|

Købsguide til Hårolie – Stort testoverblik [2021]

Står du og skal købe en ny hårolie, som kan give dit hår glans, så har vi lavet denne guide til dig. Her har vi samlet en liste over nogle af de mest solgte og efterspurgte hårolier på det danske marked og endvidere samlet anmeldelser fra forskellige kilder i et stort overblik.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Redken All Soft Argan-6 Oil

4.7

4.7 out of 5 stars (507 anmeldelser)

Vi er stolte af at kunne præsentere denne lækre argan-6 oil fra brandet Redken som en del af vores sortiment. Olien er et must have for dig, som er på ud kig efter en basis-hårolie til toilethylden, som du kan bruge på forskellig vis alt efter behov.

All Soft Argain-6 Oil har nemlig hele fem forskellige anvendelsesmetoder, som du kan vælge imellem, alt efter hvad lige netop du har brug for. 

Pleje  ~  Overnight Treatment – Trænger dit hår til en grundig omgang luksus og pleje, så kan du bruge denne anvendelsesmetode. Påfør et lille antal dråber i håret inden sengetid – de smitter ikke af på puden. Næste dag kan du enten skylle ud, eller lade olien blive i hele dagen. 

Næring ~ Treatment før hårvask – Fordel flere dråber end du ellers vil bruge i hår og hovedbund. Lad virke i 5 til 10 minutter. Skyl derefter ud, og anvend afslutningsvist shampoo, kur og conditioner. 

Beskyttelse ~ Thermal Protector – Styler du dit hår med føntørrer eller glattejern, så er denne metode fordelagtig. Fordel olien i dit nyvaskede hår inden at du påbegynder stylingen. Dit hår er nu beskyttet imod den skadelige varme. 

Udredning ~ Anti-frizz control – Døjer du med frizz og krus? Fordel nogle dråber af olien i dit hår inden at du påbegynder udredning. Nu går det meget lettere!

Glans ~ Shine Booster – Til hverdagsbrug: Tilføj nogle dråber af olien til dit daglige stylingprodukt. Et voila: Ekstra glans og shine!

KildeBedømmelse
Influenster.com4.7 out of 5 stars 4.7 (257)
Makeupalley.com3.7 out of 5 stars 3.7 (31)
Redken.com4.8 out of 5 stars 4.8 (69)
Adorebeauty.com4.7 out of 5 stars 4.7 (31)
Lookfantastic.com4.7 out of 5 stars 4.7 (119)
Samlet:4.7 out of 5 stars 4.7 (507)

Kevin Murphy YOUNG.AGAIN 15 ml

4.7

4.7 out of 5 stars (309 anmeldelser)

Er du begyndt at se små tegn på aldring i dit hår, som måske synes mindre glansfuldt en ellers? Så er Kevin Murphy’s YOUNG.AGAIN et must try for dig. 

På ingredienslisten til dette skønne produkt er imortelle, som medvirker til at bremse den nedbrydningsproces, som naturligt vil finde sted i dit hår med alderen. 

YOUNG.AGAIN indeholder desuden burolie og ekstrakt fra grapefrø, som trænger ind i håret og modvirker aldringen. Den kan anvendes i både tørt og vådt hår, og den skal ikke skyldes ud. 

Olien er desuden lavet på en vægtløs formel, som gør, at den ikke tynger håret ned. Derimod efterlader den dit hår glansfuldt, mættet og let. 

YOUNG.AGAIN er lige som alle produkter fra Kevin Murphy skabt uden brug af parabener og sulfater. 

Et på alle måder fantastisk produkt til den modne forbruger. Prøv selv!

KildeBedømmelse
Cultbeauty.co.uk5 out of 5 stars 5.0 (9)
Makeupalley.com4 out of 5 stars 4.0 (14)
Influenster.com4.8 out of 5 stars 4.8 (159)
Adorebeauty.com4.7 out of 5 stars 4.7 (126)
Matas.dk5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:4.7 out of 5 stars 4.7 (309)

Kérastase Elixir Ultime L’huile Orginale Oil

4.6

4.6 out of 5 stars (2529 anmeldelser)

Er du også vild med det franske mærke Kérateses ekslusive skønhedsprodukter? Da er vi stolte af at kunne præsentere denne ultimative olie til dit hår, som selvfølgelig fortjener det bedste af det bedste.

Elixir Ultime L’huile Orginale Oil indeholder ialt hele fire forskellige gode olier: Marula, argan, amla, majs og kamelia.

Tilsammen udgør disse ingredienslisten for et hyper effektivt produkt, som vil efterlade dit hår mere blødt og mere skinnende end nogensinde før.

Olien har en øjeblikkeligt plejende effekt, og den er varmebeskyttende. Derfor er den også perfekt at bruge under føntørring eller styling med for eksempel krøllejern og glattejern.

Elixir Ultime L’huile Orginale Oil fedter ikke, og kan bruges lige så tit, som du vil. Den kan doseres efter behov, og skal ikke skylles ud.

