Topguiden.dk » Gaveidéer » 50+ Gaveidéer til Far – Fede Gaver til Far

50+ Gaveidéer til Far – Fede Gaver til Far

Har din far snart fødselsdag eller mangler du bare en god gave til din far, så er du kommet til det helt rette sted, her kan du nemlig finde alverdens gode og unikke gaver til fædre. Her kan du med andre ord helt sikkert finde den perfekte gave til din far.

BREWBARREL BRYG DIT EGET ØL

Er din far vild med god øl og har han længe snakket om at han gerne vil prøve at lave sit eget derhjemme. Med dette sæt for han alt hvad han skal bruge og kan nemt og hurtigt brygge sin egen øl.

SE MERE

OPHOLD PÅ SKRØBELEV GODS

Fortjener din far lidt afslapning og en god oplevelse, så kan du give ham dette gavebevis som giver et ophold på det hyggelige Skrøbelev gods. Her vil der være overnatning for 2, lækker morgenbuffet og middag, samt rundvisning med fortællinger om godset.

SE MERE

EN ESPRESSOMASKINE

De fleste af os har brug for en god kop kaffe om morgenen, før vi overhovedet kan fungere. Hvis din far elsker god kaffe, så har han også behov for en god espressomaskine, som kan lave ham den perfekte kaffe hver morgen. Læs også vores store guide til espressomaskiner.

SE MERE

EN NY FRAKKE

Går din far op i stil og kan han godt lide at klæde sig pænt på, så er der intet som en flot og lækker frakke der kan vise hans maskuline stil frem.

SE MERE

BØF OG BAJERE HOS TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Hvem elsker ikke godt et godt selskab, en god bøf og en kold øl? Her kan du invitere din far på netop dette, hos Timm Vladimirs køkken i det indre København.

SE MERE

NYT SLIPS

Er din far typen som går med slips, så kan du her finde både slips, slipsenåle og butterflies, så han kan klæde sig ordenligt på når han skal ud af døren.

SE MERE

POPCORNMASKINE

Med en popcornmaskine, kan du nemt lave lækre popcorn derhjemme, sætte en film på og dermed opnå en autentisk følelse af at være i biografen.

SE MERE

BALLONFLYVNING

De fleste af os har nok tænkt over hvordan det mon er at være oppe i en luftballon og se det smukke land oppefra. Her kan du give ham en helt unik oplevelse som kun de færreste for lov til at prøve i livet.

SE MERE

SKÆGOLIE

En rigtig mand skal passe godt på sit udseende og pleje det. Har han et flot skæg, så skal det selvfølgelig også vedligeholdes, så det ser flot ud og her kommer skægolien ind i billedet. Se hvilke skægolier der er bedst i test her.

SE MERE

EN NY STRIKTRØJE

Her kan du finde alt i flotte striktrøjer og cardigans, du kan finde alle de kendte mærker og i forskellige prisklasser, klik dig ind og se det store udvalg og gå på udkig efter de gode tilbud.

SE MERE

CANDYFLOSS-MASKINE

Er din far et sandt legebarn og er han altid den første som står i kø til en candyfloss når i er i tivoli? Så skal han selvfølgelig også have sin helt egen candyfloss maskine derhjemme.

SE MERE

TAG TIL ROMSMAGNING

Sætter din far pris på alle de gode ting i livet og elsker han at smage på nye ting. Så inviter ham på romsmagning, her kan han tage ud med en god ven og smage på forskellige flasker rom.

SE MERE

Læs også: Gave til ham

ROBOTSTØVSUGER

Vi mænd er måske ikke altid de bedste til alle de huslige pligter, og hvorfor ikke få en robot til at stå for støvsugningen, mens du kan sidde og se fodbold i fjernsynet?

SE MERE

HERRESKO

Som mand er det vigtigt at have en god og flot stil og går din far meget op i dette, så kan du give ham et par flotte herresko, her kan du finde sejlersko, pæne sko eller helt almindelige kondisko til hverdagsbrug.

SE MERE

KØR LAMBORGHINI PÅ GADE

Er din far vild med hurtige biler og har han altid drømt om at få lov til at sidde bag rattet på en ægte superbil. Nu kan du give ham oplevelsen at køre en Lamborghini med 560 HK på åben gade.

SE MERE

TØRKLÆDE

Med et tørklæde kan du hurtigt gøre din stil mere unik og særpræget, så hvis din far elsker at klæde sig lidt anderledes og ungt, så er dette måske gaven du leder efter til ham.

SE MERE

DONUTMASKINE

Kan din far ikke gå forbi en stand med friske donuts uden lige at skulle have et par stykker. Så kan du give ham denne sjove donutmaskine, så han derhjemme kan lave friske donuts til hele familien og ikke mindst sig selv.

