Guide til at finde det bedste Høreværn til jagt [2020]

Når du går på jagt, så er det vigtigt at passe på sine øre. Vi har lavet denne komplette guide med test og anmeldelser af jagthøreværn. Du kan dermed nemt finde lige præcis det høreværn, som passer bedst til dine behov.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk. Artiklen kan dermed anses som sponsoreret indhold – Læs mere.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]5.0[/mks_dropcap]

Glock Jagthøreværn

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“They work great and are very comfortable. For this type of hearing protection, you can’t ask for more.“

Kundeanmeldelse – Opticsplanet.com[/mks_pullquote]

Dette høreværn fra Glock er lavet i sort og det kan justeres så det sidder helt perfekt på dig.

Glock er kendt for at lave kvalitet og det er også lige præcis hvad du får her, hvis du læser de mange anmeldelser igennem, vil du hurtigt finde frem til hvor glade forbrugerne er for dette høreværn.

Høreværnet fra Glock er ikke CE certificeret, hvis dette er vigtigt for dig at dit høreværn er det, så er dette ikke et du skal vælge.

De kommer med en NRR Rating på 21 decibel, hvilket er ganske standard.

Ebay.com: 5 (4 Anmeldelser)
Amazon.com: 5 (2 Anmeldelser)
Opticsplanet.com: 4.8 (10 Anmeldelser)
Grabagun.com: 5 (2 Anmeldelser)
Armsunlimited.com: 5 (18 Anmeldelser)
Samlet score: 5 (36 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]5.0[/mks_dropcap]

Peltor – ComTac XPI

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I rarely give 5 stars. This headset is AMAZING, I hear voices better with it on than off and combined with foam inserts, I barely hear the rifle noise. Best investment I’ve made in protecting my ears.“

Don – Amazon.com[/mks_pullquote]

ComTac XPI-høreværnet fra Peltor er yderst stærkt høreværn, der blandt andet er kendt for at give mulighed for tilslutning af mikrofon, samtidig med at høreværnet er specialudviklet til militæret samt politiet. 

Med ComTac XPI-høreværnet fra Peltor kan du således forvente et høreværn, som der mindsker eksponeringen for skadelige støjniveauer, samtidig med at høreværnet forbedrer omgivelseslyden.

Samtidig har du til stadighed mulighed for en 2-vejs radiokommunikation i hhv. Støjfyldte områder, blandt andet ved hjælp af høreværnets øreprop-funktion, som der medvirker til at fastholde omgivelseslyde endnu mere ved brug af ørepropper. Samtidig er dette høreværn kompatibelt med andet militærudstyr, som blandt andet sikkerhedsvest og hjelm. 

Med sin mærkbare lave vægt på blot 238 gram, en dæmpningsværdi på 28 decibel (som der stiger til 39 dB ved kombinering af ørepropper) samt en driftstid på op til 200 timer, er dette ComTac XPI-høreværn fra Peltor yderst ideel til brug i de mange jagtsæsoner, men samtidig også til øvelse på skydebanen.

Varusteleka.com: 4 (1 Anmeldelser)
Amazon.com: 5 (2 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (1 Anmeldelser)
Comhead.de: 5 (22 Anmeldelser)
Amazon.de: 4.7 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 5 (30 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.7[/mks_dropcap]

Peltor – X4A

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Those both do an equally great job and have a high rating for protection that is proven.“

J. Tate – Amazon.com[/mks_pullquote]

X4A-høreværnet fra Peltor er et sæt yderst komfortable høreværn, der særligt er kendt for at kombinere den bedste mulige komfort med den bedste mulige beskyttelse. 

Med X4A-høreværnet fra Peltor kan du forvente et sæt tilpas flade høreværn, med et diskret og komfortabel design, som der med lethed og uden besvær sagtens kan anvendes sammen med sikkerhedsbriller. Hertil kan selve høreværnets hovedbøjle med lethed justeret i længden, for således at skabe den bedste mulige pasform. I selve midten af hovedbøjlen, vil du finde en rille, som der har til formål at modbygge ophobning af varme fra hovedbunden, samtidig med at denne hovedbøjle er elektrisk isoleret. 

Under brug yder dette sæt høreværn en yderst behagelig og robust beskyttelse til de ellers udsatte øre, hvilket alt i alt gør X4A-høreværnet fra Peltor til et sæt yderst veloplagt høreværn, med en særdeles god komfort og pasform.