KildeBedømmelse
Influenster.com4.6 out of 5 stars 4.6 (1498)
Sephora.com4.6 out of 5 stars 4.6 (263)
Lookfantastic.com4.8 out of 5 stars 4.8 (598)
Adorebeauty.com4 out of 5 stars 4.0 (110)
Allbeauty.com4.6 out of 5 stars 4.6 (60)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (2529)

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Treatment 100 ml

4.6

4.6 out of 5 stars (2446 anmeldelser)

Døjer du med tørt, skadet og uregerligt hår? Da er vi glade for her at kunne anbefale BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Treatment som en mulig kur til dig. 

Olien, som er skabt af det populære brand Schwarzkopf, er sammensat specielt til skadet og tørt hår, som trænger til en ordentlig omgang ekstra kærlighed. Efter bare en enkelt gangs brug vil du kunne begynde at se, at dit hår har fået mere glans, og at det er blevet mere blødt og medgørligt. 

Produktet fedter ikke, så du kan bruge det lige så ofte som du vil. Og så dufter det helt fantastisk – mmm!

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Treatment kommer som en ekstra bonus i en utroligt flot lavendelfarvet flakon med et låg af “guld”. Lige til at stille frem og pynte på toilethylden. 

KildeBedømmelse
Amazon.co.uk4.7 out of 5 stars 4.7 (1238)
Amazon.com4.6 out of 5 stars 4.6 (1173)
Perfumesclub.com4.4 out of 5 stars 4.4 (25)
Loverte.com4.5 out of 5 stars 4.5 (9)
Influenster.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (2446)

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose

4.6

4.6 out of 5 stars (1461 anmeldelser)

Denne ekseptionelt lækre hårolie fra franske Kératesse er udviklet specielt til farvet hår. Ingredienslisten er komponeret således, at dit hår bevarer sin farves dybde længst muligt.

Olien er desuden vægtløs, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om at håret fedter eller tynges af produktet; tværtimod er Elixir Ultime L’Huile Rose med til at give dit hår lethed og volumen, samtidig med at den tilfører masser af glans og blødhed. Og så har den en fantastisk forførende duft. 

Elixir Ultime L’Huile Rose er varmebeskyttende. Den beskytter mod varme helt op til 230 grader og er derfor ideel når det kommer til at styling med føntørrer, krøllejern og andre varme remedier. 

Olien påføres i tørt eller fugtigt hår. Den skal ikke skylles ud. Indeholder de plejende olier argan olie, amla olie, marula olie og amelia olie.

KildeBedømmelse
Amazon.co.uk4.6 out of 5 stars 4.6 (1367)
Lookfantastic.com4.7 out of 5 stars 4.7 (78)
Allbeauty.com5 out of 5 stars 5.0 (12)
Nicehair.dk3.7 out of 5 stars 3.7 (3)
Beautyflash.co.uk5 out of 5 stars 5.0 (1)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (1461)

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum 100 ml

4.6

4.6 out of 5 stars (190 anmeldelser)

Dette skønne produkt fra det franske brand Kératese er et meget populært valg blandt dem, som absolut ikke går på kompromis med deres hårpleje. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum er en super luksuriøs olie med synlig effekt efter bare én gangs brug. 

Olien er varmebeskyttende ved helt op til 230 grader, og er således perfekt at bruge under dine daglige stylingrutiner med føntørrer, glattejern, krøllejern og så videre.

Dens duft er en ekseptionelt forførende og kompleks komposition af aromaer fra persisk limefrugt, magnolie, the-rose, grønne tulipaner, cedertræ og sidst men ikke mindst, moskus. 

Olien giver en kraftig og glødende glans til dit hår, som varer i dagevis. Den har desuden anti-statisk effekt, som modvirker elektrisk hår, krus og frizz. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum kan bruges til alle hårtyper. Påføres helst i tørt hår.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.3 out of 5 stars 4.3 (11)
Hair-shop.com5 out of 5 stars 5.0 (6)
Bellaffair.com5 out of 5 stars 5.0 (10)
Adorebeauty.com4.5 out of 5 stars 4.5 (14)
Influenster.com4.6 out of 5 stars 4.6 (149)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (190)

BC Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil 100 ml

4.6

4.6 out of 5 stars (85 anmeldelser)

Denne ultimativt lækre olie fra det populære brand Schwarzkopf er et must try for dig, som elsker at flashe dit glansfulde og smukke hår til hele verden. BC Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil giver et ekstravagant og iøjnefaldende look, som med sikkerhed vil tiltrække sig masser af opmærksomhed. Glans, fylde og sundhed er kodeordene her – prøv selv! 

BC Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil har anti-frizz, så du undgår irriterende krus, og denne effekt gør samtidig, at dit hår bliver nemmere at redde ud, samt at det ikke bliver skadet mens du børster eller styler det. Olien beskytter desuden mod solens UV-stråler. 

Olien kommer i en smuk pink flakon lige til at stille på toilethylden. What’s not to like? 

