Guide til at finde de bedste Jagtstøvler [2020]

Hvilke jagtstøvler er bedst i test og hvor får du mest for dine penge, her har vi lavet en komplet guide til at vælge de rette jagtstøvler, til netop dine behov. Vi har samlet en masse test og anmeldelser fra troværdige kilder og gjort det nemt for dig, at se hvad andre forbrugere mener om forskellige jagtstøvler.

Hvordan tester vi produkterne?
Vi tester ikke selv produkterne, vi samler data, fra forbrugere og eksperter og samler det i en let tilgængelig guide, hvor du nemt kan danne et overblik over de bedste produkter. Læs mere om hvordan vi vurderer og tester produkter her.

Der er anvnendt affiliate links i denne artikel, til at finansiere Topguiden.dk. Artiklen kan dermed anses som sponsoreret indhold – Læs mere.

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]5.0[/mks_dropcap]

LOWA – COMBAT BOOT GTX

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These are fantastic boots and they have never let me down!“

Mr B. – Copshopuk.com[/mks_pullquote]

Med Lowa – Combat Boot GTX, får du en støvle som er yderst stærk og solid, det er en støvle af bedste kvalitet, der kan holde til alle slags vind og vejr.

Støvlen er bygget op omkring en vibram sål og Gore-tex teknologi, det giver høj komfort og du er samtidig sikker på, at vand ikke trænger ind i støvlen.

Lowa – Combat Boot GTX, er bygget med et højt skaft og snørrebånd med kroge. Det gør at du kan stramme støvlen godt til og give den, den rette pasform.

Den er samtidig lavet med få søm, det er med til at give en utrolig høj komfort, da man mindsker gnidninger og andet ubehag omkring foden.

Modellen fås i både brun og sort, som jagtstøvle kan man bruge begge, det er derfor mere et spørgsmål om hvilken du synes er pænest.

Lowa er synonym med høj kvalitet, du går aldrig helt galt i byen med et par gode støvler fra Lowa, hvilket også viser sig med de mange flotte anmeldelser af denne model.

KildeBedømmelse
Patrolstore.com5 out of 5 stars 5.0 (17)
Copshopuk.com5 out of 5 stars 5.0 (9)
Trailspace.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
911supply.ca4.7 out of 5 stars 4.7 (12)
Militarykit.com5 out of 5 stars 5.0 (19)
Samlet:5 out of 5 stars 5.0 (59)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]5.0[/mks_dropcap]

LOWA – INNOX GTX MID TF

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Excellent boots – zero breaking in comfortable and waterproof well worth the price“

Michael Page – Amazon.com[/mks_pullquote]

Med en Loaw vandrestøvle eller jagtstøvle, er du sikker på altid at få høj kvalitet, denne Lowa – Innox GTX MID TF LE er lavet med en gummisål i giver ekstraordinær høj komfort.

Støvlen er lavet i Gore-Tex teknologi, hvilket sikrer at ingen vand kan komme ind i støvlen.

Den er bygget op med PU-skum, det giver støvlen en unik affjedring og dermed høj komfort, selv når der skal gås rigtig langt.

Lowa designer rigtig mange forskellige typer af vandre- og jagtstøvler, denne her model er klart en af de lettere de har lavet med en vægt på kun 960 gram.

Snørrebåndene på denne støvle er fastsatte og med lukke kroge, det vil sige at du kan stramme støvlen godt til og dermed være sikker på at den sidder godt tæt på foden.

Lowa – Innox GTX MID TF LE, er tiltænkt som en støvle til politi, sikkerhedsvagter og anden taktisk brug, men kan ligeledes bruges som søtvle til jagt.

KildeBedømmelse
Amazon.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Tacticaldistributors.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Amazon.co.uk5 out of 5 stars 5.0 (3)
Varuste.net5 out of 5 stars 5.0 (6)
Cop-shop.de5 out of 5 stars 5.0 (3)
Samlet:5 out of 5 stars 5.0 (16)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.8[/mks_dropcap]

HANWAG – TATRA TOP GORE-TEX

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These boots are amazing, comfortable from the first use.“

David Howells – Raymears.com[/mks_pullquote]

Med Hanwag – Tatra Top GORE-TEX, får du en lækker, robust jagtstøvle af høj kvalitet og hvor der er kælet for hver enkel lille detalje.