SE MERE

PILOT FOR EN DAG

Du finder nok ikke mange mænd, som altid har drømt om at få lov til at blive pilot for en dag. Dette er den unikke oplevelsesgave til faren der er vild med spænding og som siden han var knægt har drømt om at styre et fly.

SE MERE

PARFUME

En gave man altid kan give og være sikker på at gavemodtageren vil blive glad for er en klassisk parfume, på linket her kan du finde alle de bedste parfumer til mænd.

SE MERE

NYE JEANS

Som mand kan man altid bruge et par nye og flotte jeans, er din far til de mere klassiske jeans, de moderne som sidder mere tæt til kroppen eller måske noget helt tredje, så se det store udvalg her.

SE MERE

MINI KØLESKAB

Hvis din far tit er ude og køre lange ture, så er der intet som at have lidt koldt og drikke med i bilen og det er præcist hvad han kan få med dette transportable mini køleskab. Det kan også bruges enten på kontoret eller i udestuen så man ikke skal gå alt for langt efter lidt koldt til ganen.

SE MERE

PRØV INDENDØRS KLATRING

Er din far den sporty type som elsker nye udfordringer, så tag ham med ind til indendørs klatring, det er både sjovt og underholdende og han vil få brugt nogle muskler som han helt sikkert ikke er vant til.

SE MERE

Læs også: Gave til Bror

HAVEMØBLER

Når solen endelig kommer frem her i landet, så er vi hurtige til at få vores havemøbler ud i haven, så vi kan nyde solen og den dejlige sommer. Her kan du finde lækre og flotte havemøbler.

SE MERE

SKJORTE

Når man som man gerne vil se lidt godt ud og gøre lidt ekstra ud af sig selv, så hjælper det altid at iføre sig selv en pæn skjorte og et par pæne bukser, find alle de kendte brands her.

SE MERE

DYK MED HAJER I KATTEGATCENTRET

Er din far en sand verdensmester og aldrig bange for at prøve nye ting, så kan han jo prøve og se hvordan det er at dykke med hajer i Kattegatcentret.

SE MERE

NYE SOKKER

Sokker er noget der skal skiftes jævnligt, men vi mænd er ikke altid lige gode til at få det gjort, så derfor kan du give ham et par flotte og gode sokker.

SE MERE

TILE BLUETOOTH TRACKER

Er din far typen som altid smider nøglerne til bilen væk, ligesom i skal ud af døren, så kan du give ham denne bluetooth tracker, så han nemt kan finde sine nøgler.

SE MERE

KØR DJÆVLERÆS

Har din far tit siddet foran fjernsynet og set på djævleræs og ment at han nemt kunne gøre det bedre end de kendte. Så er det en oplagt gaveidé at se hvor god han egentligt er, på banen med de mange udfordringer.

SE MERE

ANSIGTSCREME TIL MÆND

Det er ikke længere et tabu for mænd at passe på sig selv og sin hud, er din far også manden, som passer godt på sig selv, så kan du give ham en god ansigtscreme eller natcreme som vil holde hans hud ung og smidig.

SE MERE

WIFI VEJRSTATION FRA NETATMO

Her i landet er vi vandt til at vejret kan skifte fra det ene øjeblik til det andet og med denne vejrstation kan han holde øje med vejret helt lokalt og indrette dagens pligter efter vejret.

SE MERE

BRIDGEWALKING OVER LILLEBÆLT

Dette er en helt unik oplevelse, hvor du kan give din far en guidet tur over den gamle lillebæltsbro, her vil der være fortællinger om naturen omkring og hvilken rolle broen har haft, det hele sker i en højde af 60 meter.

SE MERE

HAVEMASKINE

Elsker din far at gå ude i haven og arbejde og har han masser af tid til dette, men tager det også på hans kræfter, så er det måske på tide med en god havemaskine som kan hjælpe ham godt på vej.

SE MERE

Læs også: Oplevelsesgaver til Ham

ET JAKKESÆT

En rigtig mand skal mindst have et flot jakkesæt derhjemme som han kan tage på når han skal til enten en rund fødselsdag, et stort arrangement eller andet, her kan du finde flotte jakkesæt til din far.

SE MERE

BAGESKOLE HOS MEYERS MADHUS

Er din far vild med at stå i køkkenet og lave lækkert mad til hele familien og kunne han godt tænke sig at blive bedre til at bage og lave lækkert brød, så er dette kursus oplagt hos Meyers Madhus.

SE MERE

MORGENKÅBE

Er der noget bedre end at vågne stille og roligt op en søndag morgen, tage morgenkåben på og nyde en god kop kaffe? Her kan du finde morgenkåber til mænd.

