har et højt antal af fjedre, som udgøres af en kombination af pocket- fjedre og multipocketfjedre. Denne kombination, og det høje antal af 

individuelle fjedre i madrassen, gør, at den er hyper sensitiv og besvarer din krops tryk og bevægelser med høj præcision – hele natten igennem.

BN Latex

BN 500 Latex er klart en anbefalelsesværdig madras til dig, som står og mangler en madras til en ordentlig pris samt kvalitet. Behold din gamle sengeramme og fyld den ud med denne perfekte madras, som med dens hårdhed passer bedst til folk med en vægt på mere end 95kg.

Derudover passer madrassen til rigtig mange mennesker, idet den er helt utrolig nem at gøre ren. Madrassen kan nemlig tages helt ud af betrækket, som i øvrigt også er allergivenligt, og så kan det blive smidt i vaskemaskinen. Så har man pludselig en helt ren og ny madras igen, det er super smart.

 • Ombytning: I 30 dage
 • Størrelse: 140x200cm
 • Højde: 21cm
 • Fjedre: Multipocket
 • Fjedre/m2: 500
 • Komfortzoner: 5-zoner
 • Bolster: AEGIS Antibakteriel samt Allergivenlig
 • Polstring: 40mm Latex
 • Garanti: 15 år på ramme og fjedrebund

Nordkap Springmadras

Denne lækre springmadras er en populær model blandt vores læsere. Er du typen, der foretrækker en fast eller mellemfast madras, er Nordkap det oplagte valg. Sengen fåes i to modeller – fast og medium. Den faste model anbefales til dig, der vejer over 70 kilo, mens medium-modellen vil være passende for dig, der lidt lettere. 

Blandt Nordkaps luksuriøse detaljer er dens hele 261 pocket-fjedre per kvadratmeter. Disse gør at madrassen har en yderst fin føling med din krop og dens forskellige trykpunkter. På den måde sikrer madrassen optimal støtte og velvære. 

Nordkap Springmadras er også udstyret med en zoneinddeling, som gør, at din rygsøjle forbliver vandret under søvnen. På den måde forebygger du problemer med ryggen. Ligeledes har den 2,5 cm lækker skum på hver side sin fjederkerne, således at den bliver ekstra behagelig at ligge på. 

Nordkap Springmadras er desuden vendbar og polstret med et slidstærkt og kønt tekstil med kuvertsyning.

Senses – Antracit

Airpur Senses er en madras til dig, der vil have mest muligt ud af den og mest for pengene. Først og fremmest har du mulighed for at sove på begge sider af madrassen, fordi den er konstrueret på en særlig og smart måde, som gør at fjedrene føles ens på begge sider. Derudover er der visco i madrassen, som helt simpelt giver madrassen en bedre ventilationsevne.

Viscoen er nemlig placeret rundt om fjedrene i madrassen. Det er en meget vigtig detalje, at visoen er placeret omkring fjedrene, idet der ikke må være for meget visco. Visco bliver normalt blødt af varmen fra din krop, og derfor bliver det også umuligt for sengen at blive for blød, hvis viscoen er placeret i madrassen med omtanke. På den måde kan din kropsvarme heller ikke sætte sig så dybt i viscoen, hvis der er mindre af det.

 • Ombytning: Ombytning af madras i 30 dage
 • Størrelse: 90x200cm
 • Højde: 21cm
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre/m2: 300
 • Komfortzoner: 5-zoner
 • Bolster: AEGIS Antibakteriel og allergivenlig (vaskbart)
 • Polstring: 35mm. Visco
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebund

Lyngdal Springmadras

Denne danskproducerede springmadras er blandt de eksklusiveste i vores udvalg. Madrassen er udstyret med hele 261 pocket-fjedre per kvadratmeter, som giver den en ekstra høj grad af følsomhed. Fjedrene er inddelt i fem komfortzoner, som giver maksimal støtte til din krop. Komfortzonerne betyder blandt andet, at din rygrad holdes vandret og lige – og en lige ryg under søvnen er som bekendt forebyggende for rygskader og andre skavanker. 

Lyngdal Springmadras er desuden udstyret med et lag (25 millimeter) skum på hver side af sin fjederkerne. Dette er med til at gøre den ekstra blød og behagelig. Den er betrukket med et smukt og elegant tekstil i kuvertsyning, som ikke kun er kønt, men også slidstærkt. Madrassen kan også vendes efter behov. 

På den måde er Lyngdal en investering, der er værd at overveje – den er behagelig, sund og slidstærk. Madrassen fås i to varianter: En Medium, som anbefales til de, der vejer under 70 kilo, og en fast til dem, der vejer 70+ kilo.

Krone Springmadras

Krone Springmadrassen er et produkt for de allermest kræsne. Produceret med dansk omhu og med sit tidløse design, er den et helt oplagt valg for dig, som aldrig går på kompromis med komfort og kvalitet. 