Hvis du skal ud og gå langt i et terræn, hvor der er ujævnt og underlaget er hårdt, så er det godt med god stødabsorbering og det er lige præcis en ting designerne har haft fokus på, da de lavede denne støvle.

Ikke nok med at den har en god stødabsorbering, så er støvlen høj, hvilket giver god komfort når underlaget er blødt og mudret.

Med Hanwag – Tatra Top GORE-TEX, kan du være sikker på ikke at få våde fødder, selv hvis du er ude i regn og slud, der er nemlig blevet brugt GORE-TEX til at beskytte og holde vand ude.

Denne støvle kan bruges til alle former for outdoorbrug, både som jagtstøvle og vandrestøvle, den kan ligeledes bruges i alle slags vejr og omstændigheder.

Du får alt i alt en støvle af højeste kvalitet, hvilke de mange positive forbrugeranmeldelser også bevidner om. Så hvis du er på udkig efter noget der vil holde i mange år og give god komfort, så er dette måske det rette valg for dig.

KildeBedømmelse
Amazon.com3.3 out of 5 stars 3.3 (2)
Campsaver.com4.7 out of 5 stars 4.7 (9)
Raymears.com5 out of 5 stars 5.0 (5)
Sierratradingpost.com4.9 out of 5 stars 4.9 (19)
Idealo.de4.5 out of 5 stars 4.5 (1)
Samlet:4.8 out of 5 stars 4.8 (36)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.4[/mks_dropcap]

SALOMON – TOUNDRA CSWP FORCES

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“This is a good all-around boot for cold climates, and it performed very well in the warmth category“

Ryan Huetter – Outdoorgearlab.com[/mks_pullquote]

Salomon – Tundra Forces CSWP, er en fleksible og beskyttende støvle, som giver varme og giver en optimal komfort i selv det koldeste vejr.

Støvlen er isoleret, det vil sige at selv når det bliver rigtig koldt, så kan den holde dine fødder varme.

Den er nemlig blevet testet til at kunne klare helt ned til -40 grader, så hvis du skal på jagt, hvor det er rigtig koldt, så er det altså vigtigt med noget godt fodtøj og her er Salomon – Tundra Forces CSWP , måske det helt rette valg.

Du tænker måske at for at den skal kunne give en god varme, så bør den også være tung at gå rundt i. Det er ikke tilfældet, det her er en absolut letvægter og vejer blot 675 gram.

Ikke nok med at den giver en god varme og kan holde til selv det koldeste vejr, så er den også vandbeskyttende og lader ikke vand trænge ind.

Sålen er formet så man kan stå fast på sne og is, du skal derfor ikke være bange for at glide eller falde, mens du har alt dit jagtudstyr med dig.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.4 out of 5 stars 4.4 (50)
Sectionhiker.com4.7 out of 5 stars 4.7 (1)
Backcountry.com4.5 out of 5 stars 4.5 (11)
Rei.com4.3 out of 5 stars 4.3 (15)
Outdoorgearlab.com4 out of 5 stars 4.0 (1)
Samlet:4.4 out of 5 stars 4.4 (78)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

BATES – Ultra Lites 8″ Patrol

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“On my third pair. I’ve explored other boots and manufacturers. After being disappointed I came back.“

Jose – Tacticalgear.com[/mks_pullquote]

Bates blev grundlagt tilbage i 1885 i massachusetts, de fokuserede på at lave støvler til det amerikanske militær og fremstillede mere end 1 million støvler til 2. Verdenskrig.

BATES – GX-8 8″ GORE-TEX Boot, er en letvægtsstøvle, som giver høj komfort og gør det nemt at komme frem i selv det vanskeligste terræn.

Støvlen er lavet med en membran GORE-TEX, det vil sige at den er vandtæt og at intet vand kommer ind i støvlerne.

BATES – GX-8 8 er fremstillet i fuldnarvet læder og kraftig nylon, det gør den til en yderst slidstærk og atletisk støvle, som både er behagelig at have på og kan klare alle typer terræn.