SE MERE

GIGANTISK VINGUMMIBAMSE

Hvem kan ikke lide lidt god fredsagsslik til en god film i fjernsynet? Er din far typen, der hurtigt får klemt et par poser Haribo ned, så se om han kan overkomme denne gigantiske vingummibamse.

SE MERE

PRØV HANGGLIDING

Hanggliding er en helt unik oplevelse, hvor du kommer op i stilheden og kan nyde den flotte natur og det flotte land oppefra, en unik oplevelse til fædre der ikke er bange for højder.

SE MERE

HÅRVOKS

Går din far op i at håret skal sidde ordenligt og gør han generelt meget ud af sig selv, så er dette en god lille gaveidé som fødselsdagsgave eller gave til fars dag.

SE MERE

LÆDERJAKKE

En af de typer jakker der aldrig helt går af mode for mænd, er en klassisk læderjakke, her kan du finde sorte og brune læderjakker, de mere stillede og de mere rå, se det store udvalg her.

SE MERE

ZENKURU FODMASSAGEAPPARAT

Går din far mange kilometer på arbejdet hver eneste og er der aldrig et roligt øjeblik. Så er der intet som at komme hjem til en god gang fodmassage og få plejet fødderne godt og grundigt.

SE MERE

ØLSMAGNING HOS BRAUNSTEIN

På havnen i Køge, ligger det anerkendte bryggeri Braunstein. Her kan din far komme til ølsmagning og få lov til at smage på de gyldne dråber og høre mere om hvordan processen foregår.

SE MERE

JUICEMASKINE

Er din far ikke helt hoppet med på sundhedsbølgen med de friskpressede juicer til morgenmaden, så kan du give ham en god juicemaskine og sørge for at han får rigeligt med vitaminer i sin daglige kost. Læs vores guide med test og anmeldelser af saftpressere her.

SE MERE

HØRETELEFONER

Der er intet som god lyd, og kan din far godt lide at lytte til god musik, så giv ham et par gode høretelefoner, som han kan bruge når han skal fordybe sig i lidt god musik.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

I den sydligste del af Sverige ligger det smukke Ystad Saltsjöbad, her kan din far tage op med en han holder af og blive forkælet med lækker mad, spa og masser af afslapning.

SE MERE

KORTHOLDER

Leder du efter en mindre og billig gave til din far, så kunne det måske være en oplagt ide med en flot kortholder, så han kan holde styr på sine mange kreditkort.

SE MERE

DIGITAL FOTORAMME

Med en digital fotoramme kan din far have de nyeste billeder fremme i hjemmet. Han selv vælge de billeder han ønsker at indsætte og så kan de ellers vises i rotation, så der altid er lidt nyt at kigge på.

SE MERE

FALDSKÆRMSUDSPRING – TANDEM

Er din far en typisk vovehals som elsker nye udfordringer og oplevelser i livet, så vil han helt sikkert elske at hoppe i faldskærm og overskride sine egne grænser.

SE MERE

EN BARBERMASKINE

Har din far behov for en ny barbermaskine, som kan sørge for at han altid ser nybarberet ud. Her kan du finde barbermaskine i forskellige prisklasser og fra alle de kendte brands. Se vores test af skægtrimmere.

SE MERE

COOL-WELL KØLEBRØND

Har din far fået besked på at skære ned på ølforbruget, så kan du give ham denne kølebrønd, så han kan have sit eget lille hemmelige hul i jorden med kolde øl, en sjov gave der vil få smilet frem hos din far.

SE MERE

TEMPELMASSAGE HOS NI’MAT

Som mand har man nogle gange bruge for lidt god massage, så kroppen kan fungere optimalt igen. Her kan du invitere ham på massage hos Ni’mat og her vil han blive forkælet for krop og sjæl.

SE MERE

Nicolaj B. Müllertz

Mit navn er Nicolaj, jeg er skribent og indehaver af Topguiden.dk - Hvis du har en kommentar eller vil give ris/ros, så er du mere end velkommen til at fange mig på min mail: Nicolaj@topguiden.dk.

Tilføj kommentar

Mest læste guides:

Elektronik: Tv, Lyd, Hifi, Foto, Computer, Software, Gaming.
» Bedste Smartphone
» Bedste Smart Tv
» Bedste Tablet
» Bedste Router
» Bedste Bluetooth højtaler

Hus & Have: Køkkenudstyr, Hvidevarer, Belysning, Møbler, Haveudstyr.
» Bedste Espressomaskine
» Bedste Støvsuger
» Bedste Vaskemaskine
» Bedste Saftpresser
» Bedste Gaskomfur

Mor & Barn: Legetøj, Til bilen, Sikkerhed, Børneværelse, Børnetøj.
» Bedste Klapvogn
» Bedste Flaskevarmer
» Bedste Gummistøvler
» Bedste Højstol
» Bedste Flyverdragt