Amazon.com: 4.7 (2305 Anmeldelser)
Midwayusa.com: 5 (2 Anmeldelser)
Zoro.com: 5 (2 Anmeldelser)
Walmart.ca: 4.5 (2 Anmeldelser)
Amazon.ca: 4.6 (150 Anmeldelser)
Samlet score: 4.7 (2461 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.7[/mks_dropcap]

Peltor – ProTac Shooter

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Works as described. Have not used it a lot but love it when I do.“

Mick – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

ProTac Shooter-høreværnet fra Peltor er et særdeles god sæt høreværn, der med sin dæmpning på 26 dB blandt andet gør sig ideel til skydebanen. 

Med ProTac Shooter-høreværnet fra Peltor kan du forvente et sæt tilpas brede høreværn, der er yderst komfortable at anvende. Med en lynhurtig medhørsfunktion, samt sin 3.5 mm stereo indgang, er dette høreværn særdeles god til at kunne høre når byttet nærmer sig. 

Hertil har selve høreværnet mikrofoner på ydersiden, som der blandt medvirker til bedre at kunne opfange lyden, for herefter at analyserer den, samt efterfølgende dæmpe irrelevante lyde, hvilket blandt andet medvirker til en særdeles god beskyttelse mod høj impulsstøj. Samtidig er høreværnet i stand til at forstærke svage lyde op til tre gange, hvilket vil sige med + 8 dB.

Med sin lette vægt på 320 gram samt en drifttid på op til 100 timer, er dette ProTac Shooter-høreværn fra Peltor yderst ideel til brug på både skydebanen men samtidig også i de mange jagtsæsoner.

Envirosafetyproducts.com: 4.4 (2 Anmeldelser)
Tegus.cz: 5 (1 Anmeldelser)
Officeeasy.fr: 4.8 (10 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4 (3 Anmeldelser)
Comhead.de: 5 (1 Anmeldelser)
Samlet score: 4.7 (17 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

MSA Sordin – Supreme Pro

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I work at a busy international airport. The noise is constant and LOUD! This headset provides me protection and yet allows me to talk face to face with my teammates.“

Kundeanmeldelse – Srstactical.com[/mks_pullquote]

Supreme Pro-høreværnet fra MSA Sordin er et komfortabelt sæt høreværn, som der særligt er kendt i blandt de danske professionelle soldater.

Med Supreme Pro-høreværnet fra MSA Sordin får du et høreværn der er udviklet med to vandtætte mikrofoner samt silikone gel designet ørekopper, som der blandt andet medvirker til en utrolig god komfort.

Hertil har høreværnet en AUX-indgang, der blandt giver mulighed for musikafspilning mm. ved hjælp af det medfølgende kabel, samtidig med at høreværnet lukker af for udefra kommende lyde på over 82 decibel. 

Supreme Pro-høreværnet fra MSA har endvidere en automatisk slukke funktion, som der er i stand til at slukke høreværnet efter 4 timers brug. Med sin samtidig forholdsvise lave vægt på blot 380 gram, er Supreme Pro-høreværnet fra MSA en yderst oplagt valgmulighed at tage i betragtning til den næste jagtsæson.

Amazon.com: 4.5 (76 Anmeldelser)
Srstactical.com: 4.9 (22 Anmeldelser)
Varusteleka.com: 4.5 (3 Anmeldelser)
Lamnia.com: 4.8 (4 Anmeldelser)
Dsgarms.com: 4.5 (4 Anmeldelser)
Samlet score: 4.6 (109 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.6[/mks_dropcap]

Peltor – Bulls Eye 1

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Good item, does exactly what it says it will do.“

Glen Eagles – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

Bulls Eye 1-høreværnet fra Peltor er et særdeles god sæt lavvægts høreværn, der med sin dæmpning på 27 dB blandt andet gør sig ideel til skydebanen og til diverse jagtturer.

Med Bulls Eye 1-høreværnet fra Peltor kan du forvente et tilpas kompakt høreværn, der blandt andet medvirker til at give høreværnet en praktisk og robust konstruktion, for den bedste mulige komfort.