Den er lavet med en skridsikker ydersål, med andre ord vil det sige at du kan være sikker på at stå fast, selv hvis der er glat og du har dermed altid et stabilt greb i underlaget, når du har dit gevær i hånden.

Med støvler fra Bates, får du mere end 130 års erfaring, hvilket også er en af grundende til at de er en pålidelig leverandør til forsvar og militær i hele verden.

KildeBedømmelse
Amazon.com4.2 out of 5 stars 4.2 (794)
Galls.com4.5 out of 5 stars 4.5 (132)
Tacticalgear.com5 out of 5 stars 5.0 (54)
Cabelas.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Zappos.com4 out of 5 stars 4.0 (35)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (1016)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.3[/mks_dropcap]

SALOMON – QUEST 4D FORCES GORE-TEX

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These boots are extremely comfortable and much more durable than any other brands out there.“

Quick – Us-elitegear.com[/mks_pullquote]

Leder du efter en jagtstøvle som giver perfekt støtte og godt greb i underlaget, så er denne bjergvandrignsstøvle fra Salomon måske det rette valg til dig.

Der er her tale om en støvle der er yderst fleksibel, du kan endda bruge den til løb i naturen i og med den er let og behagelig at have på.

Quest 4D Forces er en 100% vandtæt støvle med GORE-TEX, den hverken lader vand trænge ind eller reflekterer lys, dermed kan den bruges i mange forskellige taktiske scenarier.

Støvlen er lavet i nubuck læder, en læder type som gør overfladen mere ru, det kan sammenlignes lidt med ruskind som også har en ru overflade.

Den Støtter anklerne og sidder tæt på foden, det gør den perfekt til vandring i selv det mest udfordrende terræn.

Med en vægt på kun 655 gram, for du en solid og stærk støvle som giver støtte, er vandtæt og som er lavet i nogle af de bedste materialer.

KildeBedømmelse
Salomon.com4.3 out of 5 stars 4.3 (4)
Amazon.com4.5 out of 5 stars 4.5 (51)
Us-elitegear.com4.8 out of 5 stars 4.8 (29)
911supply.ca2.8 out of 5 stars 2.8 (19)
Tacticaldistributors.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Samlet:4.3 out of 5 stars 4.3 (106)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.2[/mks_dropcap]

5.11 – RECON DESERT BOOT

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These are a great pair of boots for outdoor rugged wear. Fit was perfect, and they are really comfortable, and function great.ordering Recon urban next.“

Charles – Tacticalgear.com[/mks_pullquote]

Denne støvle fra 5.11 er en let og samtidig yderst holdbar støvle, hvor der er brugt de bedste materialer, som giver dig en unik pasform og stor komfort.

Eksempelvis er støvlen velegnet til militær og jagt, men kan også bruges til vandring og politiarbejde.

Støvlen er lavet med store mesh overflader, hvilket giver en unik åndbarhed og stor ventilation til fødderne.

Hvad enten du bruger disse støvler til jagt eller outdoor brug, så er det godt altid at have lidt tools med som du kan bruge, i disse støvler, er der et lille siderum til kniv.

Støvlen er støbt med en exoskeleton struktur, hvilket giver en lang levetid og stor holdbarhed, du kan med andre ord være sikker på høj kvalitet.

5.11 – Recon Desert Boot giver en lav profil hvilket giver stor komfort og mere neutral fodstilling og bedre greb i underlaget.

KildeBedømmelse
Dickssportinggoods.com2 out of 5 stars 2 (1)
Tacticalgear.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Amazon.com4 out of 5 stars 4.0 (20)
Ebay.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Hum3d.com5 out of 5 stars 5.0 (2)
Samlet:4.2 out of 5 stars 4.2 (27)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]4.1[/mks_dropcap]

ECCO – BIOM HIKE LOW

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“The boots were very comfortable right out of the box and didn’t take long to get broken in. The lacing system is very easy and comfortable – great pair of boots.“

MtnBear07 – Rei.com[/mks_pullquote]

Ecco er kendte for at lave fodtøj i højeste kvalitet, her er der brugt bløde og smidige materialer som giver en god og lækker komfort til når du skal på jagt, eller vandre i den smukke natur.