Blandt madrassens ekslusive detaljer er dens høje antal af fjedre per kvadratmeter. Madrassen har nemlig op til 504 styks pocket- og multipocketfjedre per kvadratmeterareal. Dette bidrager til dens unikke grad af komfort og støtte. 

Krone Springmadras er designet i et stramt og tidløst udtryk med en skarp sort/ hvid-kontrast i syningen. Den er desuden polstret med et lag af lækker, tyk kvalitetsskum, som gør at den er ekstra behagelig at ligge på. 

Den fåes i hele tre forskellige varianter – medium, fast og ekstra fast. På den måde har du mulighed for at vælge lige præcis den model, som passer til netop dine behov.

Tromsø Springmadras

Vores Tromsø Springmadras er et oplagt valg til de kræsne. Madrassen er udstyret med hele 261 pocket-fjedre per kvadratmeter, som giver den en ekstra intens sensitivitet. På den måde tilpasses madrassen til din krop og dine stillinger præcist og varsomt hele natten igennem. Du vil vågne op frisk, veludhvilet og afslappet efter en nat på et af markedets absolut behageligste madrasser. 

Tromsø Springmadras er designet i et stramt og tidløst udtryk i to nuancer af grå. Betrækket er desuden yderst slidstærkt. Under det gemmer der sig et tykt lag af skumgummi, som gør madrassen ekstra komfortabel at ligge på. 

Tromsø fåes i to forskellige varianter, så du kan afstemme den med din kropsvægt. Vejer du over 70 kilo passer den faste version bedst. Er du under de 70 kilo i vægt, anbefales versionen Medium, som er en kende blødere.

Soveland Springmadras

Går du op i at passe godt på din krop? Og er det vigtigt for dig at tage dig ekstra godt at særligt følsomme områder på din krop som eksempelvis skuldre, nakke og ryg? Da kan vi anbefale at du taget et kig på denne lækre springmadras. Madrassen er et oplagt valg for dig, som ikke går på kompromis med din liggekomfort. Vi bruger trods alt en tredjedel af vores liv i sengen, så hvorfor ikke få den optimale oplevelse ud af det? 

Springmadrassen kombinerer design, komfort, pris og bæredygtighed i ét hele. Den er, ud over at være behagelig og ergonomisk korrekt, designet i et lækkert klassisk udtryk, som emmer af nordisk orden og grundighed. 

Vælg imellem to forskellige udtryk i henholdsvis hvid og lysegrå og hvid og mørk stålgrå. Madrassen fås desuden i to hårdhedsgrader – fast og mellem – og du kan på den måde vælge den model, der passer bedste til dine præferencer og din kropsvægt.

Bedre Nætter 300 HR Springmadras

Madrassen her er ikke bare en hvilken som helst enmandsmadras. Først og fremmest fås den i to forskellige versioner, hvilket betyder, at hvor end du vejer under eller over 75 kilo, så er madrassen tilpasset din vægt. Derudover er der også tænkt utroligt meget over detaljerne, når det kommer til denne super moderne madras.

Disse detaljer ses både i kvaliteten af betrækket, som madrassen er pakket ind i. Betrækket kan tages af og på og det er tilmed også vaskevenligt. Derudover er både det og selve madrassen lavet på en virkelig smart måde, idet de ikke kan tage imod skidt og snavs, da deres overflader helt simpelt ikke er modtagelige over for det. Ydermere skal det siges, at denne madras er tilpasset folk med allergi eller blot folk, der går ind for allergi. Madrassen her er et sundt og meget fornuftigt valg af madras.

 • Ombytning: Ombytning af madras i 30 dage
 • Størrelse: 90x200cm
 • Højde: 21cm
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre/m2: 300
 • Komfortzoner:5-zoner
 • Bolster: AEGIS Antibakteriel samt allergivenlig
 • Polstring: 35mm. High Resilient
 • Garanti: 10 års garanti på ramme og fjedrebrud

Sammenligning af Springmadrasser

NavnFjedreKomfortzonerPris
Nordland Lux504 stk. / m2 5 zoner4.395 kr.
BN Latex500 stk. / m25 zoner2.999 kr.
Nordkap261 stk. / m25 zoner2.499 kr.
Senses300 stk. / m25 zoner3.999 kr.
Lyngdal261 stk. / m25 zoner2.499 kr.
Krone504 stk. / m25 zoner3.395 kr.
Tromsø261 stk. / m25 zoner2.299 kr.
Soveland250 stk. / m25 zoner2.995 kr.
300 HR300 stk. / m25 zoner1.999 kr.

I tabelen ovenfor sammenligner vi de udvalgte springmadrasser på pris, antal komfortzoner og antal fjedre pr. Kvadratmeter. Nordland Lux og Krone madrasserne er klart dem med flest fjedre pr. Kvadratmeter. Der hvor du får mest værdi for dine penge er BN Latex springmadrassen.

Similar Posts