Hertil kan du forvente et høreværn, der med sin lille pak-størrelse samt foldebare ben, er utrolig let at have med på farten. Bulls Eye 1-høreværnet fra Peltor er endvidere testet og autoriseret i forlængelse med den europæiske standard: EN352-1, som er en test der blev gennemført i overensstemmelse med ISO 4869-1.

Med sin forholdsvis lette vægt, sine foldebar ben samt sin kompakte og lille pak-størrelse, er dette Bulls Eye 1-høreværn fra Peltor yderst ideel til brug på både skydebanen men samtidig også i de mange jagtsæsoner.

Best4systems.co.uk: 5 (2 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4.7 (38 Anmeldelser)
Amazon.es: 3.7 (3 Anmeldelser)
Amazon.com: 4.5 (425 Anmeldelser)
Varuste.net: 4.3 (3 Anmeldelser)
Samlet score: 4.6 (471 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.5[/mks_dropcap]

Peltor – ProTac Hunter

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Exelent item. Light, robust and performs as indicated“

Kundenameldelse – Amazon.co.uk[/mks_pullquote]

ProTac Hunter-høreværnet fra Peltor er et særdeles god sæt høreværn, der med sin dæmpning på 26 dB blandt andet gør sig ideel til skydebanen. 

Med ProTac Hunter-høreværnet fra Peltorkan kan du forvente et sæt tilpas brede høreværn, der er yderst komfortable at anvende. Med en lynhurtig medhørsfunktion, samt sin 3.5 mm stereo indgang, er dette høreværn særdeles god til at kunne høre når byttet nærmer sig. 

Hertil har selve høreværnet mikrofoner på ydersiden, som der blandt medvirker til bedre at kunne opfange lyden, for herefter at analyserer den, samt efterfølgende dæmpe irrelevante lyde, hvilket blandt andet medvirker til en særdeles god beskyttelse mod høj impulsstøj. Samtidig er høreværnet i stand til at forstærke svage lyde op til tre gange, hvilket vil sige med + 8 dB. 

Med sin lette vægt på 320 gram samt en driftstid på op til 100 timer, er dette ProTac Hunter-høreværn fra Peltor yderst ideel til brug på både skydebanen men samtidig også i de mange jagtsæsoner.

Frankonia.de: 4 (4 Anmeldelser)
Comhead.de: 5 (4 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 5 (2 Anmeldelser)
Pricerunner.se: 4 (2 Anmeldelser)
Officeeasy.fr: 4.3 (6 Anmeldelser)
Samlet score: 4.5 (18 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

Peltor – SportTac

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Awesome headset for the money“

Avid Diver – Amazon.com[/mks_pullquote]

SportTac-høreværnet fra Peltor er et særdeles god sæt høreværn, som der er specialudviklet med fokus på anvendelse til diverse jagtsæsoner samt sportsskydning, hvor man særligt har høreværnet på i op til flere timer af gangen. 

Med SportTac-høreværnet fra Peltor kan du forvente et yderst lækkert høreværn, der med sin kombination af en lav vægt samt en ekstraordinær god komfort, medvirker til at gøre dette høreværn helt ideel.

I selve høreværnet, vil du kunne finde en elektronik, som der blandt andet sørger for en niveau-afhængig lyddæmpning samtidig med at det muliggør tilslutning af jagtradio, hvilket blandt andet gør det muligt for dig, at kunne kommunikere med dine jagtkammerater. 

Med sit komfortable design, sin forholdsvis lave vægt på blot 318 gram samt en driftstid på op til 600 timer, er dette SportTac-høreværn fra Peltor yderst ideel til brug på både skydebanen men samtidig også i de mange jagtsæsoner.

Amazon.com: 5 (5 Anmeldelser)
Ebay.com: 4.8 (4 Anmeldelser)
Best4systems.co.uk: 4.9 (4 Anmeldelser)
Varuste.net: 4.4 (21 Anmeldelser)
All4shooters.com: 3.9 (16 Anmeldelser)
Samlet score: 4.4 (50 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

MSA Sordin – Supreme Pro Neckband

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Expensive, but if you use/need it a lot, worth every cent.“

AL_Co – Amazon.com[/mks_pullquote]

Supreme Pro Neckband-høreværnet fra MSA Sordin er en yderst moderne høreværn, som der blandt andet egner sig perfekt til brug i de mange jagtsæsoner eller ved sportsskydning. 