Støvlen er god ved dine fødder, i og med at den er fleksibel og former sig efter din fod.

Den er lavet i Yak læder, som er et materiale der er yderst slidstærkt og bruges blandet til at lave hestesadler og andre ting som skal kunne tåle høj slidtage.

Indersålene er anatomiske og giver en god støtte til foden, samt en unik komfort, det er især godt hvis du skal gå mange kilometer og i et hårdt terræn.

Den er HydroMax behandlet, hvilket vil sige at den er vandafvisende og du kan dermed roligt tage støvlen på selv, på en våd regnvejrsdag.

I og med at der både er brugt Yak læder, den er vandafvisende og sålen er anatomisk formet, så kan du være sikker på at denne støvle kan klare alle slags terræn og vejr.

KildeBedømmelse
Amazon.com3.2 out of 5 stars 3.2 (10)
Shoes.com4.6 out of 5 stars 4.6 (10)
Rei.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Campsaver.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Amazon.co.uk4.2 out of 5 stars 4.2 (5)
Samlet:4.1 out of 5 stars 4.1 (27)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]3.8[/mks_dropcap]

LUNDHAGS – TJAKKE MID

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“Helt perfekta för min fot.“

Niklas – Outnorth.se[/mks_pullquote]

Leder du efter en støvle, som du kan bruge både til jagt, vandreture i det fri, når du skal ud og fiske og meget mere, så er denne en komfortabel all-round støvle.

Når du vandre i naturen, så er noget af det vigtigste at du kan stole på dine støvler og at de giver dig et godt greb. Denne Lundhags støvle er lavet med en hæl som giver et ekstra godt greb i underlaget.

Du kan ligeledes være sikker på at få høj komfort i og med at indersålen er en Beta Pro indersål.

Hælen er lavet i stødabsoberende polyurethan, det er især godt når underlaget er hårdt, som eksempelvis sten eller vej.

Støvlen her vil holde dig varm og holde alt vand ude, du får med andre ord en god støvle til det danske klima og vejrforhold.

Med en vægt på kun 672 gram er det ligeledes en let støvle at vandre rundt i, selv i et hårdt og krævende terræn med stigninger.

KildeBedømmelse
Outnorth.com3 out of 5 stars 3.0 (3)
Addnature.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Outnorth.se3.5 out of 5 stars 3.5 (4)
Gearlimits.com4.8 out of 5 stars 4.8 (1)
Fjellsport.no4 out of 5 stars 4.0 (3)
Samlet:3.8 out of 5 stars 3.8 (12)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

[mks_dropcap style=”square” size=”14″ bg_color=”#003f67″ txt_color=”#ffffff”]3.7[/mks_dropcap]

SALOMON – X ALP MTN Forces GORE-TEX

[mks_pullquote align=”left” width=”300″ size=”14″ bg_color=”#f4f4f4″ txt_color=”#000000″]“These boots are the BEST I have ever worn.“

Hammerhead – Us-elitegear.com[/mks_pullquote]

Skal du på jagt et sted hvor du ved at i skal gå meget i et kurperet terræn, så er det godt med en let støvle som denne fra Salomon.

Denne støvle vejer blot 648 gram og du kan derfor hurtigt og let komme op over bjerge og bakketoppe uden besvær.

Som de fleste andre vandre- og jagtstøvler, så er den vandtæt og med en GORE-TEX membran, så vandet ikke kommer ind i støvlerne.

Salomon – X ALP MNT Forces, er en stabil støvle, som beskytter foden og giver en ultimativ komfort.

Støvlen er brugt af politi og militær over hele verden, dermed kan du også være sikker på at få en støvle i høj kvalitet og som er gennemtestet.

KildeBedømmelse
Amazon.com5 out of 5 stars 5.0 (3)
Us-elitegear.com5 out of 5 stars 5.0 (1)
Runrepeat.com4.1 out of 5 stars 4.1 (22)
911supply.ca2.8 out of 5 stars 2.8 (19)
Backcountry.com3.5 out of 5 stars 3.5 (3)
Samlet:3.7 out of 5 stars 3.7 (48)

[su_divider top=”no” divider_color=”##0C5F5F” size=”5″ margin=”20″]

Similar Posts