Brugsanvisning: Fordel BC Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil i dit håndklædetørre hår. Et voilá!

KildeBedømmelse
Amazon.co.uk4.5 out of 5 stars 4.5 (74)
Allbeauty.om4.5 out of 5 stars 4.5 (2)
Haar-shop.ch5 out of 5 stars 5.0 (4)
Hairshop-pro.de5 out of 5 stars 5.0 (1)
Bleulibellule.com5 out of 5 stars 5.0 (4)
Samlet:4.6 out of 5 stars 4.6 (85)

MOROCCANOIL® Oil Treatment

4.5

4.5 out of 5 stars (3563 anmeldelser)

Er du også vild med Moroccanoil? Så er du ikke den eneste. I årevis har kvinder verden over svoret til denne ultrasimple og tidløse hårolie, som giver dit hår styrke og glans – uden at fedte. 

Olien har naturligvis som sin hovedingrediens den plejende arganolie, som den også er navngivet efter. Men den indeholder også et antal af andre sunde ingredienser, som gør at den ikke kun blødgør dit hår, men også beskytter det mod solens skadelige UV-stråler og eliminerer krus. Olien er desuden smart på den måde, at den forkorter føntørringstiden. Og så kan den anvendes til alle hårtyper. 

Brug: Fordel Arganolien jævnt i dit hår. Mængden er alt efter dit hårs længde, men olien er drøj i brug, og der skal ikke meget til. Efter at have påført produktet, kan du style håret som du vil.

KildeBedømmelse
Makeupalley.com4.1 out of 5 stars 4.1 (1239)
Sephora.com4.6 out of 5 stars 4.6 (1334)
Amazon.co.uk4.8 out of 5 stars 4.8 (643)
Influenster.com4.8 out of 5 stars 4.8 (43)
Lookfantastic.com4.8 out of 5 stars 4.8 (304)
Samlet:4.5 out of 5 stars 4.5 (3563)

Wella Sp Luxeoil Reconstructive Elixir 30 ml

4.4

4.4 out of 5 stars (448 anmeldelser)

Er du på udkig efter en super effektiv og nemt anvendelig olie til din daglige hårpleje? Da er vi glade for nu at kunne præsentere denne vidunderlige olie fra Wella kaldet Sp Luxeoil Reconstructive Elixir 30. 

Olien kan alt det, som en god hårdolie skal kunne – og mere til. Med øjeblikkelig effekt får dit hår mere glans og blødhed end ellers. Olien afhjælper desuden med det “trætte” look, som håret af og til kan få. Spaltede spidser, frizz og krus reduceres kraftigt, så snart du indfører Wella Sp Luxeoil Reconstructive Elixir i din skønhedsrutine. 

Hvordan bruger jeg Wella Sp Luxeoil Reconstructive Elixir? Fordel par dråber imellem dine hænder, og indfør det i håret fra bund til spids. Du kan vælge at påføre produktet før eller efter føntørring som det passer. Et rent favoritprodukt!

KildeBedømmelse
Makeupalley.com3.3 out of 5 stars 3.3 (9)
Influenster.com4.7 out of 5 stars 4.7 (66)
Amazon.in4.2 out of 5 stars 4.2 (235)
Adorebeauty.com.au4.7 out of 5 stars 4.7 (132)
Lookfantastic.com5 out of 5 stars 5.0 (6)
Samlet:4.4 out of 5 stars 4.4 (448)

Kérastase Elixir Ultime L’huile Légére Oil Mist 100 ml

4.2

4.2 out of 5 stars (304 anmeldelser)

Har du fint eller normalt hår, og er du på udkig efter den ultimative olie til din daglige hårpleje? Så er vi glade for at kunne præsentere dette lækre produkt fra Kératase. 

Elixir Ultime L’huile Légére Oil Mist er en spray-olie. Sprayfunktionen er utroligt praktisk for dig, som er meget på farten, eller for dig som ønsker en måde hvorpå du kan fordele din olie mere jævnt i håret end hvad der er muligt med den traditionelle olie-i-hånden-metode. 

Kérastase Elixir Ultime L’huile Légére Oil Mist indeholder ikke mindre end fire forskellige skønne olier, som alle medvirker til at give dit hår den ultimative glans. Amla-olie, argan-olie, kamelia-olie og majskim-olie udgør her den eksklusive ingrediensliste. 

Olien fedter ikke, så du kan bruge den lige så ofte, som du har behov for. Ryst sprayen før brug, og påfør fra hårets længder og videre helt ud i spidserne. Et voilá! Smukkere og blødere hår end nogensinde før.

KildeBedømmelse
Influenster.com4.7 out of 5 stars 4.7 (73)
Allbeauty.om4 out of 5 stars 4.0 (11)
Sephora.com3.4 out of 5 stars 3.4 (10)
Kerastase.com.au4.5 out of 5 stars 4.5 (80)
Amazon.com.au3.8 out of 5 stars 3.8 (130)
Samlet:4.2 out of 5 stars 4.2 (304)

Similar Posts