Med Supreme Pro Neckband-høreværnet fra MSA Sordin, kan du således forvente et høreværn, som der filtrer alt lyd samtidig med at høreværnet sortere alle de skadelige høje lyde fra, for således at kunne give dig den bedste mulige behagelige og komfortable oplevelse.

Herudover har høreværnet mange forskellige funktioner, som blandt andet en mikrofon indgang, et let udskifteligt batteri, for ikke at nævne dens fantastiske vandtæthed og strømbesparende funktion.

Med sin forholdsvis lave vægt på blot 330 gram, en inkluderet 3.5 mm. mono jack-stick, en AUX-indgang med mulighed for musik, jagtradio og hundesporing, samt to separator velafskæremede mikrofoner, er dette Supreme Pro Neckband-høreværn fra MSA Sordin yderst ideel til brug i de mange jagtsæsoner, men samtidig også til brug ved sportsskydning.

KildeBedømmelse
Amazon.com3.7 out of 5 stars 3.7 (5)
Srstactical.com4.9 out of 5 stars 4.9 (20)
Lamnia.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Sfcpa.ca4.1 out of 5 stars 4.1 (45)
Srstactical.ca5 out of 5 stars 5.0 (2)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (74)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.2[/mks_dropcap]

Beretta en352

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“I went for these after seeing some of the reviews and I think they’re very decent for the price.“

Kundeanmeldesle – Opticsplanet.com[/mks_pullquote]

En352-høreværnet fra Beretta er et yderst komfortabelt høreværn, er et særdeles god sæt høreværn, der med sin dæmpning på 25 dB blandt andet gør sig ideel til skydebanen. 

Med En352-høreværnet fra Beretta kan du forvente et høreværn, hvor selve hovedbøjlen er betrukket i et behageligt stof, der blandt medvirker til en særdeles god og optimal komfort under længere tids brug af høreværnet, som for eksempel på skydebanen eller i naturen på diverse jagter. Hertil har høreværnet en medfølgende halsrem.

Med sin skønne komfort, en yderst behagelig stof-betrukket hovedbøjle, samt en dæmpning på 25 decibel, medvirker alt sammen til at dette En352-høreværn fra Beretta er yderst ideel til brug i de mange jagtsæsoner de næste par år, samtidig med at høreværnet er særdeles ideelt at bruge under træning ved skydebanen.

Amazon.com: 4.1 (134 Anmeldelser)
Opticsplanet.com: 3.3 (4 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (5 Anmeldelser)
Ebay.it: 5 (1 Anmeldelser)
Amazon.co.uk: 4.6 (2 Anmeldelser)
Samlet score: 4.2 (146 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.1[/mks_dropcap]

MSA Sordin – Supreme Basic

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These electronic muffs are fantastic! Everyone who enjoys shooting should have a pair.“

Kundeanmeldesle – Srstactical.com[/mks_pullquote]

Supreme Basic-høreværnet fra MSA Sordin er et særdeles god sæt høreværn, i en yderst høj kvalitet, og som der særligt anvendes af professionelle soldater. 

Med Supreme Basic-høreværnet fra MSA Sordin får du et høreværn, som der er udstyret med et analogt lydsystem, som der hertil blandt andet indeholder de forholdsvis mest basale funktioner for et aktivt høreværn.

Selve høreværnet har en indbygget funktion, som der medvirker til at høreværnet lukker af for lyde over 83 decibel. Tilmed kan du forvente et høreværn med en indbygget volumenhukommelse, hvilket vil sige at du ikke længere skal skrue op og ned hver eneste gang at høreværnet har været slukket, da høreværnet husker volume-niveauet inden slukning. 

Med sin hhv. lave vægt på blot 310 gram samt en driftstid på op til 300 timer, er dette Supreme Basic-høreværn fra MSA Sordin yderst ideel til brug på både skydebanen men samtidig også i de mange jagtsæsoner, hvortil at dette høreværn særligt anvendes af professionelle danske soldater.

Srstactical.com: 4.9 (5 Anmeldelser)
Amazon.com: 3.9 (14 Anmeldelser)
Ebay.com: 5 (1 Anmeldelser)
Officeeasy.fr: 3.8 (5 Anmeldelser)
Amazon.de: 3.7 (8 Anmeldelser)
Samlet score: 4.1 (33 Anmeldelser)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Similar Posts