Værd at vide inden køb af ny seng

Hvilken seng skal jeg vælge?

Livet er fyldt med svære valg. Med hensyn til din bolig skal du ikke kun overveje, hvilken farve væggene skal have, og hvilke lamper der skal hænge i loftet, men også hvilke møbler du vil købe til henholdsvis stuen, køkkenet, soveværelset, kontoret og børneværelset.

Kunsten at møblere et soveværelse er svær at mestre. Du har om ikke andet mulighed for at få en hjælpende hånd til at træffe det rette valg – med vores gode tips. I dag skal det handle om at finde den perfekte seng.

Overvej dine krav og ønsker til drømmesengen

Hvad definerer din drømmeseng?

Der er stor forskel på, hvor kræsne danske forbrugere er, når det kommer til senge og møbler i al almindelighed. Nogle forbrugere ønsker blot en stor, ergonomisk og slidstærk seng, mens andre stiller specifikke krav til alt fra fjedretype til funktioner. Om du skal gribe det an på den ene eller anden måde er helt op til dig. Det vigtigste er, at du får fundet en seng, som passer perfekt til dig og din eventuelle partner.

Skal du købe en ny seng for første gang i mange år, så er der ikke noget at sige til, at du ikke ved eller kan huske, hvad man skal være opmærksom på. Dette kan vi heldigvis gøre dig klogere på. Tag blot et kig på nedenstående liste over vigtige kriterier:

  • Ergonomi
  • Fasthed
  • Størrelse
  • Garantiperiode
  • Økonomi
  • Kvalitet

Her er et eksempel på en fiktiv beskrivelse af drømmesengen: Min næste seng skal måle 140 x 200 cm. og have en medium fasthed. Endvidere skal sengen være udstyret med pocket fjedre. Slutteligt skal sengen være af højeste kvalitet og byde på en lang garantiperiode. Sengetypen er ikke afgørende, men den må maksimalt koste 10.000 kr. inkl. levering.

Nu er det din tur til at beskrive din drømmeseng. Med en komplet beskrivelse vil du både kunne hjælpe dig selv og den valgte forhandler. Det er jo svært at rådgive en kunde, som ikke ved, hvad han eller hun er på udkig efter.

Senge kan med fordel købes på nettet

Hvorfor købe en seng på nettet?

Det virker for nogle forbrugere lidt ulogisk at købe en seng på nettet, da man som bekendt ikke har mulighed for at prøve sengen, inden man lægger en ordre. Det er ganske rigtigt en ulempe, men hvor stor betydning har det egentlig, når man blot kan sende sengen retur, hvis man ikke er helt tilfreds? Du har typisk også mulighed for at ombytte fastheden, hvis du har valgt forkert. Derudover kan du glæde dig over, at det typisk er billigst at købe senge online. Du kan for eksempel handle hos bedrenaetter.dk, som yder prisgaranti på alle deres produkter.

Du bliver hverken den første eller for den sags skyld den sidste, som køber en seng via internettet. Faktisk er det meget udbredt at handle senge og dertilhørende tilbehør som dyner og sengetøj på nettet.

Hvad venter du på? Gå på jagt efter din drømmeseng i dag og få din gode nattesøvn tilbage.

Similar Posts